Vitaminkick i vårt vinterland

What´s up med vädret?? Vinter nu igen, snö överallt! Det kanske är jag som är ivrig och vill ha vår nu, men känns inte vintern evighetslång i år? Man får pigga upp sig så gott det går sålänge. Har just nu cravings  på hempressad apelsinjuice!! Det spelar ingen roll att produkter i butikerna heter ”färskpressad” etc, ingen juice smakar så gott som den man gör själv!!

ju1

I dag blev det en blandning av vanliga apelsiner och blodapelsiner. Älskar färgen!! Och den blev helt underbart söt och syrlig på samma gång, muuuuuuuums!!

ju2 ju3

Något annat uppiggande är att kika på semesterbilder från i somras och drömma sig bort.. Tänk att kunna plocka apelsinerna direkt från träden!! Snaaaaaaart är vi där igen ♥

Apelsinträd på Mallorca

Apelsinträd på Mallorca i somras, ljuva minnen!!!

0

0 reaktioner på “Vitaminkick i vårt vinterland”

 • foodelicious skriver:

  Det är alltid bäst och godast med egen färskpressad juice:-)…mycket fräschare. Brukar tänka på sommartider när jag dricker färsk juice och blev påmind om den kommande sommaren när jag såg ditt inlägg och dem fina bilderna.

 • KatarinaS skriver:

  Färskpressad juice är bäst :) Skickar lite värme från Singapore!
  Kram

 • towe skriver:

  Det vattnas i munnen pa mig nar jag ser den laskande drinken! Jag onskar jag kunde skicka er varvarmen vi har har i Luzern. Det ar underbart! Trevlig helg! towe.

 • Sofie Mumsfillibaba skriver:

  Så gott med alla citrusfrukter nu. Äter minst en apelsin/clementin/blodapelsin om dagen nu!

 • Carla skriver:

  Hej

  Ja, vad hände snö igen, man får hoppas det smälter bort, Alice ville ha färskpressad juice härom dagen, så får väl fixa det till helgen.

  Kram kram

 • starwoman skriver:

  Hej där sötnos, håller helt med egenpressad juice slår allt med hästlängder!

  Du frågade ang min minimuffinsskålar formar från IB Laursen kom jag på och jag svarade aldrig, men de finns iaf bland annat hos Bagaren och kocken:http://www.bagarenochkocken.se/shop/
  Kramkram

 • Lillamy skriver:

  Åhhhhhh vad jag behöver värme o sooool!!! Känns så avlägset idag :-( Jag hade också värsta habegäret på färskpressade apelsiner när jag var gravid i slutet med min lille gosse. Det var i slutet av december o då säger nog kroppen ifrån att det är C-vitaminer som behövs! Om någon vecka ska jag till Örebro på jobb :-) Då ska jag försöka hitta till Smultrongården (heter det va?!) som du har skrivit om här flera gånger. Kram på dig!

 • saka skriver:

  Ja visst vill man ha vår nu… Men att kolla på gamla semesterbilder brukar pigga upp. Ser härligt ut!

 • Dinara skriver:

  gud jag blir pigg av bara färgen!!! :)

 • matarkivet skriver:

  Mums, vad gott det sag ut! Visst ar langtan till sommaren stor, jag ar saaa glad att jag ska ivag 10 dagar till varmen i mars.

 • Gabriel skriver:

  Så god den juicen såg ut! Skrev en kommentar för någon dag sen men vet inte om du fick den…Jag är nämligen lite nyfiken på chili cheese nuggets som du köpte på Coop. Har sett dem på ICA Maxi här i stan. Smakar de som Mc Donalds chili cheese eller hur tyckte du dem var?

 • al68 skriver:

  Så gott det ser ut. Dom sa igår på radion att om man äter mycket apelsiner när man väntar barn så blir det en tjej. Det stämde inte på mig då jag fick en kille och det skall väl du med ha ; )

  Ha en skön dag!

  Kramis AL

 • mammasegen.com skriver:

  Samma här!!! Man får se till att få i sig mycket vitaminer och bunkra upp med solljus de dagar det är sol..och längta sig bort till sommar och semester!!! Can’t wait:)

 • Ankim skriver:

  Vi har hällt i oss massor av vitaminer under en lång tid nu. Köpte en råsaftscentrifug och den har fått gå varm! Blir så otroligt mycket godare med färskpressat och färskcentrifugerat än det man köper i affären. Favoritblandningen är morot/apelsin och äpple/vindruva, mums.
  Men visst är längtan till sommaren stor nu, speciellt efter att vi bokat in sommarens resa, tre härliga veckor i Thailand mmm…
  Härlig färg det blir av blodapelsinerna!

 • Bullmamman skriver:

  Håller med dig vintern känns så lååång… Jag undrar vart det fina glaset på bilden är köpt? :)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen