Efterlängtade solstrålar!

Goddagens!! Strålande väder i dag med, nästan föööör bra 😉 Man ser nämligen varenda dammråtta här hemma så storstädning står på schemat. En kopp kaffe ute i solen tror jag dock vi hinner med först. Prioriteringsfråga 😉 

mack1

Städ-fika. Får nog flytta med ut på uteplatsen istället :)

mack2
 

Blir så sugen påa tt göra vår-fint hemma när vädret är så härligt. Skulle så gärna vilja ha nya våriga kuddar i soffan, både i den svart/mörkgrå och i den vita. Några tips??

Hörs lite senare, ha en riktigt skön vårvinterdag!!!!!

 1. visst är det underbart ute,även här i Göteborg.Har börjat göra lite vår här hemma med rosa tulipaner,rosa blockljus.Det gör så mycket.Har annars nästan allt i ek,svart och vitt i huset…..
  Hemtex har många fina kuddar.Köp 3 betala för 2,tror jag det är nu också.Ha en härlig dag.Kram

 2. Visst är det härligt med färg. Har man barn måste man ha färg hemma om deras hjärnor skall utveckalas normalt. Tydligen ett problem enligt BVC i Stockholm nu när all inredning skall vara färglös dvs svar o vit. Linum och Himla har ljuvliga färger på sina kuddar, man blir lycklig. In med färger för Dina barn skull. Kramar Ann

 3. Om du vill ha kuddar med färger så finns det jättemycket fina från Greengate eller Cath Kidston, om du vill ha svartvita så har både H&M och Stil, inredning och design många..KRAM

 4. Förresten – jag älskar din blogg och är så glad att det inte strulade till sig med bloggandet 🙂

  Nu ska jag ta med min familj ut i solen

 5. Hej fina Victoria!
  Här nere i Skåne är det också jättefint väder, man blir så glad! 😀 Jag har en lite fråga till dig.. Jag skulle köpa en ny sprits och jag undrar om du har någon riktigt bra du kan rekommendera?
  Varma kramar!

 6. Vi har också varit ute idag och fixat i trädgården. Attans bara att den där snön är ivägen! Idag kom den riktiga vårkänslan och infann sig när jag satt i trädgårdsstolen och solade nynnan! Vi flyttade i vårat hus i höstas och det är sååååå mkt att fixa, så när snön har smällt kommer jag bara stå o gapa med vidöppen mun och inte veta vart jag ska börja. Så tips mottages gärna! 🙂 kram på er och en härlig söndagskväll!

 7. Ville bara säga att det är så KUL att du är tillbaka här igen!! Kolla minst en gång per dag! Mackorna såg goda ut, vad var det för bröd? Ha en riktigt skön måndag sen!

 8. Men OJ vad mycket snö ni har kvar!! Här har vi knappast någonting kvar alls…så skönt! 8 grader i går o strälande sol…;)
  Vill bara säga GRATTIS och ”Vad var det jag sa”…härligt Vickan! Som sagt; oftast segrar rättvisan till slut! Skönt att vi får fortsätta fälja den bästaste matbloggen!
  Kraaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..