Naturgodis

Såg ni Grey´s igår?! Vad tyckte ni? Sååå skumt avsnitt med allt sjungande och först gömde jag mig nästan bakom kudden men sen vande jag mig visst och grät en skvätt och lite till och tyckte faktiskt det var riktigt bra! :)

Vi kalasade på lite gott naturgodis och rödvin under tiden. Och jag har hittat en ny favorit bland naturgodiset! De doppade lakrisarna!! En variant är doppad i yoghurt och en i choklad. Låter skitskumt så jag har inte vågat testa dem förrän nu men de var verkligen jättegoda. Äckelgoda liksom 🙂 Mums!! Annars är favoriten de yoghurtdoppade ananasbitarna, yummi!!

nat

 1. God afton! 🙂 Vill bara springa in och tala om för dig att du är en stooor inspirationskälla för mig! Har du säkert hört massor av gånger, men det strunat jag i! 🙂 Nu har jag meddelat och tipsat alla mina vänner på FB om dig. Du är bäst och jag kikar in ”hos dig” flera gånger om dan. Keep up the good work, fina du!!!

  Kramar
  Maja

 2. Absolut! Jag har lagt bullarna på morgondagens schema! Återkommer med resultat 😉
  Nej, jag är ganska usel på att följa serier. Av rädsla helt enkelt, rädsla för att fastna och ha ännu mer måsten haha 😉 Har just blivit fast i Big Brotherträsket! Helt galet, av alla grejer på tv så BB. Då hade det varit bättre med Hem till gården eller något. 🙂 Kram till er!

  1. Haha ja då hade nog tusan Hem till gården varit bättre 😉 men man blir ju lite fascinerad när man kikar på BB och kan knappt sluta 😀
   kram!!

 3. Inne med en puss!! Så mkt fint du shoppat o biffarna såg såååå goda ut! Jag brukar göra nästan identiskt (så klart!)
  Weeeeee med härligt väder! Ni kommer säkert ha värsta högsommarvädret här medans vi är på Cypern! haha!

  P&K!

  1. Haha så klart 🙂 Min skånska mini-me! Brukar göra liknande biffar med gorgonzola annars men den speciella smaken från cambozola blir sååå god till! och sen var det mkt smidigare att steka färdigt i ugn märkte jag, så smiter inte all ost ut 🙂
   Sååå avis på cypern!!! hoppas ni får det fantastiskt. P&K!!

 4. Åh vad sugen jag blev på naturgodis, speciellt cashewnötterna med choklad… Har du testat wasabinötter… Första gången jag åt dem gilla jag det inte och nu är de supergoda;)
  Ha en toppendag!
  // Victoria http://www.victoriasprovkök.se

  1. De är med jordnötter i väl? Micke är tyvärr tokallergisk mot jordnötter så jag kan inte äta det..
   ha en fin dag du med!!
   kram

 5. Ja jag såg också på Greys! Vilket skumt avsnitt! Först trodde jag att dom mimade , men sen förstod jag att det var deras riktiga röster ju! Gillade han.. glömt namnet på’n.. rödhåriga doktorns röst. 🙂
  Värsta tårdrypar avsnittet! 🙁

  Mina favorit naturgodis är choklad doppade pekannötterna. Mums!

  Ha en underbar dag i solen!
  Kram Mari

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..