Välkommen fredag!!

Godmorgon! Sitter här med en stor latte och kikar på mina småttingar, lilleman ligger i sitt gym men tycker visst det är roligare att kika på storasyrran än på leksakerna. Bästa storasystern som pysslar om sin lillebror så fint så fint. Alltid lika snäll och försiktig, omtänksam och gullig. ♥ (Hon är annars ganska busig, vild, energisk och fartfylld, men med lillebror kommer denna fina sida av henne alltid fram) Nyhetsmorgon rullar på tv:n och ger fredagsfeelings!

Inlindad i favoritfilten, present från fam Zika/Strandlunds. ♥

Inlindad i favoritfilten, present från fam Zika/Strandlunds. ♥

Underbar! Både fin och skön :)

Underbar! Både fin och skön :)

Fick även denna söta av Z/S. Ska plantera såna här i trädgården nånstans, de är ju så söta!!

Fick även denna söta av Z/S. Ska plantera såna här i trädgården nånstans, de är ju så söta!!

Är på hääärligt fredagshumör trots att solen lyser med sin frånvaro. Vid lunch har jag bokat tid för solglasögonprovning och sen ska vi luncha på stan, optikern och jag 😉 . Mammalyx! Och i kväll har jag inte liten överraskning på lut i matens tecken.. Weeeeee! Happy Friday på er!!!

♥♥♥♥♥♥

Famnen full av kärlek ♥♥♥

 1. Mmmm låter som en härlig start på helgen 🙂 Här i Helsingborg strålar solen hoppas den kommer till Örebro med 😉 Har en liten fråga…..ska det verkligen bara vara 1 msk smet i formen när man gör kladdkakemuffins…..det låter så lite. Ska baka dom i eftermiddag och sälja på sonens fotbollsmatch imorgon 🙂 Kram

 2. Önskar en underbar fredag! Här hemma har det bakats och fixats. Snart ska smörgåstårtan dekoreras. I eftermiddag får vi bror med familje på besök med en nyfödd liten prinsessa! Ha det bäst!

 3. Hej!
  Älskar verkligen din blogg och alla dina recept.
  Skulle laga fisk och letade i ditt arkiv och såg att de flesta recept på fisk enbart är på lax.
  Har du andra recept på övriga fisksorter så inspirera mig gärna!
  Ha en underbar helg med en framtittande sol.

 4. Harligt att du kanner fredagsstamningen redan. Varje fredag bjuder mitt jobb alla anstallda pa lunch, vilket ocksa gor att den kanslan infinner sig!

 5. Hej Victoria!
  Vilka fina bilder på dina barn och givetvis även på dig, det riktigt strålar om dig.
  Önskar dig en fortsatt bra dag och trevlig helg.
  Kram

 6. Vilken härlig fredag! Mammalyxar själv idag m ansiktsbehandling, mannikyr och nu solläge i solstolen här ute på Värmdö 🙂 Myser med magen och känner den lilla busa runt där inne 🙂 min lilla fjärde prinsessa <3 Ikväll ska vi på grill hos grannarna och jag ser fram emot en soligt härlig helg:) Skön helg på er! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..