v 27 och premiärsemla

Blev så sugen på semlor, trots att jag egentligen inte är nån semelfantast! Tänkte köpa med mig EN hem, men i Coops kondis kostade en semla 16,90, men ett två-pack 14,90. Så jag kunde ju inte direkt låta bli att köpa två. En till mig och en till magen 🙂 Har ni smygstartat med nån semla än?  

sem2

Magen som förövrigt är inne på v 27!

mage27

Min lilla kalaskula. Strax full med semlor :)

Solen skiner så det känns riktigt vårigt i dag!! Tänk om snön kunde ta och smälta bort nu, tycker det räcker med råge! Men den som väntar på nåt gott.. 😉 Ett fång nya tulpaner får det bli iallafall för att hjälpa vårstämningen på traven!

Ha en skön dag!!

 1. Det bjuds på semlor på kontoret idag, mums, säger jag bara! Är förresten i vecka 34, har inte så många veckor. Lycka till med din graviditet! Och tack för en underbar blogg!! Kommenterar dina inlägg ganska sällan, men är inne minst en gång om dagen. Ha en underbar vår!

 2. Oh ja! Har ätit flertalet semlor 🙂 Älskar semlor! Men det ska vara Ica kvantums…..
  Är själv i v18, så jag har ett tag kvar…
  Ha en bra dag!

 3. Hihi… Men var är magen??? Men gud vilken lurig bild alltså, jag har suttit jättelänge å tittat efter magen, men såg den inte förrän efter en bra stund! Nä, nån semla har vi inte ätit ännu, tänkte göra ett gäng ”minisar” till på lördag på mamma fyller år! Ha en superfin dag!

  1. Hahaha ja jag ser det nu!!! Att den är svårt att se alltså 🙂 Visste man inte att jag var gravid så skulle man tro jag hade koftan stängd och såg ut som vanligt.. Men det där som sticker ut med ljusgrått linne på ÄR en mage 😉

   KRAM!!

 4. ja, vilken lurig bild du lyckats ta! man ser inte magen först , utan måste titta ordentligt för att se att du har en beige tröja under 😉
  mmmgott med semlor 😀

  Kram L

 5. Hej! Vilken söt kalaskula du har :o) Och självklart ska bebisen också ha en semla :o) Jag bor i närheten av Coop i Marieberg…var det där du shoppade semlor? Jag kanske skulle pallra mig iväg (trots att jag ligger hemma och är sjuk) och inhandla en till mig och min bebis ;o) Kanske jag piggnar till fortare då?

  Må så gott! Kram Lovisa

 6. Nej, ingen semla för mig, inte för tillfället iallafall ; )

  Här nere när den mesta snön bort och vi har en underbart fin dag, jag köpte mig 20 st rosa rosor på lunchen. Fint att ställa fram i ett nystädat hus ikväll.

  Söt liten mage du har.

  Kram kram

 7. Semlor är så gott och jag åt min första den 5/1 men nu ska jag vänta tills MARS då fettisdagen är, hoppas jag klarar det ;P

  Här snöar det igen…hade hoppas på att våren var på väg men kanske lite väl tidigt än, tyvärr…

  Kram

 8. Inga semlor har det blivit här, men det är ju jättegott så jag förstår att du & bebisen vill ha var sin! =)
  Kollade oxå efter din mage, men såg den inte först…Tänkte men oj, vad smal hon är för att vara i v.27…Men sen kollade jag igen & då såg jag den beige tröja som putade!! =)

 9. Hej Victoria, vilken söt liten mage, missade den först t.om. Mums med semlor, har ätit en för några dagar sen men skulle lugnt kunna äta flera om dagen om jag tillät mig 😀
  För ett tag sedan skrev du om ”Jalapenopopper”, tror det stavades så :), var hade du köpt dom? Har inte kunnat hitta dom någonstans. Snälla, hoppas du kan svara på det.

 10. Semlor, åh vad det ser gott ut! Jag tror jag ska göra en semmelkrans när sambon fyller år här snart. Det är ju så himla gott! 🙂

 11. Äntligen har jag haft lite tid att i lugn och ro kolla igenom lite av dina recept. Tror att jag tittade igenom alla i ”festligt” kategorin…….säger bara MUMS! Tack snälla för din fina blogg och alla underbara tips 🙂 Jag behöver aldrig mer leta någon annanstans känns det som …… att vi sen verkar ha samma smak gör ju inte det hela sämre….TACK TACK 🙂

 12. Semlor äter jag inte alls däremot så älskar esten av familjen dom så det blir att man får köpa hem ett lass åt dom 🙂
  Sicken söt mage!

 13. Vi premiäråt fastlagsbullar(japp, vi är skåningar:)) förra veckan och för min del räcker det gott och väl, men maken kommer säkerligen att hugga in på fler.
  Här har all snö smält bort och det är istället grått, dyngigt och tråkigt. Saknar faktiskt ljuset som den vita snön gav…
  Men ett gäng tulpaner kan ju oxå lysa upp lite!

 14. Måste fråga ang. detta med LCHF. Tänkte själv börja på måndag (!!) och sitter o googlar massa recept o ideér (är vegetarian, så det känns aningen knepigare) och jag undrar om man inte får ont/blir dålig i magen av all grädde som man gärna ska tillsätta till allt, som det verkar på alla recept?

  Jag älskar grädde, men min mage brukar säga ifrån :/

  Hur gör ni andra?

 15. Ja, jag håller med dom andra, jag såg inte heller magen på bilden! 🙂
  Du gjorde rätt som köpte semlor både till dig och magen 🙂

 16. Jag premiäråt semla idag faktiskt och den var riktigt god!! Brukar inte äta så många per säsong, gillar de små godingarna och vill ju inte bli trött på dem!:)

 17. Hi hi jag var tvungen att scrolla upp igen och kolla bilden, nuuuu ser jag ju magen – så söt.
  Jättefin kofta!
  Vad blir det för mat i helgen? ska ha kalas imorgon och behöver inspiration…:)
  Trevlig helg! kramar Marie

 18. Haha, jag letade också länge efter magen 😉 Haha!

  Du är så fin med din mage!

  Hoppas semlorna smakade bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..