Lat lördag..

Godkväll kära ni. Har ni hittat på nåt kul denna lördag? Äter ni nåt gott i kväll? Vi startade dagen med brunch här hemma, sen hade vi massor med planer. Tapetsera, köpa soffbord och gå ut och äta i kväll bla.

bru1

Men när vi svängde in på parkeringen framför tapetbutiken hade de just stängt så det blev inga tapeter hämtade, orkade aldrig tränga oss in på IKEA och väl hemma orkade vi bara hoppa i mjukiskläderna och sitter här och moffar naturgodis. Blir nog en hemmakväll med hyrfilm. Men det är ju inte det sämsta?! 🙂

slappa

Bra godishylla ;)

Ha en skön kväll vad ni än hittar på!! ♥

 1. Här blir det ostbricka ikväll. Massor av goda ostar, kex, marmelad, frukt och vin. Lite choklad också 🙂

  Haha, vilken söt godishylla! 😀

 2. Här hemma äter vi ryggbiff med potatisgratäng (barnen får potatisklyftor) beasås och sallad till, lite senare blir det chokladpudding med grädde (det har barnen önskat) ska nog kolla på Fångarna på fortet ikväll. Ha en skön fortsatt lördag

 3. Ja, här är det också myslördag!
  Jobbat hela dagen, så nu är N på väg och ska hämta Pizza. Har du hittat nått soffbord? Har vart på Jakt på ett i flera år, vill ha ett vitt men tåligt, just nu har jag ett vitt Ikea lack, i väntan på det där perfekta bordet 😉

  Kram och hälsa familjen!

  1. Vi har ett vitt LACK vi med och ska köpa ännu ett till övervåningens allrum. Inte tåligt, men billigt och helt ok snyggt 😉 får duga tills kidsen är större och försiktigare!

   Kramis

 4. Hej. Vi har fortsatt myshelg 🙂 jag har dock påbörjat min tenta idag. Kom en bit sen tog vi en promenad så vår Alice kunde sova i vagnen. Till middag blev det husmanskost i form av köttfärslimpa, potatis,gräddsås, lingonsylt och grönsaker 🙂 var jätte gott. Ha en fin kväll.

 5. Vi måste också ha nytt soffbord. Vårt är så instabilt så att det är ett skämt. Men de är riktigt svårt att hitta snygga och prisvärda soffbord. Alla kostar ju över 5000 spänn! Aldrig att jag betalar så mycket för ett soffbord. Jag kommer ju aldrig låta nåt ha nånting på det isåfall. Då skulle jag vara tvungen att be gästerna att dricka sitt kaffe på golvet och då är det bättre att ha ett billigt bord.. Såg några RKTIGT snygga på chilli i barkarby men beställningstiderna där var typ 3 månader och de var inte jättebilliga men snajsiga. Långt utlägg om soffbord, hehe! Känner igen den där godishyllan. Mindotter är nu sex månader och jag har tyvärr godishyllan kvar… Det är ju iof praktiskt att slippa trycka på play och paus på laptopen, kan bara luta mig fram lite så kirrar min hängbuk det 😉 Skämtåsido, det går framåt och i sommar ska jag va en babe 🙂

 6. Här blir det snart parmesanpanerad kyckling med bulgursallad. Vi köpte nytt, vitt, soffbord i somras. Mios Lago. Vi är supernöjda och inte är det hutlöst dyrt heller, men ett LACK-bord tycker jag duger jättebra när man har småbarn! Nyfiken på vad du ska välja för tapet! 🙂 Kram från Motala

 7. Låter som en görskön lördag!!!! 🙂
  Vår lördag har gått i samma anda, ungefär. Ikväll åt vi ugnsstekta kycklingklubbor, som jag snabbmarinerade, serverade tillsammans med hemmagjord klyftpotatis och Lohmanders Bearnaise.
  När barnen sover blir det hyrfilm och popcorn!
  Ha en fortsatt skön lördag!
  kramar

 8. Vilken mysig godishylla.
  Tyckte det inte var länge sin jag hade min.
  Vi har haft en dag med sjuk lillebror, så nu e det såå skönt när alla barnen sover.
  Åt tacos, aldrig fel.
  Vill oxå kolla film, får se om vi har någon i gömmorna vi inte sett.
  För det finns ju inget på tv…
  Ha en mysig kväll
  Kram

 9. Låter underbart med lat o mys lördag! =) Vi har det med ofta hos oss. Bara vara – det är härligt! Till middag ikväll blev det frikadeller, sallad o makaroner. Din godishylla är ju bara för bäst! Minns själv hur det var när jag väntade min son… Ha en fortsatt trevlig kväll!
  Kramar Jeje!

 10. Det tycker jag låter som en bra lördag!
  Jag har tränat BodyPump (första gången som instruktör) och sen såg vi Sverige-Slovakien på Scandinavium. Riktigt bra match. Nu äter jag kinapuffar och dricker whiskey =)

 11. Skönt med en slappedag för dig.

  Vilken söt bild på dig.

  Vi åt faktiskt wienerkorv med hemmalagat mos idag.
  Det var riktigt gott.

  Ha en skön helg.

 12. Hej! Jag slappade oxå hela lördagen =) . Med tanke på vädret idag känns det som det blir en mysdag till. Kram Kram

 13. Victoria jösses vad du är snygg alltså, måste bara säga det!! 🙂

  För mig blev det Flygande Jakob pizza, hur gott som helst!!!!!! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..