Restaurang Parken

Vi var på julgransplundring i helgen med svärisarna och efter det blev det middag på Restaurang Parken. Åt plankstek och den är verkligen jättegod där!! Ett litet tips till er som har vägarna förbi :)

plank3

Mums vad gott! Dagen till ära ny tröja från Gina Tricot, 49 kronor :)

plank1

plank21

Lite sugen på att göra fisk-planka hemma nån dag.  Nån som testat? Med gös eller lax, vilket tror ni blir bäst? 

Förövrigt sitter jag och filar på en önskelista, min födelsedag närmar sig. Älskar att fylla år!!! Blir aldrig för gammal för det 🙂 Mkt på önskelistan går i matlagning/dukning/köksväg så jag visar er när jag är klar! 😉

 1. I min fiskplanka köper jag den där påsen med tärnade fiskbitar i olika sorter. Det är lax, torsk mm i och jättelämplig att ha på plankan samt även göra soppa mm av.

  Kram

 2. Ser supergott ut.Gjorde plankstek 2 dagar i rad nu i helgen med din goda tryffelsås.Så jääääkla gott.Godaste hängmörade oxfilén på lördagen och fläskfile i söndags.Kunde inte få nog.Tack för tipset.
  Kram Malin

 3. Hej tjejen!

  Tack för tipset om restaurangen, skall definitivt testa den när vi skall till svärmor nästa gång, hon bor i Örebro.

  PS. Fyller också år om några dgr, jag har dock bara klädesplagg på min önskelista. Dom flesta börjar ju släppa sina vårkollektioner nu, både Chill Norway, Odd Molly, Hunky Dory… men visst kan man fynda även på Gina ibland! Jag antar att du shoppar mycket i Marieberg? 🙂

  KRAM!

 4. Vi har alltid haft lax när vi gjort fiskplanka och det har blivit hur gott som helst. Mycket grönsaker på och så en god sås som vi varierat lite mellan några olika.
  Lycka till!

 5. Hej Victoria och tack för att dina recept räddat mig många dagar!!

  Jag skulle gjort en Laxplanka och då gör jag så här:

  En hel laxfile i ugn, salt och peppar på 125 gr (”vanlig ugn”). Tills det börjar små bubbla av vitt. Sedan gör jag en god Chablis sås. Så här långt kan du förbereda.

  Göra gott potatismos, spritsa på planka, ta en bit lax, häll över lagomt med chablissås över laxen och sen in i ugn, tills moset fått färg. Man kan ha tomat på också…

  Garnera med Räkor, dillkvist och liten citronklyfta. Klart!

  Till det passar Ett glas vitt Free Chardonnay, det är nog det bästa alkofria vita som finns. Jag har nog testat hela sortimentet efter 3 graviditeter:-D

  Tack än en gång för en fantastiskt rolig och inspirerande Blogg!

  Må så gott.

 6. Grattis i förskott. Fyllde själv år igår och fick ett jättefint fat från bruka desigt som jag tänkate matcha ihop med lite mateus;-)

  Kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..