Vad tror ni?

Vad tror ni om dessa? Lite mer kolhydratsvänliga än vanliga chips ( ungefär hälften) iallafall så de är värda ett försök. Ska testa i kväll till DH, så jag får återkomma med smakbetyg då. Nån som testat?

rotf

I går fick jag äntligen klart min lilla odling. Har dock inga större förhoppningar.. Har absolut inga gröna fingrar what so ever och nästa gång ska jag läsa bättre på påsarna innan jag sår något. Jag öste glatt ut varenda litet frö och när jag läste efteråt stod det visst att de skulle planteras med många cm avstånd, vissa skulle grävas ner etc. Jag öste på en salig blandning på min lilla kvadratmeter odlingsyta som egentligen hade räckt till ett helt fält. Så vi får väl se om nånting alls kommer växa där. (jordgubbar, smulbär, smultron, gräslök, mynta, persilja, rädisor, sallad och morötter)

plant1

Återkommer om en stund med vinnarna i tävlingen. Och sen kommer en ny tävling upp inom kort, håll utkik! :) Först ska jag passa på att slänga mig i en solstol med en sprillans ny pocket och slappa lite medan Olivia är på förskolan och lille (förkylde) Sebbe sover gott i vagnen. See ya!

0

0 reaktioner på “Vad tror ni?”

 • Martina K skriver:

  De där chipsen måste jag testa. Brukar köpa Rootfruits chips, och dom är supergoda, helst rödbetorna :-)

 • majra1 skriver:

  Hahaha! Vad rolig du är som bara slänger ut fröna sådär!!! Ska med spänning följa vad exakt som kommer upp i din bänk! :D
  Ja köpe dressingar smakar väl lika allihop?
  Vi gör alltid egen för dom man köper smakar blä… ;D
  Vad mysigt det ser ut där i vagnen. Jag hälsade på en 2 dagars liten Joel igår och såååå liten. Men han vägde 4000g så han är nog ganska stor brevid din lille. :)

  Kram Mari

 • matilda skriver:

  Hej hej,
  mysigt att odla lite är så spännande att se om något kommer upp. Skulle du vilja göra en liten utvärdering av Joolz vagnen? För och nackdelar?

  Må så gott!

 • Cissile skriver:

  Haha vad rolig du är!
  Det kanske blir en låda med massa ”gott&blandat” i, spännande att se :)

  Ha en fortsatt bra dag i SOLEN!
  Kram Cissi

  http://cissileandersson.blogg.se

 • 56kilo.se skriver:

  Vad innehåller dem gumman? Alltså är det massa konstiga tillsatser etc i?? P&K

 • emmixad skriver:

  Ja förhoppningsvis funkar dessa chips bättre än vanliga som jag inte alls är förtjust i :0( Fin bänk du odlar i, själv odlar jag i pallkragar :0) Kram em

  • Victoria skriver:

   Det är väl typ detsamma? Denna hette drivbänk :-) Vet inte riktigt vad skillnaden är… Inte så hemma i trädgården som sagt :-)
   kram

 • fridur skriver:

  de är väldigt goda, men jag tycker att det är en helt annan grej än ”vanliga” chips. mycket matigare liksom :D

 • tristanmika skriver:

  De chipsen är jättegoda! Jag brukar ha de som tillbehör till hamburgare eller blanda de med babyspenat så blir det en matig sallad till grillat kött :)

  Kram//Linda

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen