Bakom mina solglasögon…

… och under mitt parasoll intogs just en sen lunch :)

raks1

I say no more. Life is goooood! Eller jo förresten, köp inte Lallersteds Rhode island dressing. Är det verkligen hans? han är ju sån perfektionist annars men den här smakar precis som vilken tråkig flask-dressing som helst. Och ceasardressingen var ju inte mkt bättre den.. Nä gör egen! Nu tillbax till solstolen och vända på steken (sola ryggen) lite medan lillsötis sover gott i vagnen igen ♥

Bakom mitt myggnät... sover jag gott :)

Bakom mitt myggnät... sover jag gott :)

0

0 reaktioner på “Bakom mina solglasögon…”

 • Jeanikee skriver:

  Salladen ser verkligen underbar ut! Får nog bli lite räkor till frukost i morrn tror jag…

 • Victoriasprovkok.se skriver:

  Ja fy vad namn kan lura… Men salladen ser god ut, jag älskar sallad när det är varmt ute;) idag blev det ingen sallad men ACK så goda Persiljejärpar;)
  Jag har fått och får massa insperation från dig och hoppas på att kunna ge lite tillbaka;)
  Ha en bra kväll!
  // Victoria http://www.victoriasprovkök.se

 • Martina K skriver:

  Nu är det andra gången jag läser att hans dressingar inte är goda och visst är det konstigt, man får ju för sig att de ska vara bra när det är hans namn på…..

 • Frostrosor skriver:

  Smaskigt med sallad i värmen! Det blev det hos oss också! Ja, bu för färdiga dåliga dressingar! Hurra för hemlagat!

 • Carinah skriver:

  Hej Victoria!
  Har precis avnjutit dina goda cambozolabiffar! Hela familjen tyckte att de var jättegoda. Jag serverade dem med din murkelsås och ugnstekta klyftpotatis som jag förkokat i ca 8 min. Jag tycker det är toppen att du tar dig tiden och lägger ut recept då man får en ny gnista till att laga mat härhemma. Tack

 • Ankim skriver:

  Usch nej, vi köpte caesardressingen, så säkra på att den skulle vara god eftersom det dock är Lallerstedts namn… Men vilken besvikelse det var, ingen smak alls nästan, bara tråkig och plastig:( Väldigt förvånande faktiskt, hur vill man sätta sitt namn på de flaskorna?
  Men salladen ser ju inte ut att gå av för hackor, behövs nästan ingen dressing:)

 • AsaL skriver:

  Hej!
  Tack för fantastisk blogg som inspirerar mig väldigt….=)
  En fråga: Dina nya solisar från Gucci.. Har kollat på dom tidigare och tycker dom är skitsnygga, men har varit tveksam till vilken färg jag ska välja. Vad heter färgen på dina? Är det artnr.
  GG 3188/S OR4/JS? Tack på förhand!
  Kram Åsa

  • Victoria skriver:

   Oj bra fråga ska kolla med optikern. Där jag köpte dem fanns de i denna lila/grå färg eller i brunt med streck i deras klassiska röd/grönt.

 • getiton skriver:

  Hjälp vilken smarrig sallad! :D

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen