Efterlängtad bricka!!

I går bullade jag upp med en liten efterlängtad ostbricka här på sjukhusrummet. Man får lyxa till det så gott det går ju ;) Det var såååååååå gott. Bara det att jag åt alldeles för mycket och mådde smått illa resten av kvällen… Svårt att hejda sig :)

Brie, St agur och gorgonzola med kex och vindruvor.

Brie, St agur och gorgonzola med kex och vindruvor.

Ska slå på stort och göra en hejdundrandes ostbricka när vi väl kommit hem, med extra ALLT!!

Innan ostbrickan blev det hämtpizza framför fotbollen på tv. Vi har det inte alltför tokigt här i vår lilla skrubb :)

mil1

Lilleman sover mest hela dagarna mellan målen men på nätterna däremot vaknar busungen till och slår upp de pigga små ögonen och sen är det närhet och mat om vart annat som gäller natten lång annars är det en liten en som klämmer i med röstresurserna så det hörs över halva sjukhuset. En riktig liten nattuggla, precis som storasyster.. Och jag som precis hade hunnit förtränga hur jobbigt det var!! Here we go again. :-)

Bäst jag tar mig en tupplur samtidigt som Seb nu när jag kan. Godnatt ;-)

0

0 reaktioner på “Efterlängtad bricka!!”

 • snordstrom skriver:

  Stort Grattis till er son.
  Å hoppas du snart får komma hem till dit kök!

 • Tvillingmamma skriver:

  Gott med både ostbricka och pizza, vilken lyx! Här hemma lagas det mat ifrån din sida :) En kotlettgryta med sambal, inte helt fel det heller :)

 • Ynnej74 skriver:

  Ja, tänk vad man glömmer allt det som faktiskt var lite jobbigt ;) Jag har förträngt allt och bara längtar tills september då vi får träffa vår lilla älskling! Kramar

 • Malins skriver:

  Min bloggadress, malinvurpan.blogg.se
  Precis som du, ligger även jag på sjukhus med min pojke, tyvärr inte under lyckliga omständigheter. Och precis som du, är jag less på maten;)

 • snigelknott skriver:

  Åh vad bra att du får lite lyx! Och att sen ha en liten prins att sniffa på är ju ännu bättre, underbart ju :) Hoppas att ni har det bra och du kommer glömma även denna mistna sömn ;) Kramar

 • Alexandra1978 skriver:

  Helt underbart!! Du vet verkligen hur man skaffar guldkant på tillvaron!

  Kram till er.

 • Londonmorsan skriver:

  Men du får komma ihåg hur snabbt det går innan de faktiskt sover igenom nätterna. Det går ju på ett litet kick. Och så är man ju mer van att inte sova helt 100% från den första. Och oftast, när man känner att det är som värst, så vänder det. Det finns en bok i England som heter The Wonder Weeks. Den hjälpte mej med andra bebben för att den förutspår vilka dagar och veckor som är jobbiga för en nyfödd. Ett litet tips!

 • Mia1975 skriver:

  Åh, vad gott med ostbricka. Men nu tycker jag att du ska få komma hem så vi får ta del av din vardag och dina fantastiska recept igen :)

 • Maarriiaa skriver:

  Ååå ost de blir det till helgen så otroligt gott!!
  Förstår att det måste ha varit något alldeles extra gott! För de man inte får äta de vill man ju nästan bara ha på en gång ju då!!!
  Hoppas du får komma hem snart med Sebastian o enas med hela familjen!!

  Ha de så gott o kram!

 • mathilda25 skriver:

  Vad härligt att du äntligen fick din ostbricka. Hoppas allt är bra med er och att ni snart får komma hem! Kram

 • Fnuttisen skriver:

  Säger som flera andra här……guuuuud så gott det ser ut och jag tror nog att affären får sig ett besök. Blir nog en ostbricka här ikväll med, Lill-lördag ger en tillåtelse till ett glas rött med ;-)
  Grattis till familjens lilla nytillskott!

  Kram Susanne

 • fridur skriver:

  vad bra att du äntligen fick din ostbricka ;)
  det ser riktigt gott ut!
  http://fridasmat.wordpress.com/

 • Coquina skriver:

  Vad härligt att du äntligen får njuta av det du vill äta :) Själv är jag inte så förtjust i krämiga ostar utan under min graviditet var jag mest sugen på rött kött! Ha en fortsatt trevlig dag och mys med lille sonen!

 • maxmamma skriver:

  Vad gott med ostbricka :)
  Hoppas du å din skatt snart får åka hem till resten av familjen och börja mysa!

 • bonzie skriver:

  Hej!
  Stort grattis till söta Sebastian. Vad skönt att det även går åt rätt håll. Självklart är bristen på sömnen väldigt jobbig period under småbarnsåren men det blir ju bättre:) Håll ut, och passa på att även njuta av de små stunderna.
  Återigen, stort stort grattis. Hoppas att ni får komma hem snart.

  Kram

 • Villa Humlebo skriver:

  Åh, var hon såå liten!? Ost längtade jag också efter när jag väntade prinsessan.. Älskar ostar! =)
  Hoppas ni får komma hem snart, BB är bra men det är ju alltid skönast hemma! Kan tänka mig att storasyster längtar efter er också!
  Sköt om er!
  Kram Mia

 • Kerstin83 skriver:

  Oj, här händer det en massa när man inte kikar in :0) Grattis till er lille Sebastian! Vi fick vår lilla Tilde för 3 veckor sen :0) Jag hade en bb-kompis där jag låg, hennes lille prins vägde 2500g o han var pytt, -500g till måste var mini mini… Hoppas du får komma hem snart, varken sjukhus eller sjukhusmat är nått att föredra ;0) Men skönt att de håller koll på er. Kram från oss

 • Cissile skriver:

  Det är nog tur att man glömmer det ”jobbiga” fort, annars skulle vi nog alla bara skaffa ett barn ;)
  Skämt o sida, dom är helt UNDERBARA dom små liven!

  Kram och återigen Grattis till lilla Seb!

 • matilda skriver:

  Snacka om att jag blev avvis nu! Jag drömmer om ostar och kan knappt hålla mig tills det är dags. Är dock en bra bit kvar så gäller bara att hålla ut. Har inga problem att avstå alkohol, saknar det inte ens. Men dessa ostar håller på att driva mig till vansinne, är såå sugen! Min man har lovat mig en shoppingtur i den lokala ostbutiken så fort bebisen kikar ut. Behöver jag säga att jag längtar? :)

  Kram kram
  M

 • EnSmakAvKarin skriver:

  Åhhhh vad gott med ostbricka! Det är helt klart det jag saknar allra mest som gravid. Det är nog det första jag ska fira med när bebis ploppat ut :-)

 • Dinara skriver:

  Haha, det var det första jag åt när vi kom hem med min äldsta dotter. Svärfar köpte ostar till mig som jag tryckte i mig som om det inte fanns någon morgondag. ;) Hoppas att ni alla mår bra och njuter av lillen. Min mellankille föddes med 2,6kg och 46 lång, tyckte att han var som en liten fågelunge som knappt gick att hålla i. Kan tänka mig hur liten eran sötis är! Kram och hoppas att ni njuter av några solstrålar!

 • majra1 skriver:

  Visst är det underbart när man kan börja äta allt igen?!
  Haha vi har en tendens att förtränga allt som är mindre roligt i och med bebisar.. ;) Men dom är ju så goooa!

  Må så bra
  kram Mari

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen