Mamma ♥ Sebbelutt

Det är många smeknamn i farten här hemma på familjens minsting. Kärt barn har många namn!! Appropå det så har vi inte spikat hans andranamn än. Olivia heter Olivia Freja Linnea och tanken är att Sebastian ska ha 3 namn han med. Men än så länge heter han bara Sebastian. Sebbe. Bastian. Basse. Sebbis. Sebbelutt. Pluttis. Lille skrutt. Plupp. Listan är oändlig. Men mest kallar jag honom min älskade lille Sebbelutt

ms2

Tunika och tights Lindex, scarf H&M. Sebbelutten har mysdress från H&M.

Tunika och tights Lindex, scarf H&M. Sebbelutten har mysdress från H&M.

 Efter morgonens besök på NEO så kilade jag in en snabbis på H&M. Är i stort behov av byxor! Har gått i mammatights i stort sett dagligen det senaste halvåret, och byxorna jag hade innan är fortf lite tighta och sitter inte så skönt över ärret så jag köpte två par byxor och ett par jeans i lite större storlek än jag brukar ha. Sköna!! Ska försöka få till bilder senare när Micke är tillbaka. Han är just nu på kvartssamtal och tänkte passa på att vara med Olivia en stund på förskolan och se hur de har det. Tycker hon säkert är jättekul att få ha pappa med sig och visa runt! ♥

Är på jakt efter ett sånt där paraply-flaskställ eller vad de kallas (såna med massa pinnar där man hänger upp diskade flaskor och delar på tork). Någon som vet var man kan få tag i det? Kikade in på babyproffsen här men där var de slut 🙁 Tipsa gärna om ni vet!

Nu ska jag ta mig en stor bit kaka och en latte och sedan passa på att ta en tupplur innan virvelvinden kommer hem igen 🙂 Hörs lite senare!

LOADING..