Vad tror ni?

Vad tror ni om dessa? Lite mer kolhydratsvänliga än vanliga chips ( ungefär hälften) iallafall så de är värda ett försök. Ska testa i kväll till DH, så jag får återkomma med smakbetyg då. Nån som testat?

rotf

I går fick jag äntligen klart min lilla odling. Har dock inga större förhoppningar.. Har absolut inga gröna fingrar what so ever och nästa gång ska jag läsa bättre på påsarna innan jag sår något. Jag öste glatt ut varenda litet frö och när jag läste efteråt stod det visst att de skulle planteras med många cm avstånd, vissa skulle grävas ner etc. Jag öste på en salig blandning på min lilla kvadratmeter odlingsyta som egentligen hade räckt till ett helt fält. Så vi får väl se om nånting alls kommer växa där. (jordgubbar, smulbär, smultron, gräslök, mynta, persilja, rädisor, sallad och morötter)

plant1

Återkommer om en stund med vinnarna i tävlingen. Och sen kommer en ny tävling upp inom kort, håll utkik! 🙂 Först ska jag passa på att slänga mig i en solstol med en sprillans ny pocket och slappa lite medan Olivia är på förskolan och lille (förkylde) Sebbe sover gott i vagnen. See ya!

LOADING..