Vad blir det till middag?

Gissa middagen ;-) ??!

vad

Colan borde jag absolut inte dricka så här sent, men jag sover redan så illa som det är så det kan nog knappast bli värre. Jag chansar!

0

0 reaktioner på “Vad blir det till middag?”

 • Jojjo skriver:

  Guud så gott!!

 • alifa skriver:

  Palette pa Kopmangatan i Orebro har den basta sasen i varlden! Orebro ar for ovrigt en utmarkt kebabstad maste jag saga, sa fort jag aker dit och halsar pa familj och vanner sa blir det kebab fran Palette eller Viktoria Grillen :)
  Tack for en fantastisk blogg! Jag ar helt vardelos pa att laga mat men du ar helt fenomenal pa att inspirera aven en sadan som mig! :)

  • Victoria skriver:

   På Viktoria grillen åt jag min första kebab :) det var länge en favorit! Palette har jag aldrig testat faktiskt men då ska jag de det ett försök!!
   kram

   • alifa skriver:

    Haha vad kul – samma har, slaskade glatt i mig min forsta kebab pa Viktoria grillen. Det var en riktig 90-talslassiker, innan man fick upp ogonen for andra stallen ocksa. Ar ju lite sen med min fraga har men testar anda (ifall du laser detta) – vilket kebabstalle tycker du ar bast i stan? Skadar aldrig att testa nya formagor! :)
    tack och kram!

 • saka skriver:

  Den stilen på mat kommer vi också köra på här hemma ikväll… :)

 • asaohl skriver:

  Åh så gott, mums!
  Länge sedan jag åt en riktigt god kebabrulle dock, jag vill gärna ha bitar (inte hela) av feferoni, samt fyllningen och såsan spridd jämt. Det är mina krav på en bra kebabrulle, och god fyllning såklart!

  Trevlig helg

 • Annie89 skriver:

  Välkommen tillbaka Viktoria! Såå glad jag blev när jag läste att A-kassan gjorde rätt! ;) Som den blivande socionom ajg är så blev jag fullständigt rasande när jag läste att de ens bara utredde detta. Suck.

  Jag tror också att det är en kebabrulle!! Edessa ute i Mellringe har stans bästa kebabrullar enligt mig själv! Nu bor jag tyvärr inte kvar i stan, men INGET slår deras, tycker jag ! Kram på dej!

 • Tilma skriver:

  Usch, du sover alltså också uselt? Jag med! Tar eeevigheter att först somna och sedan känns det som att den sömn jag får aldrig är djup. Zzzzombi!!!

  • Victoria skriver:

   Jag somnar ganska lätt men vaknar efter bara några timmar och ligger vaken resten av natten, kan omöjligt somna om. Diverse toalettbesök gör det inte lättare att somna heller.. och att vända sig med magen och hitta nån bekväm ställning är nästan störtomöjligt. Gnäll gnäll gnäll :) men visst får man gnälla lite som höggravid :D
   kramis!!!

 • Sofie Mumsfillibaba skriver:

  Kebabrulle!! Gud, så gott!!

 • Caroline84 skriver:

  Tror minsann att det är kebabrulle!
  Jo…nu när allt ordnat sig med tråkigheterna kring bloggen får man lov att ännu en gång tjata om köksbilden, där dina kryddor och oljor står?! =)
  Tack för att du finns!

 • Gabriel skriver:

  Kebabrulle så klart man är ju van vid den maten ;)! På tal om kebab så måste du testa Jönköpings kebabsås någon gång! Finns ingen kebabsås som denna i landet vitlökssåsen, tomatsåsen etc kan slänga sig i väggen :D! om du nu inte redan vet vilken sås jag pratar om…

  • Victoria skriver:

   Är det något man bara kan köpa i Jönköping eller i butik varsom?? :)

   • Gabriel skriver:

    Vad jag vet finns den bara på pizzeriorna runt om i Jönköping så man kan ju köpa med sig några burkar från pizzeriorna om man bor här ;) men har du vägarna förbi Jönköping någon gång i framtiden så kommer du definitivt hitta en favorit ;)! Kebabpizzan med strips, färsk sallad tomat lök med massvis kebabsås är klassikern här, DU kommer att älska den :D!

 • nettis52 skriver:

  Kebabrulle =)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen