Ny vecka!!

Godmorgon måndag. Eller god förmiddag.. jag vet inte riktigt vad som är upp och ned på dagarna numera :) Det går i ett här på sjukhuset med ett matningsschma var 3:e timma dygnet runt och en himla massa procedurer däremellan (väga, amma, sonda, pumpa etc). Man hinner knappt klart med allt innan det är dags för lille Seb att äta igen!! Men övning ger färdighet och lille riisgrynet blir bara bättre och piggare på att äta.

Mamman med 😉 Så skönt det är med plats i magen igen och matlusten börjar återvända! Längtar hem till mitt kök och kylskåp, oj vad här ska lagas mat framöver!!

muff

God köpemuffins från Rosalis. Och appropå det så tänker jag baka med Olivia och bunkra hela frysen full med godsaker när vi kommit hem. Är det NÅN som har ett riktigt riktigt bra recept på muffins??! Inga platta torra tråkiga svenska muffins utan riktigt fluffiga höga sega amerikanska muffins med knaprig yta och saftig tung geggig smet i. Såna muffins som man kan köpa på café. Jag har testat jag vet inte huuur många muffinsrecept men inget kommer i närheten! Så snälla snälla, har ni ett riktigt bra recept så dela gärna med er. Tack på förhand!!!

LOADING..