Kexig nyhet

Kexchoklad har kommit med en ny smak, kexchoklad blåbär! Jag är alltid nyfiken på nyheter men förstår inte riktigt varför man ska konstla till ett redan vinnande koncept. Likaså i detta fall. Blåbärssmaken kändes onödig och konstgjord och vanlig kexchoklad är bra mkt godare.

kex

Det fanns dock med ett recept på en kaka man kan baka med dessa, så det ska jag prova!

Blev akut sugen på blåbärssoppa 🙂 Skulle sitta fint i min onda hals.. *host host*. Jag som älskar måndagar i vanliga fall, ska försöka kurera mig med en lång het dusch och något varmt att dricka. Och se om jag kan övertala Olivia att se en film så jag kan vila lite brevid 😉 Brukar inte vara så svårt!

 1. Håller med det låter konstigt, och vanlig kexchoklad är ju såå gott, men det känns endå som att jga msåte testa 😉

  Hoppas du mår bättre snart, vi är också lediga idag, så snart ska jag baka en sockerkaka till vårt fikabesök.

  Kram kram

 2. Nej de där ”limited edition” smakerna brukar inte vara någon höjdare, och som sagt, varför ändra på ett vinnande koncept?

 3. Får du hemskickat nyheter från leverantörer för att provsmaka? Du skrev att det kom med ett recept – eller fanns det receptet i butiken? Hoppas du kryar på dig snart! Är hemma idag med mina små förkylda småttingar. Har suttit på akuten inatt med lillkillen som fick krupphosta o andningsproblem inatt. Men allt gick fint o nu är det full fart på honom 🙂 Fast själv är man lite halvsliten… 😉 Hade planerat en date med maken ikväll – det är vår bröllopsdag idag – men den får vi nog skjuta lite på tills barnen mår bättre. Ha en fin dag! Kram, C

 4. Nej det är konstigt att det alltid ska göras en massa varianter. Fanns det inte Kexchoklad hallon förut också? I alla fall i sån påse med små bitar. Det enda som jag har tyckte varit gott av alla tillfälliga varianter var Daim mint/päron. Inte för att jag kände någon päronsmak direkt, men mint och choklad fungerar ju alltid.

 5. Jag håller oxå med, varför ”förstöra” godis som redan funkar och är gott, men man måste ju alltid prova, jag har ju fördelen att jobba på ett ställe där vi ofta är först med ensamrätt på nyheter, det är kul att ha lite såna fördelar ibland!! Krya på dej Victoria! kram

 6. Jag hade helt klart kunnat tänka mig att testa en! Gillade faktiskt kexchokladen med hallonsmak!:)

  Tycker du får ta och dra igång någon spännande tävling snart!:)

  Krya på dig//Sara

 7. Jag brukar inte heller tycka om när det är konstiga smaker men den här ska jag nog testa i kexchokladpaj, tror det kan vara nåt 😉

 8. hej hej
  bakade knäckpaj igar…mmmmmm den blev god inte lika seg knäckig som din pa bilden , men god, tack:) en liten fraga: andvander du vanlig ugnsvarme eller varmluft till dina recept?
  Hoppas att du far en toppen vecka:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..