Mellokväll tral la la la laaa

Är ni laddade för ännu en mello-kväll?! Det är jag :) Älskar Melodifestivalen, alltid gjort!

 

st1

Smaskar ni på något gott i kväll? Den här godbiten från Smörgåsbutiken (bästa smörgåstårtorna i stan!!) satte vi oss redan i går kväll så i dag blir det hämtmat från Wongs lagom till Mello hemma hos grannarna. Men först ska jag värma upp med några snittar och ett glas bubbel (fanta 😉 ) för att komma i glamour-stämning.

Kram!

 1. Mello är inget jag följer, men vi ska äta gott i alla fall. Timjan- och citronmarinerad biff med bakad potatis, gräddfil och gräslök. :)Ha en trevlig kväll!

 2. Här är det också ”Mello” som gäller inför kvällen! Härligt! =)

  Det var så länge sen vi åt på Wongs men nu blev jag riktigt sugen. Min favvo är Bombay coconut. Såå god!

  Kraam K

  ps. Vad fint du fixat med mobilen inför bebisens ankomst. Är så nyfiken på vilket namn ni valt till honom…

 3. Var på genrepet av mello igår, tycker att det var en lysande show. Rickard och marie bjuder verkligen på sig själva! De har klippt ner Peter Stormares grej, och det tyckte jag var bra. Det var inte så kul förra gången.
  Jag hejar på Loreen. 🙂
  Ha en skön kväll
  //christel

 4. Blir inge mello här heller, 5 filmer att välja mellan så nån ska vi nog kunna bestämma oss för 🙂 Har precis ätit laxen som du skrev om förra helgen, supergott! Sherrysåsen är jag uppväxt på så det var kul att äta den med lite nya tillbehör. La till sparris och haricot verts som jag ringlade citron-olivolja, flingsalt och parmesan över *smaskigt* 🙂 Ha en skön kväll och kul att du fortsätter blogga 🙂 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..