Blogga via iphonen??

Jag blir gaaaalen. Försökte mig på ett inlägg från iphonen men jag får det bara inte att fungera??!! Det kommer upp i listan över inlägg och får status ”tidsinställt, publiceras om 3 min från nu” men sen när 3 min har gått bara försvinner det i tomma intet. Gaaaaah!! Nån som vet vad som är galet och hur man får ordning på det?

Bjuder på en dagens med magen i vädret :-) v 33 (32+3) Tights H&M Mama, kofta H&M, linne Odd Molly.

Bjuder på en dagens med magen i vädret :-) v 33 (32+3) Tights H&M Mama, kofta H&M, linne Odd Molly (suddig bild från iphonen)

Kollar på skidstafetten som är olidligt spännande. Säkert inte ett dugg bra för mitt höga blodtryck. Kom igeeeeeeen nu Sverige, heja heja heja!!!!!!!

 1. Hej Tyvärr kan jag inte hjälpa dig, har ingen Iphone, men ville bara önska dig trevlig helg, jag är ledig hela helgen jippiii:-) ska ha vänner över i helgen med massa barn, så jag sitter här och kollar igenom dina recept, har så svårt att bestämma vad jag ska bjuda på.

  Vilken fin mage du har!

  kram kram

 2. Det var ju typ sådär jag hade hoppats på att se ut när jag väntade barn men Oh NO…. vatten i hela kroppen, benen som pålar, magen som en varmluftsballong som ständigt framkallade kommentarer om hur många som egentligen fanns där inne…. 😀 Men fina barn kom det ut trots allt så det var värt att vara fru Flodhäst!
  Trevlig helg och passa blodtrycket!

 3. Åh vad vacker du är! Jag är så glad för din skull att allt ordnat sig med a-kassan också. Jag hoppas att du nu kan njuta av sista tiden som gravid. Jag hoppas också att lillebror stannar några veckor till, Olivia är ju prematur vad jag förstått precis som mina båda två är. Det är inget man vill så jag hoppas han stannar minst 5-6 veckor till=)
  Trevlig helg på er!
  Kram

  1. Hej och tusen tack ♥
   Ja Olivia är född i v 29+4 så nu har jag gått 3 veckor längre än det iallafall 😉 Men hoppas på några veckor till!
   kram och trevlig helg!!!

 4. Så vacker du är. Det är ju inte samma sak att se någon med gravid mage och vara gravid själv med alla krämpor som följer. På slutet är man så trött på att vara gravid så man döööör. I kväll blir det fläskfile m soltorkade tomater, pommes och bea, sluuurp! Nu ska jag fiska upp ungarna ur badkaret! Ha en skön helg!

 5. Sicken härligt vacker mage du har. Tyvärr så äger jag ingen Iphone själv så jag kan inte hjälp dig med det.
  Här blir det plankstek ikväll.
  Önskar er en trevlig helg.

 6. Åh, härligt, man får vara glad åt allt=) Vet man varför hon föddes förtidigt? Jag fick ingen förklaring. Att Milo föddes innan bf säger man dock var ”bra” pga hans hjärtfel, inte annars såklart. Inte varför men att en bebis klarar syrebrist under många timmar bättre om man föds prematurt. Och han föddes ju med ett allvarligt hjärtfel som inte upptäckes innan födsel. Men såklart känns det jobbigt ändå, särskillt som man inte vet vad det berodde på och vad som skulle hända vid ett eventuellt tredje barn….De säger att det inte var genetiskt att vi inte kunnat ändra något, men det känns ändå- såklart jobbigt inför en eventuell trea….
  / Erica

 7. Jag bloggar alltid med en app som heter Blogpress. Jag bloggar med blogspot men min sambo använder också den och han bloggar på wordpress. Han tyckte att Blogpress var bättre än wordpress egen app. Den funkar alltid superbra för mig och är enkel och bra. Hoppas det funkar!

 8. Nu du! Nu ska jag försöka mig på att förbereda din svärmors kycklinggryta. Du vet, den som man gör dagen innan. Jag har aldrig gjort den tidigare, så det ska bli spännande. Men den ser vansinnigt god ut! Önska mig lycka till..

 9. Så fin du r med magen!! Jag får sånt bebis o gravidsug när jag ser hur snygg du är som höggravid 😉 haha
  Nä det räcker nog med mina tre. Kram på
  Er

 10. Åh vad kul att du svarade på min kommentar och la dessutom upp en bild på bebisen! : ) Vad STOR magen blivit! Spännande! Tack för en underbar blogg!!! Ha en fin helg!

 11. Vad vacker du är med magen! (ja annars också 😉 Men den klär dig verkligen).

  Spännande med skidor, nu laddar vi inför 3milen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..