Godmorgon världen!

Vissa dagar vaknar man och vill bara öppna dörrarna och vråla rakt ut. Av glädje alltså :-) Det underbara vädret är tillbaka och solen strålar från klarblå himmel. Olivia vaknade på gott humör och har både ätit, klätt på sig och åkt till förskolan utan minsta tjaffs och gnäll ;-) Sitter här med en stor latte i ena handen och en god frukost i magen. Sebbe ligger nöjt brevid och kikar på mig och strax ska vi åka i väg och handla lite inför kvällens fikabesök och kanske slinka in på Marieberg galleria en sväng. Behöver verkligen en hel ny sommargarderob, inget går på förutom tunikor! Klickade hem en kofta från Odd Molly som jag suktat efter läääänge och nu har Country Dreams finfina priser  på nästan allt då de firar jubileum så in och fynda med er. En sån där riktigt bra webbutik med stort sortiment och supersnabb leverans. Cred till dem! (klicka HÄR för att komma till webshoppen)

Crochet Grandmas Coat i dark berry och under en Silk slip dress i dark berry. Supernöjd!!! (även om slip dressen satt något för tajt.. men den passar förhoppningsvis snart)

Crochet Grandmas Coat i dark berry och under en Silk slip dress i dark berry. Supernöjd!!! (även om slip dressen satt något för tajt.. men den passar förhoppningsvis snart)

(Köpte en Grandmas Coat, strl 1, i ljusrosa när jag var gravid men den är för stor för mig nu, så den åker snart ut på tradera. Hojta till om nån är intresserad)

Tänk att det redan är fredag i morgon och inte vilken fredag som helst. Det är kunglig bröllopsyra!!!! Prins William & Kate gifter sig och det måste ju firas med en festmeny! Har ni tips på förrätt, huvudrätt eller efterrätt med lite extra kunglig glans så kom gärna med dem. TACK!

0

0 reaktioner på “Godmorgon världen!”

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen