Mamma-dotter-dag ♥

Godkväll kära bloggisar :) Det blir en kort uppdatering, jag är heeeelt slut som artist. Har haft en riktigt härlig dag som spenderats tillsammans med min mamma ♥ Shopping och lunch på stan, och sen hämtade vi upp lillbus på dagis och slog till på bakelse-kalas.

Var visst helt färdig redan lagom till lunchen, ser helt groggy ut.

Var visst helt färdig redan lagom till lunchen, ser helt groggy ut.

lo1

lo2

Lunchen intogs på mysiga Lilla Örebro, kallops till mig, mamma valde fisk.

Var på jakt efter lite smått och gott och kom inte hem tomhänt 😉 Får visa er i morn, för nu är jag heeelt färdig. Tidig tid på sjukhuset i morgon dessutom så nu är det jag som lägger mig.

Kram och godnatt!!

 1. Låter mysigt! Vi hade en ”dotter-mamma-mormor shopping-innan-jul-myyys”. Konstaterade att det blir alldeles för sällan!
  Vila upp dig nu Ser fram emot att få se fynden i morgon! Natti!

 2. Hej.
  Jag ska testa och göra ditt recept på vaniljpannacotta med hallonsirap i morgon fredag. 2 frågor dök upp: tar du upp vaniljstångskalet som du skurit ner? Häller man på hallonsirapen precis innan servering eller kan det göras så fort pannacottan stelnat? Ska nämligen förbereda detta på förmiddagen tänkte jag.
  Tack för en jättebra blogg!
  /Anna

 3. Vilken toppen blogg du har, massa goda recept! Är lite mer nyfiken på ditt Mateus porslin, lite hur man kan kombinera och så? 🙂 🙂

 4. Så härligt med en mor/dotter-dag, saknar de dagarna med min mor så enormt mycket.
  Min mor och jag tog alltid en tur till Malmö för att gå på reorna och ha en mysig dag tillsammans. Den känslan kan man aldrig få tillsammans med någon annan än sin mor. Ta vara på de dagarna så länge du kan!

 5. Hej Victoria!

  Jag undrar om maten på Lilla Örebro var god? Jag praoade ”där” när det hette Sub-City, då var det mest paninis, baugetter, sallader och bakad potatis som fanns, hur ser utbudet ut nu? Finns det en hel meny att välja på och hur är prisnivån?

  Har funderat på om restaurangen är bra, vore kul om en mat-expert som du kunde hissa eller dissa den : )

  Ha en jättebra fredag!

  Hälsningar
  Sara från Örebro

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..