Dark Berry på önskelistan

Önskelistan växer i snabb takt, inte svårt att köpa presenter till mig inte :) Utöver alla köks- och inredningsprylar så står några fina vårplagg högt i topp. Har letat efter denna fina Lovely Knit Cardigan i färgen Dark Berry (Odd Molly) och hittade den äääääntligen hos Smultrongården här utanför Örebro. Supersnabbt svar och service, hann knappt blinka :) Har ni inte varit där så rekomenderar jag verkligen ett besök. Så mysig miljö och vackra saker i både inrednings och klädväg högt och lågt. Och inte minst smarriga bakverk!!

Älskar dessa koftor!!

Älskar dessa koftor!!

Dessutom skickar de Odd Molly FRAKTFRITT, men nu ska jag ändå ut i helgen med mamma & pappa och kika på allt annat fint de har så koftan ligger där och väntar :)

Nu till en liten fråga, nån som råkar veta var man kan hitta Ka-Ching plain dress i färgen Dark Berry??? Har inte lyckats hitta nån sida som säljer den, och bara därför vill jag ju absoluuuuuuut ha den. Så råkar ni snubbla över den så tipsa gärna!!

Hoho var finns du???

Hoho var finns du???

Nu ska jag googla fina äggkoppar för det står oxå högt på önskelistan. Kanske i färgen Dark berry?! :)

Print Friendly

Inga kommentarer

 1. Loppiley skriver:

  Jag köpte faktiskt likadana äggkoppar på Ullared för några månader sedan, för en billig peng. De var från Sagaform. Kan passa på att fråga vart du köpt dina silverkandelabrar på matbordet.

 2. Anita80 skriver:

  http://deepfling.com/oddmolly/?filter=37&cat=&product=1269815350
  därifrån brukar jag beställa! och de har de flesta modellerna. De har t.o.m en facebook sida där man får en del uppdateringar :)
  Lycka till!

 3. Ulrika69 skriver:

  Tusen tack för alla roliga recept Blir så himla inspirerad! Är du i Sthlm så knalla in på affären Årstiden på Drottninggatan, om jag inte är helt fel ute kommer du att äääälska deras kläder (danska, sååå fina). Lycka till med lilla kulan :-) Kram-Ulrika

 4. KattisB skriver:

  Det verkar ju som att ajabajakids.se kommer att få hem den. Den är ju alldeles ny. Ha tålamod, Victoria, haha!

  • Victoria skriver:

   Fast de har ju redan lagt ut sitt vårsortiment och där finns den inte med, eller är jag blind?? :-)

   • KattisB skriver:

    Det jag hittade var samma som Anita80 här nedan, och där står ju ”* This Spring 2011 style is scheduled to arrive between January 15th and February 28th, 2011.” Så den kommer nog till Sverige snart!

   • Victoria skriver:

    ja fast sortimentet på ajabaja ligger ju redan uppe så man kan förboka, och sedan skickas det ut när det kommer in. Har hittills inte hittat nån svensk butik som verkar planera att sälja den :( men ska försöka boka en på Deepfling och se hur det funkar.. Tack!

 5. SarahJ skriver:

  Hej!
  Måste bara säga att din blogg är väldigt mysig att läsa och jag älskar alla mattips du ger!
  Men nu hade jag faktiskt en annan fråga, i ett tidigare inlägg om tapeterna så skrev du att ni bott i Stockholm tidigare, hur hamnade ni i Örebro? Och trivs ni bra?
  Kram Sarah

 6. teschty skriver:

  Vet inte var den finns, men den va himla snygg så jag hänger på iaf. Älskar din blogg, du ger mig inspiration i köket, TACK!!!!

 7. ullisbjork skriver:

  Hej!
  Den finns i rätt färg hos Ajabaja på nätet. Gå in där och se!
  Hälsningar
  Ulrika B

 8. anki86 skriver:

  hej vill tipsa dom här sidorna om du inte redan varit inne på dom, så himla fina odd molly kläder:)
  http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/m%C3%A4rkeskl%C3%A4der/odd-molly-582/
  samt på stayhard hade dom också rätt mkt produkter med odd molly
  http://www.stayhard.se/Productlist.aspx?attribute1Value=2448&pageIndex=1

  Hälsn anki

 9. TessieS skriver:

  Eftersom du alltid ger så mycket inspiration varje dag så hoppades jag nu på att kunna hjälpa dig tillbaka.
  Efter lite sökningar så hittade jag klänningen på ett Danskt företag som har en onlinebutik. Skall tydligen komma in nu i mitten på Januari, går att förbeställa.

  http://lisen.dk/product.asp?product=15596

 10. ekstrom2 skriver:

  Hej Viktoria!
  Klänningen finns på Tintin style i Stockholm.

 11. Lillamy skriver:

  Å jag som älskar DINA äggkoppar!!! Om du vill bli av med dem från skåpet köper jag dem gärna :-D Sååå fina kläder från Odd Molly, önskar mig dem också… Tänkte besökt Smultrongården i höstas när jag jobbade några dagar i Örebro, men jag hann aldrig. Så när jag kommer nästa gång i vår, då ska jag absolut dit! Kram kram

  • Victoria skriver:

   Hihi jo dem älskar jag oxå men skulle vilja ha ett gäng på 6 st likadana för tillfällen då man är lite fler pers (påsk etc) och de randiga har jag bara 4 av..
   (de randiga kommer från sagaform och säljs bl.a. På cervera, tror de fortf har dem??)
   kram!!

 12. saraohlin skriver:

  Ring till Odd Mollys huvudkontor, de har superbra service och koll och säger vilka affärer som tagit in plaggen :)