Kvällshälsning

Sitter här och försöker hålla mig vaken till omröstningen i Lets Dance så jag tänkte jag kunde kika in här och säga hej sålänge :) Tycker årets omgång är lite tråkig men kan ändå inte sluta titta.. Det är fredagsstämning över det på nåt sätt!

Något mer som ger fredagsstämning är färska snittblommor. I dag blev det budgetvariant från Coop, liljor i rosa. En av mina absoluta favoritblommor!

Något mer som ger fredagsstämning är färska snittblommor. I dag blev det budgetvariant från Coop, liljor i rosa. En av mina absoluta favoritblommor!

Det pågår rumba och quickstep även i magen, en riktig fart på bebisen i kväll!! Beror kanske på all iskall läsk jag fått i mig. Vi har eldat i kaminen så det börjar bli tropiskt klimat här inne och jag sitter och svalkar mig så gott det går med Pepsi på löpande band.

31magen

Magen i dag, v 31 (30+3). Mörkbruna molngardiner på plats i lillebrors rum, och matchande spjälskydd i spjäslängen.

Nej nu börjar det igen, hurra jag höll mig vaken!! Men Micke har somnat i soffan ser jag… Hoppsan.

Godkväll!!

0

0 reaktioner på “Kvällshälsning”

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen