Hipp hipp hurra för pappa i dag!

Ja må han leva ja må han leva..  Min pappas födelsedag i dag! Det firade vi redan i går med kalas och tårta på tårta :-)

Födelsedagsbarnet i egen hög person

Födelsedagsbarnet i egen hög person

Ljuvliga smörgåstårtsbakelser. Och sedan blev det prinsesstårta.

Ljuvliga smörgåstårtsbakelser. Och sedan blev det prinsesstårta.

♥

Morfar fick hjälp att öppna paketen ;-)

Morfar fick hjälp att öppna paketen ;-) Av oss fick han Weber-grillspett och Weber snabbtermometer, så nu hoppas vi på grillat nästa gång vi kommer ;-) *hint hint*

Nä nu är det läggdax för lilla fröken Olivia som sitter och halvsover framför Tarzan i soffan. Och jag är lika trött jag.. Zzzzzzz. Ska dock försöka hålla mig vaken till En unge i minuten! Gjorde en jättegod laxrätt till middag, om jag hinner så kommer receptet upp senare i kväll, annars hörs vi i morn 🙂 Hej så länge!

 1. Hej!

  Så gott, det var länge sedan jag åt smörgåstårta. Så vad blev det i present till din Pappa, alltid bra med lite tips.

  Kram kram

  1. Det blev Weber-grillspett och en Weber snabbtermometer! (lägger till det i texten). Så nu hoppas jag det blir lite grillat när vi kommer på besök nästa gång 🙂
   kram!!

 2. Hej Victoria!
  Tack för en fantastisk blogg! Det är en fröjd att få ta del av din text, dina goda recept och fantastiska bilder! Vad är det för kamera du har? Jag har tänkt köpa en kamera i helgen och jag tycker att dina bilder alltid är så fina så jag är lite nyfiken på vad det är du har.

  En stor kram från mig

   1. jaa jag har för mig att jag sett dina fantastiskt fina tårtor som såg likadana ut … lyx att ha en smörgåsbutik att kunna festa till det med … må så gott !!

 3. Fin smörgåstårt-bakelse!

  Vad häftig semmeltårta du hade på din namnsdagsfika förresten, aldrig sett sån förr!

  Och hur gör man american pancakes? 🙂

 4. Åh vad gott med smörgåstårta. Har precis lärt mig göra smörgåstårta bra själv men dock bara med skaldjur. Har du tipps på någon bra fyllning till tex ost och skinktårta?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..