Smultrongården

Godmorgon bloggisar. Har ni planer för dagen? Bor ni i Örebro eller i krokarna, eller kanske har vägarna förbi, då tycker jag ni ska bege er ut till Smultrongården! En mysig oas en bit utanför stan. Så himla härlig miljö och finfina saker att shoppa och kika på. Både i inredning och klädväg. En av mina favoritaffärer!

Var där i veckan med mina grabbar och kom hem med ett par supersöta skålar från Green gate.

sm1

sm2
Så somriga och härliga!!

Så somriga och härliga!!

En annan favoritbutik är Nice Presenter i Marieberg galleria. Även de fick ett besök och ut kom jag med en liten pajform som jag är sååå nöjd med. Perfekt storlek för 2-3 port, ljust rosa utanpå och cremevit inuti!

paj2

Så ni som vill köpa mig presenter (*hint hint* morsdag närmar sig ju ) kan alltid köpa ett presentkort hos nån av dem! 😉

  1. Superfina skålar! Älskar verkligen Greengate! Vi har inga direkta planer här i dag, fix i trädgården och grillning i eftermiddag med grannarna…ser framemot att bara njuta av ledighet tillsammans med familjen… Ha en bra dag!

  2. GODMORGON! Super sommriga skålar! Jag är född & uppvuxen i Örebro, så man kanske ska ta sig en tur förbi Smultrongården i sommar när vi åker upp för besök… Önskar en fin lördag, kram em

  3. Hej!
    vill tacka så mycket för en otroligt fin och bra blogg! Den ger en en feel good känsla. Kul att få ta del av din vardag. Jag blir så inspirerad av dina recept. Än en gång tack så mycket. Ha en skön helg.
    Kram

  4. Fina inköp, alltid lika kul att få shoppa nytt till matlagningen! Synd bara skåpen buktar ut både här och där:)

  5. Smultrongården har ju sååå mycket fina saker! Mysigt är det verkligen också. Jag åker ofta dit när jag är hemma hos mamma och hälsar på 🙂

  6. Tack för tipset! Hoppas på att ha vägarna förbi Örebro i sommar, förra årets besök blev mest bara misslyckat, så jag vill åka dit igen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..