En dålig dag och en mkt bättre

Sebastian som annars är världens nöjdaste gladaste bebis har haft magknip ett par dar och det resulterade i EN timmas sömn för mig natten till i går. Och det i sin tur resulterade i usel mat..

Startade dagen med frukost från McDonalds. Illa illa. Inte LCHF direkt ;-)

Startade dagen med frukost från McDonalds. Illa illa. Inte LCHF direkt ;-)

Till middag blev det pizza. Och TRE burkar Coca Cola.

Till middag blev det pizza. Och TRE burkar Coca Cola.

♥

Älskade lille vän, hoppas magen slutar bråka med dig nu! ♥

I natt fick jag dock sova hela natten så nu är jag glad och utsövd. Har fyllt på kylskåpet med massa BRA mat och precis ätit en god LCHF-frukost så den här dagen har börjat betydligt bättre.

LCHF, står mig både längre och mår bättre med en sådan frukost i magen!

LCHF, står mig både längre och mår bättre med en sådan frukost i magen!

I dag är det hemmafix på schemat. Stackars kidsen har gått i omatchade strumpor de senaste dagarna, så länge sen är det vi tvättade! Men nu håller jag på och betar av maskin efter maskin. Har rensat upp i tvättstugan, ordnat en extra skötbäddshörna där inne (så man slipper springa upp jämt), sorterat all tvätt, både tvättad och otvättad. Ska rensa i allas garderober och sortera ut ALLT som inte används eller är urväxt och göra oss av med. Samlar på mig alldeles för mkt som jag tror ska bli modernt igen eller passa. Bara att hiva!

Sen ska jag göra något jag aldrig gjort förut. Så och plantera!! Bär, grönsaker och örter ska det bli. Spännande värre 🙂 Ska skicka ut Micke att bygga i hop min lilla drivbänk nu. Hörs senare!!

 1. Hej V!

  Usch, man är ju så hjälplös när de små inte är på topp 🙁 Förmodar att du har provat både miniform och sempers magdroppar? Hoppas att det försvinner snabbt!! Du, LCHF eller ej, men ibland är det bara SÅÅÅ gott med en geggig frulle på McD! 🙂 För att inte tala om pizza, och då helst en från Pizza-Hut. Yummyy!! Tyvärr ett ställe som saknas här i Halmstad. Lika bra det, kanske…. skulle väl bosätta mig där i så fall! :-)Nehej, nu är det dags för plockning av ögonbryn och inköp av ny telefon. Önskar dig och familjen en toppendag!

  Kramar

 2. Hej!
  Har äääntligen fixat inloggning här (jag som följt dig i flera år och lagar massor härifrån – nu senast skagencheesecake till påsken som alltid uppskattas)

  Fick själv en liten pojke för 8 veckor sedan (och fick en liiiten storasyster för två år sedan) och har kört LCHF tidigare. Har gått ner gravidkilona nu, men har lite till att ta av men vågar inte köra ren LCHF. Hur tänker du? Är du inte orolig över att din mjölk sinar eller liknande? Har hört lite både och om kolhydrater och amning… Vill gärna ha dina erfarenheter! 😉

  Min bebis har också magknip och det är sååå konstigt att man aldrig kan hitta nån bra behandling mot det… jättejobbigt för alla när han har ont 🙁

  Ha en fin dag i odlingslandet!

 3. Åh stackars liten! Jag har med en liten bebis på en månad med magknip. Usch det är så hemskt att se henne kämpa med den dumma magen! jag har slutat äta allt som innehåller mjölk, och tycker nog att det blivit lite bättre ändå.. hoppas ni hittar något som hjälper Sebastian!

 4. Da kan ju forhoppningsvis dagen bara fortsatta i samma anda 🙂
  Hiva?? Du lamnar val kladerna till valgorande andamal och inte i sopptunnan???

 5. Hoppas ni får skönare tider utan en busig liten mage! Måste också säga, längtar tills jag kommer hem i helgen & får prova att baka den där kakan med polkagrisar som ser helt fantastisk god ut, verkligen one of a kind :0) Kram em

 6. Usch och fy för magknip! Både för stackars lilla Sebastian och för hans mamma som inte får sova! =( Hoppas det ger med sig snart!

  Just ja, gjorde din smögencheesecake till förrätt på påskafton och den blev lika hyllad som alltid. Den är grym!

  Kraam

  ps. Escadas nya sommardoft doftar jättegott! Som sommar! 😉 Tyvärr blev det en lite för stor dos av doften efter att jag haft ner den i klinkergolvet så jag får nog hitta mig en annan somrig doft till semestern.

 7. sempers magdroppar! och miniform! =) funderar på att testa lchf…men mina älskade mackor,hur ska jag överleva utan de? utan ris? utan pasta??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..