Godmorgon :)

Hur spännande blev det inte i går??!! Hej Eric, en hedrande 3:e plats blev det tillslut. Tycker dock gott han kunde vunnit alltihopa, klart bäst!!  ;-)

 Här har vi precis stigit upp. Olivia har sovit hos mormor & morfar och det känns som rena semestern att bara ha ett barn att ta hand om ;-) Ingen morgonpigg snart-4-åring som ville upp och titta på Bolibompa och äta frukost i morse, så när Sebbe somnade om gjorde vi detsamma. Najs! Nu äter vi frukost framför tv:n och sebbe gymmar ;-)

sebbe

Pappa har valt kläder ;-)

Revbenen i går blev riktigt smarriga! Det kommer vi göra om. Saftiga och möra, då de förkokades ca 1 h ( fyllde grytan med vatten, köttbuljongtärning, skivad morot, salt & vitpeppar). Lade dem i färdigköpt marinad en stund innan de grillades men just den smaken blev inte så god, så nästa gång gör jag min vanliga egna marinad. Åt dem sedan med Jack daniel´s glaze, creme fraiche och en god sallad. Mums mums!

rev2 rev1

I dag står köpa gräsklippare på schemat. Kan inte med att snylta på grannarnas hela denna sommar oxå, hehe. Några tips på bra gräsklippare?

0

0 reaktioner på “Godmorgon :)”

 • Jeanikee skriver:

  Mmm finns det något godare än grillat??? Blir nog ribs till helgen tror jag… Tack för en jättefin blogg!

 • Juniemamma skriver:

  Vill bara berömma dig för en fin blogg! =)

 • saka skriver:

  Härligt med sovmorgon!

 • glutten skriver:

  Hejsan. Visst är det konstigt vad det ändras med 2 barn. Mina barn är 2,5 och 7 månader. Känns hemskt att säga men när sonen är på dagis känns det som semester hemma:-) Vad gjorde man med all ledig tid när man bara hade ett!!Tack för alla smarriga recept du lägger ut. Kladdmuffinsen gick hem på tjejfikan förra veckan

 • ilieba skriver:

  Hej
  Vi köpte en Honda Förra året och den är jättebra. Enkel att starta och har ett Smartdrive-system vilket gör att man enkelt kan variera hastigheten. Variabel mulching
  gör att man kan ändra hur mycket man vill att gräset skall finfördelas, man behöver inte kratta efter att man klippt! Ser att de nu har en ny modell: http://www.hondapower.se/?id=1021

 • Sarasdelikatesser skriver:

  Kolla in min blogg, receptet ”Fräkniga chokladkakor”. De tror jag faller dig i smaken. Tack för en underbart fin & inspirerande blogg!
  /Sara

 • Elis skriver:

  Hej igen! Älskar du revben mste du testa Leilas Baby back ribs.De är underbart goda och smälter i munnen.Recept finns på recept.nu

 • Elis skriver:

  En husqvarna (självgående).Det absoluta bästa köpet till trädgården=).Köpte en förra våren och fattar inte varför vi inte köpt en sådan tidigare.Det är så kanon att bara ställa in vilka dagar och tider som man vill den ska gå på och sen kan man bara luta sig tillbaka i solstolen och njuta av ledigheten=) Kööööp en ni kommer inte ångra er =)
  Kram Malin

 • FruLaurin skriver:

  Nu vet jag ju inte hur stor gräsmatta ni har men bästa gräsklipparen alla kategorier är en Klippo. Vi är själva lyckliga ägare till en Klippo Comet sedan en vecka tillbaka och jag måste säga att skillnaden är enorm mot den Stiga vi haft i flera år innan. Någon har verkligen tänkt till en extra gång när de konstruerade den här. Reklamen som säger att den kan gå i arv är inte överdriven!

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen