Laddar för Mello!

Godkväll! Har haft en härlig dag med utflykter på landet och lite nyheter införskaffade till köksskåpen. Visar er i morn! Här laddar vi just nu för Mello. Kidsen är nybadade, en av dem behövde det veeerkligen om vi säger så:

Gissa vem?! :-D

Gissa vem?! :-D

ost

Uppdukat till Mello-fest!

Olivia ska vara uppe och heja på Eric Saade säger hon, vi får väl se 😉 Ögonen går redan i kors på henne.. Micke och Sebbe snarkar sen länge i kapp i soffan. Det blir väl ostbricka till mig själv då, och JAG ska minsan heja på Eric så det sjunger om det!! Nån mer? 🙂 Heja heja heja!!

 1. Här hemma är det bara jag och största grabben Mika som e uppe för att kolla på mello 🙂 han går och sjunger på Popular hela dagarna så vem han hejar på är ingen nyhet 😉
  På lördag hejar jag på Finland men ikväll håller jag på Irland!

  Kramis

 2. Woho, här kollas det på eurovision! Längtar redan till lördag och då blir det ostbricka för hela slanten. Söta lilla Olivia!
  Stor kram på er!

 3. Hej Victoria!
  Jag har en fråga till dig. Jag tar snart studenten och behöver tips på bra mat som min familj och jag kan laga, till runt 40-50 personer. Vore verkligen jätteskoj och schysst om du skulle kunna göra ett inlägg med en drös tips på buffémat, dryck och efterrätt (buffé). Förstår om du inte har tid eller lust, men jag chansar och frågar iallafall! Tack för en finfin blogg! Hälsningar Sara

  (Kopierade detta om du ej såg i det tidigare inlägget : )

  1. Oj så många har jag aldrig lagat mat till! Tips på buffemat är att ha italienskt tema med kallskuret (salami, rostbiff, skinka) med kalla pastasallader och såser, baguetter och olika ostar.Kanske några goda pajer. Till dessert antingen kladdkakor med jordgubbar och grädde eller gör portions-pannacotta i plastmuggar.

   1. Tack för tipsen! =) Ska även kika in några smårätter som du har gjort tidigare, som verkar goda. Det är ju kul med variation på ett buffébord. Ha en bra dag!

 4. Hej Hej! har en liten fråga då jag tänkte göra vaniljpannacottan med hallonsirap, och undrar då om sirapen ska var varm eller kall när den hälls på? skulle jag kunna göra allt så det är klart i morgon och sedan äta den på lördag? //Malin

  1. Själva pannacottan ska vara kall/stelnad. Sirapen hårdnar något när den kallnar så häll gärna på den medan den är lite ljummen. Går bra att förbereda dem dagen innan, men inte längre än så då blir de sega och tråkiga!
   Lycka till!

 5. Godmorgon!!
  Undrar bara vilken ananas-juice du använder till Jack Daniels Glazen.
  Kommer den från konserv eller använder du färdig juice på tetra?
  Glazen är ju bara så god som dom serverar på Fridays =).
  Ha en skön fredag. Kram Ulrika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..