Fab friday!!

I dag är det fredag och då blir det fredagsmyyyyyyyys vill jag lova! Ambitionen framöver är att laga 3-rätters på fredagkvällarna. Prova nya recept, åka och handla och laga maten tillsammans hela lilla familjen, lyssna på musik och kanske rent av smutta på ett litet glas rödvin under matlagningen. Njuta av god mat och fredagsunderhållning på tv. DET är fredagsmys det!!

bp3

Bekymrad liten sötnöt ♥

Bekymrad liten sötnöt ♥

Så nu ska här lusläsas kokböcker och letas fram en 3-rättersmeny till i kväll. Weeeeeeeeeeeee! Har jag sagt att jag ääääälskar fredagar?! 😀 Ska även försöka få till lite feelgood i form av en ansiktsmask, hårinpackning, måla naglarna och snajda om från något annat än mjukisbyxor dagen till ära 😉 Hörs lite senare kära bloggisar!

 1. Låter som en alldeles utmärkt ide :). Jag kör alltid 2-rätters på fredagar. Varmrätt och efterrätt till barnens stora förtjusning. Idag blir det ditt recept på avocadokyckling och till dessert Schweizernötkaka med citron och hallon gräddglass..mums!

  Ha en underbar fredag,kram//Linda

  Ps. vad fina ni är på kortet!

 2. Nu blev jag också sugen på att göra en trerättersmiddag ikväll. Kycklingklubbor, panerad kycklingfilé och klyftpotatis är redan bestämt. Nu måste jag komma på förrätt, förmodligen något med philadelphiaost och kräftstjärtar (som redan finss hemma). Till efterrätt vill jag ha något med choklad, måste fundera lite till VAD jag ska göra dock. Tips tas tacksamt emot av er som läser 🙂
  //Sara

 3. Pa fredagar brukar vi ofta ha nagot snabblagat men anda gott som biff med bea, fajitas med kyckling, eller som idag, farska rakor med sallad, aioli, kokta agg och vitloksbrod, men pa lordagar, DA blir det alltid tre ratter. Och ratt ofta pa sondagar ocksa. 🙂

  Trevlig helg!

 4. Hej Victoria!
  Du ser alltid så himla fräsch och glad ut, hur bär du dig åt?
  Önskar dig en fortsatt bra dag och trevlig helg önskar jag alla i familjen.
  Kram

  1. Glad är jag oftast 🙂 har så mkt att glädjas åt här i livet! Så fräsch vet jag inte om jag alltid ser ut, men å andra sidan tar jag inte kort de sunkigaste dagarna 😉
   kram på dig!!

 5. Så underbart! För oss blir det dock hämtmat ikväll, ska måla om i vardagsrummet som fredagsmys nämligen… =) Trevlig helg fina du!

 6. trevlig fredagskväll! hoppas den blir mysig. Jag ska bjussa på trerätters imorgon men vet inte heller vad. Tips på en förrätt utan skaldjur och tomat??

 7. Håller med dig, visst är det mysigt. Har precis varit och handlat blommer som kommer pryda hemmet i vanligt ordning inför helgen. Sen kommer min stora son hem från Norge och hälsa på, kan meddela att mamma och övriga familjen saknar han. Speciellt ”lillebror” på 6 år, längtar nog mest ; ). Så i helgen blir det bara mys med familjen om vi får chans att träffa han så mycket vill säj, det är annat som drar mer än oss ; )

  Ha en mysig fredag!

  Kram kram

 8. SÅ snygg och fräsch du ser ut att vara, inte någon blekglåmig nyförlöst tvåbarnsmamma inte!

  Härligt att se, det piggar verkligen upp!

  Ha en härlig fredag med myyyyyyyyyyyyyyyyyys!

  /karin

  1. Tack 🙂 men jag ser ut som sju svåra år mest hela dagarna. Men man känner sig ju mkt piggare om man fräschar till sig så jag försöker!!

   kram!

 9. vad fint med trerätters! här blir det nog bara tvårätters, men det är ju inte så illa det heller. vad det blir till varmrätt vet jag inte än, men jag hade tänkt att göra ostkaka till efterrätt. trevlig fredag!

 10. Hej..jag har en fråga om vagnen i förra inlägget..vad heter färgen?..är det den som har lite läderkänsla och är avtorkbar??

 11. Visst är det något extra med fredagar, speciellt när man får vara ledig tillsammans som vi har fått vara idag, så skönt!
  Här blir det minsann också en trerätters, räkor och ostron till förrätt, färsk regnbåge till middag och god glass till efterrätt. Behöver jag säga att det vankas bubblor i glasen?

  Hoppas ni får en härlig helg!

 12. Låter härligt med 3-rätters.
  Vi har minst 2-rätters på helgerna.. där barnen får välja efterrätten. 🙂
  Vilken fin vagn du har. Me like!

  Mari

  1. Olivia fick välja desserten här med 🙂 Tack, tror vita vagnen kommer se riktigt somrig och fräsch ut i vår/sommar, bara solen kikar fram 😉 Matchar huset dessutom.
   kramar!

 13. Hejsan!! Det blir kanske tjatigt, men du ser verkligen fräsch ut. Här är vi lata i kväll, har köpt färdiggrillad kyckling, men det slinker nog ner med ett glas vin. Ha nu en bra fredagskväll med din lilla familj.
  Kraam /Anette ♥

 14. Godkväll denna fredag. Ja håller med dig om att fredagar är något alldeles specielt 🙂
  Jag försöker också att lyxa till med två eller tre rätters middag vissa helger:)
  Så ljuvligt söt han är er lille Sebastian:)
  Ha en fortsatt mysig fredag kram

 15. Gud vad festligt, du och jag har exakt likadana ”huggtänder” 🙂 Det är ju inte så vanligt ..

  Stort grattis till till Lillprinsen 🙂

 16. Ja alltid lika fräsch och fin, hoppas få se dig rulla in den vita vagnen på H&M. Nu ska jag bort i fem veckor, men är sen tillbaka.

  Så min ambition på fredagsmiddagar framöver lämnar jag över till N, eftersom jag kommer komma hem ganska sent efter en hård vecka i sthlm, ska bli så kul att bo där, du kanske sitter på några bra tips på rest, som jag inte vart på? Eller butiker som man missat?

  Kram kram

 17. Åh, måste ju hänga på de andra… Du vackra kvinna alltså!! 🙂 Gud så söt lillkillen är, som en dundersöt fågelunge!

  Det där med dagis och 25 timmar var en av de blåas löfte inför valet nu senast. Vårat dagis tog upp det inför årsskiftet men när lagen väl trädde i kraft så informerade de oss inte, utan jag fick själv ringa de och fråga. Då fick jag skriva på ett nytt kontrakt som är bindande i 1 år och innebär att de går 25 timmar men hemma på alla skolloven. Jätterörigt, men jag är glad att de har utökat timmarna. Kolla upp det du, måste vara ungefär samma på Olivias dagis. Stora kram och underbar helg till er!

 18. Åh så mysigt det låter, med familjefredag…
  Nu tjatar jag som alla andra 🙂 Men du strålar verkligen!! Du är så brun och fin har du några tips på bus kräm eller några andra bra ansiktsprodukter, du är alltid så naturligt och fint sminkad, du får sååå gärna tipsa om hur du gör och vad du använder;) Ha´en riktigt mysig helg! Tack för en jättefin blogg. Har lagat så många av dina fantastiska recept 🙂

  1. Tack. Jag använder Garniers bus-spray. Kan användas på hela kroppen, ger gin färg och luktar gott!! Har testat många många märken och detta är min absoluta favorit. Säljs bl.a. på h&m, Coop, etc.
   Kram!

 19. Hej
  Ja du är så himla fräsch tycker ja me. och lilla sebbe bebis så otroligt fin . ville säga grattis igen.
  Tittar ofta in fast jag inte skriver så ofta:) och kommentar kanske 🙂 Men så fin blogg du har
  stor helg kram till er kram ullie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..