Pandoras ask

Det lilla vita paketet till mig innehöll detta:

pan1

pan3

Tvåbedårande berlocker till mina Pandora-armband. Ett

Älskar mina Pandora-armband och varenda liten berlock på dem betyder något alldeles speciellt. Ett minne, en högtidsdag, en person eller egenskap. Alla står de för något och är utvalda med stor omsorg. (HÄR kan ni se mina armband)

Funderar på att köpa mig en liten fyrklöver för att symbolisera min lilla familj på 4. ♥

 1. Åh vad fina 🙂
  Har också pandora armband och älskar dem, men just för tillfället får dom vila ett tag, tycker nämligen att dom är lite ivägen när jag bär p liten hela tiden.

  Det där med att ha en bokstav för var och en i familjen var ju en kul grej… Måste tänkas på 🙂

  Kram

 2. Jag älskar också mitt Pandora armband 🙂 alla små berlocker betyder något speciellt. När vi fick vår minste son fick jag en liten pojke och en likadan barnvagn som du..sååå fina. Och varje gånga man tittar på armbandet kan man ”walk down memory lane”.

  Kramis//Linda

 3. Åh så fina! Fick ett Pandora armband på Alla hjärtans dag förra året av min värdmamma (jag var au pair i hennes familj i två år). Nu har jag berlocker som alla betyder något speciellt och som jag fått av olika personer. Älskar det! När jag skulle åka hem efter två år som au pair fick jag en berlock med en bokstav för fyra barnen. Kunde inte ha fått en bättre present. Det är verkligen ett minnes armband. Använder du din varje dag eller mer när du ska vara fin? 🙂
  Älskar alla bilder du lägger upp varje dag!
  Kram

  1. Jag använder mitt både till vardags och fest! Det går lite i perioder, ibland använder jag det dagligen och i bland får det ligga och vila en period 😉
   kram

 4. godkväll! tänkte börja med att gratulera till den söta lille sonen.. sen har jag en liten fråga.. jag är en hemkunskapslärare och fd konditor som älskar att stå i köket! men nu har det på nått sätt tagit stop.. så jag funderar vilka matbloggar läser du för inspiration? jag läser självklart din men skulle vilja ha tips på fler..
  kram

 5. Hej Victoria!
  Hoppas du haft en bra söndag.. Älskar Pandora armband, men har ej fått tag på något.. Var har du köpt ditt?
  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kram!

  1. Jag fick mitt i present men de finns att få tag i lite här och var, tex Hallbergs, Smycka eller klicka hem på nätet från pandorashopen!
   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..