Kalas hos svärmor

Bästa svärmor/farmor fyller år och vi har varit där på kalas i dag. Det bjöds som alltid på god mat och fika!

♥

Hipp hipp hurra! ♥

Det var pajbuffé (köttfärspaj, broccolipaj, kycklingpaj) med god sallad, ostbricka och rulltårtstårta. Mums!!!

bras3

bras51

Lill-seb myser hos farbror lill-Benny

Lill-seb myser hos farbror lill-Benny

I kväll hade vi tänkt grilla, tror jag?? Men Micke har inte setts till sen han nattade Olivia så jag tror han somnat han med.. Får väl hoppa direkt på desserten (pannacotta med hallonsirap) istället jag då 🙂

  1. Visst är det skönt att bli bortbjuden på kalas & få äta god mat med fina vänner eller familj, även fast man själv tycker det är kul att laga mat ;0) Hoppas du (& mannen) får en skön avslutning på helgen med god dessert! Kram em

  2. Hej! Det var jag som fråga om receptet till chokladmousse. Jag är kanske trög men hur söker man i arkivet? Tacksam för svar från en ej datakunnig,hihi.

    1. Det finns en SÖKRUTA här uppe till höger 🙂 där kan du säka på valfritt/valfria ord. Tex chokladmoussé.. (Eller så kan man välja en kategori i rullmenyn, tex choklad, och leta igenom de inlägg som kommer upp)Hängde du med?

  3. Hej
    Igår fyllde min dotter 18 år så vi hade bla tårtbuffé. Då hade jag gjort polkagrispajen med chokladsåsen. Den blev väldigt uppskattad. Jag serverade såsen ljummen annars blev den nästan lite för tjock när den svalnade. Tack för receptet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..