Sköna söndag och skidåkning på löpande band

Hej hej kära ni! Var det några som såg Melodifestivalen i går? Vad tyckte ni? Jag vet att inte alla gillar det, men det gör jag!! Älskar hela baletten, trots att det ofta är ganska dåliga låtar och töntiga sketcher ;-) Halva nöjet är ju att klaga på låtar, fula kläder och hiskeliga frisyrer. Äta god mat, umgås med vänner, klä sig i glitter och glamour och skåla i bubbliga schlagerdrycker.  

Hämtmat från Efesos på menyn. Slog till på Black & white, gott gott.

Hämtmat från Efesos på menyn. Slog till på Black & white, gott gott.

Gillade flera bidrag i går, även om Danny & Eric är favoriterna i finalen. Linda B är ju schlager hela hon, hon hade ju t.o.m klätt (ut) sig till en korsning av Lena PH och Carola (hennes gula dress) i går ;-) Anders Ferenette var jag hemligt kär i när han var med i Fame Factory så jag tyckte lite synd om honom som hamnat i korsdrag (frisyren!) och kom sist..

Mello-pimpad fruktsallad med guld-nonstop.

Mello-pimpad fruktsallad med guld-nonstop.

I dag är det mysdress på och skidåkning på tv:n hela dagen lång. Vad pysslar ni med?

Önskar er en riktigt skön söndag!!! ♥

0

0 reaktioner på “Sköna söndag och skidåkning på löpande band”

 • Finna skriver:

  Kan inte heller låta bli att titta på Mello, har alltid följt det trots en hel del dåliga bidrag. Och hihi, jag var oxå kär i Anders (då) Johansson när han var med i FF, men säg inget till R. ;) Lyxigt med guldiga nonstop!! KRAM!

 • Mamma Sofi skriver:

  Fler än jag o min tjejkompis som kommer ihåg Anders!
  Visst var det synd att han kom sist!
  Så dålig var den ju inte.
  Jag älskar Mello, men det kan bli lite mkt av allt.
  Men vi skrattar, kommenterar o klagar här hemma i soffan åt det.
  Hoppas du o magen (ja dom andra i familjen med såklart) mår bra
  Kram

 • Labanslabolina skriver:

  Åh så gott! Vilket objektiv fotar du med? Jag har precis köpt ett Canon 100/2,8 Macro. Det ska bli spännande att se om det blir lika bra med närbilder med det!

 • FilMa skriver:

  Jag blev lite full i skratt att du varit ”hemligt kär” i Anders, för det har jag också varit. Jag hade en poster på honom i min garderob väldigt länge. Saken är att jag tycker han fortfarande är fin att titta på. Kom på mig själv i Lördags med att sitta och små le av välbehag, fast det lät surt när han sjöng. Jag tror på Danny eller Erik Saade i finalen.
  Kul att du är tillbaka igen, och tack för en mysig blogg!

 • Alina skriver:

  Jag tycker att den här veckans deltväling var det sämsta, så tråkiga bidrag. Men jag var också hemligt kär i Anders när han var med i Fame Factory, haha ;) Annars hejar jag på Playtones, de var lite roliga :)

 • SaraL skriver:

  Oj så kul att ni kikat på webbshopen – jag visste inte om någon överhuvudtaget skulle se att jag svarat : ) Alltid roligt att kunna hjälpa till. Jag har inte handlat från sidan själv (än!) men förhoppningsvis är den bra! Ett annat KANONTIPS är http://www.kakburken.se. De har väldigt mycket roligt och känns otroligt proffessionella, har dock inte handlat där än heller.

  Ha en fin måndag alla!

  Hälsningar
  Sara

 • starwoman skriver:

  Jag älskar också mello ;-) men i år tycker jag det varit riktigt uselt, hejar på Saade i final iaf :-) Hoppas du får en skön nattsömn med magen :-) Kramar

 • mammasegen.com skriver:

  Jag vill också hitta guldnonstop!!!!! Bor i England så det bör vara en web-butik…eller så blir det till att köpa på sig när vi kommer till Sverige i påsk kanske…! Ha en bra dag!

  • Victoria skriver:

   Jag har köpt mina i LONDON :) Fanns lite överallt, bla på Harrods men även i matavdelningarna på tex Selfridges etc. Så kika där :)
   Kram Victoria

 • nettis52 skriver:

  Jag tyckte Linda B var bäst där efter Anders F (vad hände? men …sist…aja….)men i finalen får Brolle allt min röst.Denna söndag har jag och mannen gått skogspromenad..härligt men kallt,nu avnjuter vi resterna från igår. Kram

 • lisa79 skriver:

  Jag vet inte vart Victoria köpt sina men de finns på en butik i Örebro som heter något med oliv, ligger på köpmangatan och säljer kaffe o thè o choklad bland annat….

 • idamo skriver:

  Har letat guldnontop i flera år utan att lyckats (kanske inte bokstavligt talat men hållt utkik ;) ) Var har du lyckats hitta dina??

  Lyxig hämtmat, ser sjukt gott ut. Brukar man kunna hämta mat på de flesta restauranger eller? Jag har aldrig tänkt på att det går eller frågat någonstans… Här i trakterna är hämtmat förknippat med pizza, kebab, kina/thai typ…

  • SaraL skriver:

   @ Idamo – Jag har precis upptäckt (nu i veckan) en sida som har mycket fina saker till bakning, frakten ligger på 55 kr vilket jag tycker är väldigt högt, men om man köper en hel del saker samtidigt så blir det inte så himla dyrt!

   Jag var just inne och kikade och de har både guld- och silvernonstop. Sök på ”dragéer”.

   Här är länken till sidan:

   http://www.strosselannat.se/

   Hälsningar
   Sara

  • Victoria skriver:

   Jag hittade mina guld´-nonstop i London, men det verkar finnas i lite webbutiker här och där att få tag i. Hämtmat från restauranger med ”vanlig” mat funkar ofta!! Många har en särskilt take away- meny, men fråga annars om det går bra att köpa med hem, de flesta brukar lösa det!!
   kram V

 • Anna.E skriver:

  Jag älskar också mello och har Eric Saade som favorit. Idag gäller soffan och skidåkning på tv:n. Lite tvätt ska också hinnas med. Ha en härlig söndag :)Kram Anna.

 • Jojjo skriver:

  Vart har du fått tag i guld- nonstop?? Verkligen en pimpad fruktsallad perfekt till en mellokväll :-)

  • SaraL skriver:

   @ Jojjo – Jag har precis upptäckt (nu i veckan) en sida som har mycket fina saker till bakning, frakten ligger på 55 kr vilket jag tycker är väldigt högt, men om man köper en hel del saker samtidigt så blir det inte så himla dyrt!

   Jag var just inne och kikade och de har både guld- och silvernonstop. Sök på “dragéer”.

   Här är länken till sidan:

   http://www.strosselannat.se/

   Hälsningar
   Sara

 • jolla99 skriver:

  Jag gillade Love generation igår! Å jag håller med dig angående Linda B, det är äkta schlager :)

  Idag är det skidåkning här också, just nu ser det ju inte så lovande ut tyvärr :( Storstädar lite mellan varven också. :) Ha det fint! Kram Johanna

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen