Påskägget 1 månad ♥

Sötaste lilla påskägget blir en månad i dag!! (gick bl.a under namnet påskägget i magen, eftersom han var beräknad den 25/4, annandag påsk) Tänk att han varit här en hel månad, och ändå skulle han inte vara född än egentligen :)

1man1

Älskade fina du ♥ Växer så det knakar!

Appropå ägg.. Vad tycker ni om dessa klassiker? Älskade eller hatade? Finns de hemma hos er i påsk? :-)

egg

När jag var liten gillade jag de chokladöverdragna men numera dissar jag hela påsen. Vet inte vad det är, men de smakar (som så mkt annat!) inte som förr :-( De brukar bli sist kvar i påskägget och skramla runt på botten i några veckor, men sedan sätter nån i sig dem trots allt :-)

Undra om man får något påskägg alls i år?! :-D

0

0 reaktioner på “Påskägget 1 månad ♥”

 • Lokind skriver:

  Grattis Sebastian på 1-månadsdagen :o) Tänk vad dagarna går. Själv så har jag bara två veckor kvar innan bebisleverans är beräknad. MEn som sagt…mycket kan ju hända. Antingen får vi lite tidigare eller så går vi över. Hoppas på det förstnämnda ;o) Vet inte om det är grviditeten som spökar men Dragé Eggen har gått åt som smör i solsken här hemma…jag har verkligen fått dille på dom…hihi. Får se vad jag tycker om dom sen när ”aptiten” återgått till det normala. By the way…såg bilder på Emelie i ett tidigare inlägg…kul att ni känner varandra. Hon var min son Hugos favvofröken på dagis…och min också ;o) Underbar tjej!!! Kram på er och hoppas ni får fortsatt fina dagar. Kram Lovisa

 • Yasemin skriver:

  Sötaste :) Glad Påsk på er.

 • Katjas skriver:

  Så söt han är :)
  Köper ej hem den påsen med påskägg längre. Ha de det förr om åren men jag föredrar andra sorter nu :) Ha en trevlig påskafton

 • juliaisac skriver:

  hello!! åhh så söööt han är, ska bli så skoj att äntligen få se honom!! vi ses imorgon, ska bli suuuperdupertrevligt! messa ifall jag ska ta med nåt, nu far vi snart till askersund och njuter av god mat och trevligt sällskap!!:-))

  påskkramisar grannen

 • gemini skriver:

  Glad påsk på Er. Himla söt liten kille :-)

 • Victoriasprovkok.se skriver:

  Jag gillar drageägg speciellt de med choklad:)
  Igår gjorde jag en sån god Kaka som jag bara måste tipsa om, det var en med center och noblesse… Supergod;)
  Finns på min blogg http://www.victoriasprovkök.se
  Ha det bra
  // Victoria

 • MalinDavidsson skriver:

  Hej hej! tänkte bara fråga om blåbärs cheesecaken du gjorde här om dagen, hur stor var din form? jag gjorde i en som är 24cm i diametern och den vart väldigt hög och lös, hur ska konsistensen vara? ska den svalna innan man äter den? Glad påsk //Malin

 • Anette L skriver:

  Hejsan!! Åh, vad söt han är, lille Sebastian.
  Grattis till 1 månad. Här hemma gillar vi allt drageéäggen. Vad kul det var med videoinägget. Mera sånt.
  Ha nu en skön långfredagskväll.
  Kraam/Anette♥

 • FruLaurin skriver:

  Åhh… Cloettas dragéeägg är ju det godaste påskgodiset – jag är en riktig dragéeäggmissbrukare :) MEN det är chokladäggen som blir kvar längst här

 • Malin1 skriver:

  Vad god din hamburgare såg ut utan bröd! Vad har du under burgaren ser nästan ut som ett bröd?

  Kram, Malin :)

  • Victoria skriver:

   Under burgaren har jag först ett lager isbergssallad, en ordentlig klick med hamburgerdressing, en tjock skiva tomat (den som ser ut som bröd?? och skivad lök. Mums!

   Kram Victoria

 • Martina K skriver:

  Tyvärr finns dom där äggen här hemma också, mormor har köpt ;-) men jag säger som du, inget vidare alls….

 • Hillan skriver:

  Oj, redan 1 månad! Känns som att det var bara härom veckan jag läste att han kommit till världen! Fin han är, ert lilla påskägg. :)

  Tiden tycks gå galet mycket snabbare nu när de väl är på utsidan, mot vad de göra när de ligger i magen och gror!

  Dragé ägg finns i vårt hem under påsk, de stora barnen älskar dem. Jag gillar dem däremot inte, men i brist på annat har jag nog tuggat i mig ett par eller fler! Denna påsk ska jag dock låta bli godiset, får se om man kan komma på något annat lchf vänligt att gotta sig med.

 • fridur skriver:

  nej nej, de där äggen är ju helt okej. i alla fall de chokladöverdragna och de röda. de där pulvriga godisäggen däremot, de är ju sjukt äckliga.
  :D

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen