Godmorgon världen!

Vissa dagar vaknar man och vill bara öppna dörrarna och vråla rakt ut. Av glädje alltså :-) Det underbara vädret är tillbaka och solen strålar från klarblå himmel. Olivia vaknade på gott humör och har både ätit, klätt på sig och åkt till förskolan utan minsta tjaffs och gnäll ;-) Sitter här med en stor latte i ena handen och en god frukost i magen. Sebbe ligger nöjt brevid och kikar på mig och strax ska vi åka i väg och handla lite inför kvällens fikabesök och kanske slinka in på Marieberg galleria en sväng. Behöver verkligen en hel ny sommargarderob, inget går på förutom tunikor! Klickade hem en kofta från Odd Molly som jag suktat efter läääänge och nu har Country Dreams finfina priser  på nästan allt då de firar jubileum så in och fynda med er. En sån där riktigt bra webbutik med stort sortiment och supersnabb leverans. Cred till dem! (klicka HÄR för att komma till webshoppen)

Crochet Grandmas Coat i dark berry och under en Silk slip dress i dark berry. Supernöjd!!! (även om slip dressen satt något för tajt.. men den passar förhoppningsvis snart)

Crochet Grandmas Coat i dark berry och under en Silk slip dress i dark berry. Supernöjd!!! (även om slip dressen satt något för tajt.. men den passar förhoppningsvis snart)

(Köpte en Grandmas Coat, strl 1, i ljusrosa när jag var gravid men den är för stor för mig nu, så den åker snart ut på tradera. Hojta till om nån är intresserad)

Tänk att det redan är fredag i morgon och inte vilken fredag som helst. Det är kunglig bröllopsyra!!!! Prins William & Kate gifter sig och det måste ju firas med en festmeny! Har ni tips på förrätt, huvudrätt eller efterrätt med lite extra kunglig glans så kom gärna med dem. TACK!

0

0 reaktioner på “Godmorgon världen!”

 • mammasegen.com skriver:

  Vi landade precis hemma i London igen och gud vilken uppståndelse det är inför bröllopet!!! Ska bli jättekul! Här har alla vi känner streetparties eller BBQ’s så det bli enkel grillmat och plockmat för oss så man har tid att titta på bröllopet och bara umgås och mingla runt! Ska bli jättekul att se! Ha en bra dag!

 • Victoria skriver:

  Hej! Har fått så många mail med intresserade så jag gör så att jag lägger upp den på tradera och lämnar länken här så får ni som är på jakt efter en Rosa grandmas coat kika in där och buda så blir det enklast. en liten bloppis helt enkelt :-) Ok? Har lite andra odd mollysar till försäljning oxå.

  Lägger upp länken så fort jag fått upp den på tradera!
  Kram
  Victoria

 • Mammalove skriver:

  Härligt att ni har det bra, och lite nya kläder är ju aldrig fel.
  Är så kul att läsa din blogg, du hittar alltid tillfällen att fira och att få laga extra god mat. Måste få in lite mer av det i vårt liv just nu.

 • Mamma4 skriver:

  Å i annat fall kan du gärna få maila mig :) Har länge tänkt skaffa mig just en rosa Granmas :)

  Ha en jättebra dag! :)

 • Maja75 skriver:

  Jaa, tack!! Det vore toppen!! :-) Känner redan nu att den väldigt gärna vill flytta hem till mig…!! :-) Maila gärna lite bilder till [email protected]. Känner mig som ett barn på julafton :-) Tjejer och shopping…

  Tack snälla rara!

  Ha en underbar dag i solen!
  Kram
  Maja

 • Maja75 skriver:

  God förmiddag!!

  Åååh, Grandmasen är vansinnigt fin och ja, jag är intresserad av din ljusrosa!! Kan dock inte OM:s storlekar alls. Kan du guida mig lite, tror du? Jag är en 38 eller en M. Skulle den passa mig i så fall? Vilken färg är det på texten på ryggen på den rosa?

  På förhand tack!!

  Må så gott!

  Kramar
  Maja

  • Victoria skriver:

   visst är de fina! Perfekta som kofta/jacka i vår och sommar. De är stora i storleken och strl 1 skulle passa 38/M perfekt tror jag! ( jag är en 36/S och den nya jag köpte är strl 0 och passade mig perfekt) Tror texten är röd bakpå, kollar när jag kommer hem! Kan maila bilder om du vill.
   Kram

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen