Bloppis

Nu har jag äntligen fått upp några plagg på Tradera. Vilket jobb det är! 🙂 HÄR hittar ni några plagg att buda på om ni är sugna. (kommer upp fler plagg så fort jag hinner)

Vacker wigwam dress till salu!

Vacker wigwam dress till salu!

Har en riktig röjardag i dag. Rensar garderober så det ryker om det och fyller säck efter säck. Har lovat Olivia att baka bullar i eftermiddag. Några tips på alternativ istället för gamla vanliga kanel/vaniljbullar?

Nu en liten lattepaus, sen dyker jag in i garderoben igen 🙂

Älskade Nespressomaskinen!

Älskade Nespressomaskinen!

 1. Åh vad gott med bullar. Själv har jag varit magsjuk i natt och längtar mest efter en liten rostad macka och en kopp te 🙂

  Bullförslag:
  Gör vanliga kanelbullar, men sätt marsankräm istället för pärlsocker uppepå.
  Ha bär (blåbär eller jordgubbar) och mandelmassa som fyllning.
  Om du använder farinsocker i fyllningen blir de lite knäckiga.

  //Sara

 2. Vilken energi du har:) Skönt att vakna upp ur bebispaltcomaperioden som är i början. Bulltips får du inte av mig. Min ”fobi” är just att knåda deg(har ingen assistent) och hålla på med blomjord och sånt. Låter helt sjukt men konsistensen mellan fingrarna får mig att ryyyysa. Jag har blivit bättre, använder plasthandskar nu när jag planterar. tror dessvärre inte att det funkar med kladdig bulldeg hahaha! Bakade den seeeega blåbärspajen på jobbet i går. Om det blev en hitt? Gissa! 🙂 Hade jag haft din storlek på OM så skulle jag buda. Ser fram emot vad du hittade på med bullarna, för äter dom det gör jag!

 3. Inte riktigt mina priser men fina kläder 😉 Men jag funderar på om det inte är bättre att du sätter ett lägre utgångsbud och ett reservationspris. Tjänar du inte mer på det?

  1. Jag är inget traderaproffs 🙂 det får bli som det blir. Odd Molly brukar alltid vara efterfrågat och gå åt. Priserna kanske ser höga ut men de är ju långt ifrån vad de kostade från början 😉
   kramis

 4. Några av mina favoriter när det gäller bullar är med kanel o hackat äpple… Ha inte med dem på min blogg än men det kommer… Ska nog snart baka bullar;)
  Sen är det ju gott med bullar med vaniljkräm och sen bullar med äppelmos.. De finns under fikabröd på http://www.victoriasprovkök.se
  // Victoria

 5. Gör saftiga smörkringlor! Underbart gott! 🙂

  Gör som en vanlig bulldeg (50 g jäst, 100 g margarin, 3 dl mjölk, 1 1/4 dl strösocker, 9-10 dl vetemjöl). Arbeta lätt samman till en något lös men smidig deg. Låt jäsa till nästan dubbel storlek, ca 30-40 min, under bakduk. Rör under tiden samman fyllningen (100 g mjukt smör
  1 dl florsocker, 1-2 msk vaniljsocker). När degen har jäst klart – kavla ut den ca 60×30 cm. Bred på fyllningen och vik ihop degen i tre delar. Skär 1 centimeters breda remsor och forma till kringlor. Låt jäsa ca 30-40 min till (tills degen reser sig igen efter lätt tryck). Pensla med ägg och grädda i 250 grader i mitten av ugnen, 6-9 min. Doppa sedan i smält smör och strösocker och sen är de färdiga att servera! 🙂

 6. Vad skönt o rensa lite imgarderoben. Det borde jag också göra! Gott med bullar jag har bakat massor i helgen för kalaset. Nu har jag fått min dos av det så det lär dröja nån dag innan jag ger mig på det igen haha. Skön kväll på er.

 7. Har en likadan kaffemaskin, som jag dock inte använder så ofta. Vilken kapsel använder du till latten? Har 3 olika kapslar men är inte så vidare förtjust i just dom.

 8. Var lite kul när vi hade fått hem maskinen och alla smakprover, skulle och jobba just efter jag hade druckit en espresso, jag tyckte ju jag fick en riktig koffeinkick av den lilla koppen. När jag kommer hem upptäcker jag att jag hade druckit en koffeinfri kopp. Tala om placeboeffekt:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..