Premiärtur?

Regnet hänger i luften så jag vet inte om det blir av, men vi sitter här och funderar på att ta en premiärbarnvagsnpromenad 🙂 Har köpt en ny liggdel till Olivias Emmaljunga Citycross som lilleman får åka i. Emmaljungan går över stock och sten som en pansarvagn, älskade den när Olivia var bebis!! Men eftersom Olivia ska vara hemma flera månader i sommar så behöver vi ha 2 vagnar på sikt. Planerar nämligen många och långa promenader och utflykter tillsammans hela lilla familjen ♥

Myser framför datorn med varmt och mysigt knyte i famnen ♥

Myser framför datorn med varmt och mysigt knyte i famnen ♥

.. och laddar med energi inför promenaden :-)

.. och laddar med energi inför promenaden :-)

Vi har på Big Brother på tv:n och jag sitter bara och gapar. Årets gäng måste slå allt som tidigare visats, allvarligt vad har de hittat för typer?!!! Eller börjar jag bli gammal pryd och oförstående? Som de strular runt, svär, skriker,dricker, slåss och behandlar varandra… Paff är bara förnamnet!

Nä nu kikade faktiskt solen fram, även om så bara för en kort stund, så nu klär vi på oss och kilar ut. Kanske hinner runt området innan himlen öppnar sig iallafall, och det blir alldeles lagom långt för mig 😉 På återseende!!

 1. Åh, kan du inte slänga hit en bit av bakelsen och så den där lilla sötisen du har på bröstet 😉

  Man inser hur fort tiden går, min ”lilla” är snart 1 år och jag väntar fortfarande på att mammaledigheten ska börja. Bästa tipset är att njuuuuta. Det gör man inte med första. Jag har precis lärt mig det med trean 😉 kram och underbar dag till er!

 2. Han är bara för söt 🙂 och Big Brother har jag inte sett på länge, tackar vet jag det allra första året det gick, stor skillnad mot idag, då var det riktigt kul att följa

 3. Hoppas ni får en fin tur i Emmaljungan, bästa vagnen enligt mig ;0) Fortsatt mysig dag på er! Kram lollopard/Emma

 4. Så otroligt fin han är er lilla Sebastian, man blir ju inte aaaaalls sugen på en till liten plutt när man ser alla dina mysiga bilder 🙂

  /Jenny

 5. Hugaligen ja, Big Brother ”försökte” vi se på lite en kväll, men alltså vad är det för s-it? Tv4 har alltid tidigare slagit sej för bröstet och varit så stolta över att de inte visade sådanan program som 3:an och 5:an visade. Nu har de sjunkit under sina grannkanalers nivå tycker jag…

  Hoppas ni fick en härlig promenad i eftermiddags.

 6. Så mysigt ni ser ut att ha det. 🙂
  Ja jag har också suttit som en fisk på torra land och ”sett” på BigB. Eller det var mannen som ville se.. Men det känns att det kanske är för tonåringar. Kollar man som vuxen så undrar jag om inte man är lite efter sin ålder.. närro. Sa det till mannen och han höll med.. ;D Men ganska hjärndött program.
  Hoppas ni fick det trevligt ute. 🙂

  Mari

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..