Den ofrivillige pyromanen

Ruggit väder här i Öret i dag så vi passar på att ha en innedag och städar och donar. Försökte baka ett gäng kladdkakemuffins tidigare men Sebbis blev hungrig mitt i alltihopa och medan jag matade honom glömde jag bort allt vad kladdkakemuffins heter och hittade dem brända och förkolnade i ugnen nån timma senare. Eh… hoppsan. Fick bli gamla hederliga chokladbollar i stället, där krävs inga moment som kan bränna ner huset.

Kärt barn har många namn, vad kallar ni dessa?? :-)

Barnsligt enkla, barnsligt goda!

Det finns dock gränser för hur mkt man orkar städa, och min gräns var ganska snabbt nådd :-) Hamnade i soffan med mysig liten bebis i knät i stället och kikar på Top Model.

sebb

Mysigaste bebben!! ♥

Och där kom en kaskadspya över hela mig, lilleman och soffan… Najs. Det är inte bara glamour över mammalivet ;-) Got to go..

0

0 reaktioner på “Den ofrivillige pyromanen”

 • majra1 skriver:

  Oj det är inte lätt att vara en ammande mamma.. ;D
  Du får hålla dig till Rawfood ett tag… haha.
  Så sööt liten prins du har.

  Mari

 • towe skriver:

  Oh boy sa sot han ar din lilla mysigaste bebben! kram towe.

 • Dinara skriver:

  Varsågod ;) haha, inte mitt recept…men jag tar åt mig ändå!
  Gud såååå söt han är lilla Sebastian!Det bubblar nästan i kroppen av mina mammakänslor när jag ser sådär små.Tror att jag skulle kunna sluta med en skara på tio om inte min kloka sambo satte stopp för det. haha. Hoppas att ni har haft en mysig dag! Kram fina och god natt!

 • Katjas skriver:

  Godkväll.
  :) Jag har gjort likadant, glömt bort spisen/ugnen när dottern ville ha mat. Man släpper allt då och går i sin ”amningsbubbla” :)
  Så söt han är :)
  Kram

 • SaraL skriver:

  HAHAHAH!!! Vilket härligt inlägg, jag skrattade för mig själv : ) Vilken söt liten pojkeeee ni har fått Victoria!

 • saka skriver:

  tråkigt med brända kladdkakemuffins, men chokladbollar är inte fy skam de heller ;)

 • matarkivet skriver:

  Jag gjorde chokladbollar igar, sa himla gott! (Har just proppar i mig nagra st for att em pa jobbet ska bli lite roligare). :)

 • Victoriasprovkok.se skriver:

  Mina chokladtoppar med kokos ligger under rubriken fikabröd:)
  Lite lättare att hitta dem om du får för dig att göra dem;)
  // Victoria

 • Victoriasprovkok.se skriver:

  Mmmm chokladbollar är väl bara för goda… Har du testat att göra sånna choklad och kokostoppar med vitt skum i!? De är också supergoda, enkla och ingen risk att bränna ner huset:) de finns på min blogg om du vill testa!
  http://www.victoriasprovkök.se
  Ha en fin dag!!!
  // Victoria

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen