Kvällsuppis och vinnare i tävlingen

Sorry har inte varit inne på hela dan. Vilken dag!!!! Måste vara varmaste hittills. Här kommer äntligen vinnarna i tävlingen om presentkorten hos Zweets:

1:a pris: Whoppa

2:a pris: MariahG

3:e pris: Jojjo

Stort GRATTIS till er!!! Maila mig era adressuppgifter så får ni era presentkort. Hoppas ni kommer hitta mycket fint!

Knaprar på lite rofruktschips medan jag kikar på Desperate Housewives men nääää ingen hit här hemma. Kanske gör sig bättre till mat. Till middag i dag blev det lite småplock kombinerat med grillat, spontanknytis hos grannarna igen.

En liten plocktallrik on the go..

En liten plocktallrik to go..

Oj nu gör de en Pineapple upsidedowncake på DH, guuud så sugen jag blev på det!! Måste testa att göra en. Antagligen i morgon. Gäller att passa på fram till söndag, sen är det stop på godsakerna i tid och otid. Då är det nämligen 100 dar kvar till Mallis, en bra avstamp och morot. Då SKA gravidkilona vara väck.!

Nä nu måste jag koncentrera mig på Desperate Housewives. Älskar den serien! Påminner lite om vårt område 😉 Hej och god kväll!

 1. Har också testat rotfruktschipsen…blääää 🙁 kan ju inte bli någon jättesuccé precis. Ha en skön onsdag!! Kram

 2. Jag älskar också DH! Perfekt tisdagsunderhållning och sen Pluras kök efter det. 🙂 Håller med dig, den där Pineapple upsidedowncake såg verkligen god ut! Lägg upp receptet sen om du får till det! ;-D

 3. Hej!!
  Va kul, jag ser att du ska till Mallis 🙂
  Jag bor här sen 4,5 år tillbaka. Säg till om ni vill ha tips eller om ni har frågor om något!!

  Saludos,
  Linda :0)

 4. åh , det ser underbart gott ut. Jag har aldrig köpt hem ”plocktallrik”. Det måste jag testa. Perfekt till balokonghäng och lite god champagne….tack för fina tipset!

 5. Jippie!
  Såg ju mitt namn här ovan som 2:a pristagare 🙂
  Vilken wow-känsla jag fick,
  det här gjorde min regniga dag till riktigt ljus!
  Ska maila genast och in och drömma på zweets en sväng innan min lunch är slut…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..