Var är solen???

Loggade in på facebook när jag vaknade och såg att var och varannan status handlade om sol och vårväder. Jippie tänkte jag och studsade upp… Tji fick jag. Här i Örebro är det lika mulet som vanligt och snön ligger kvar där den legat en evighet nu.

Piggade upp mig med en god långfrukost i stället.

Har cravings på kräm med mjölk just nu. Iskall kräm och iskall mjölk, guuuudagott!!!

Har cravings på kräm med mjölk just nu. Iskall kräm och iskall mjölk, guuuudagott!!!

Lagade en riktig festmåltid à la 80-talet till mig själv i går kväll 🙂 Nån som kan gissa vad? Det innehöll bl.a smördeg kan jag avslöja. Återkommer med recept senare! 🙂

 1. Jag hade också cravings på just kräm med mjölk när jag var gravid med min yngsta son!!! Det var i stort sett det enda jag hade cravings för! Ha en bra dag och hoppas vårsolen kommer till dig också snart!!KRAM

 2. En till här som hade kräm med mjölkcravings under graviditeten! Det och isglass med colasmak var mina enda.
  Solen kanske kommer till våra breddgrader (Örebro) snart? Det borde den, i rättvisans namn, göra.

 3. Ääääälskar kräm med mjölk! Så gott! Har nog alltid en liten craving på det men den är helt klart större nu under graviditeten. Har du testat Ekströms extra prima kräm? Skitgod! Speciell den med smak av äpple.

  1. Inte testat, men ska absolut göra. Jag köper ofta pulvervarianterna och blandar till hemmma, så slipper man bära så tungt 😉 Går ju åt en del med cravings…
   kramis!!!

 4. Du glädjer mig varje dag med dina inlägg och vackra bilder.
  Inbakad kassler kanske? med dragonfyllning?
  Gott är det iallafall:)

 5. Hej Victoria!
  Här i Stockholm skiner solen:-) så nice!
  I morgon kväll kl 18.15 invigs fasadbelysningen på Örebro slott om du har vägarna förbi.
  Det blir nog väldigt fint gissar jag.
  Vilken härlig frukost du njöt av – såg riktigt mumsig ut.
  STOR KRAM!

 6. Ingen sol i götet heller. Ledig idag och hade hoppats på det. Kommer väl imorrn när jag jobbar igen…

  Smördegsinbakad fläskfilé tror jag!

 7. Men jag var ju ute och gick i solen i minst 2 timmar idag och det var garanterat Örebro 🙂
  Kanske smördegsbakad fläskfilé?? KRAM!

 8. Hej Victoria
  Tack för en jättebra blogg, testar recpt härifrån jämt och ständigt! 🙂
  Tänkte göra de där ooey gooey brownies som du skrev om för ett tag sen. En fråga bara.
  Hur många blir det med det receptet?

 9. Åh, kan inte vi få se en bild på ”bebisen”? 😀 Är vecka 33 fullgången tid? (Jag har ingen koll på sådant då jag är lite yngre än er andra).

 10. Hej Victoria!
  Härligt att du får fortsätta blogga! =) Blir såå inspirerad av din blogg, tack för alla tips o recept! Din frukost såg otroligt smakens ut. Hur gör du din choklad? (den du hade i din frukostmugg) Något förslag på enkelt recept med färsk laxfile? Tips till frysta laxfileer som finns i frysdisken? Många Kramar Jeje!

  1. Tack! Chokladen gör jag på varm mjölk och oboy, sen sprayar jag i vispgrädde 😉 enkla laxrecept har jag massor!! Välj fisk & skaldjur i kategorimenyn eller sök på lax i sökrutan!

   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..