Dark Berry på önskelistan

Önskelistan växer i snabb takt, inte svårt att köpa presenter till mig inte :) Utöver alla köks- och inredningsprylar så står några fina vårplagg högt i topp. Har letat efter denna fina Lovely Knit Cardigan i färgen Dark Berry (Odd Molly) och hittade den äääääntligen hos Smultrongården här utanför Örebro. Supersnabbt svar och service, hann knappt blinka :) Har ni inte varit där så rekomenderar jag verkligen ett besök. Så mysig miljö och vackra saker i både inrednings och klädväg högt och lågt. Och inte minst smarriga bakverk!!

Älskar dessa koftor!!

Älskar dessa koftor!!

Dessutom skickar de Odd Molly FRAKTFRITT, men nu ska jag ändå ut i helgen med mamma & pappa och kika på allt annat fint de har så koftan ligger där och väntar 🙂

Nu till en liten fråga, nån som råkar veta var man kan hitta Ka-Ching plain dress i färgen Dark Berry??? Har inte lyckats hitta nån sida som säljer den, och bara därför vill jag ju absoluuuuuuut ha den. Så råkar ni snubbla över den så tipsa gärna!!

Hoho var finns du???

Hoho var finns du???

Nu ska jag googla fina äggkoppar för det står oxå högt på önskelistan. Kanske i färgen Dark berry?! 🙂

LOADING..