100 dar utan skräpmat

Nu ni! Nu kör vi 100 dar utan skräpmat. Nedräkning till Mallis! Laddade för säkerhetsskull upp med både McDonalds och pizza i går. Och fluffig polkagrispaj med chokladsås. Och och och… Mådde smått illa när jag gick och la mig :)

Slurp. fast det här är väl inte skräpmat ;-) Fika måste man få göra! Men bara på helgerna ;-)

Extra allt. No more pizza på 100 dar!

Extra allt. No more pizza på 100 dar!

Envisa gravidkilon gör att inget i sommargarderoben passar så nu ska de faktiskt bort med hårdhandskarna! Vägning på måndagar och rapportering här 🙂 Det kanske gör susen. Dagens invägning visade på exakt 5 kilo att beta av. Nu kör vi!

Lågkolhydratskost är det som gäller, funkar bäst för mig och då mår jag bäst! Fikabröd, läsk etc blir det inget av i veckodagarna och skräpmat som pizza och liknande blir det inte alls! Dessutom ska jag börja röra på mig, försöka få till minst en promenix om dan, om så bara runt kvarteret 🙂 Allt är bättre än inget.

Haka på om ni vill, så rapporterar vi in på måndagmornarna här! *peppad till tusen*

 1. Vad duktig du är, Lycka till! Fikabröd och andra smarrigheter kan man absolut inte vara utan det går väl inte under LCHF??? 🙂

  Ha en bra dag…

  1. Nej fikabröd går ju inte i hop med LCHF, men jag äter min egen variant av lågkolhydratskost och skär ner på kolhydraterna. I veckorna blir det nog ganska likt LCHF men till helgerna tänker jag unna mig lite fika och annat gott.. 😉 Går det segt med kilona får jag väl dra ner på det oxå ett tag.
   Ha en bra dag!! Kram

 2. Åh vad duktig du är!!! Jag hänger på! Däremot så brukar jag inte klara mer än två dagar..och mina killar är 4 och 7 år så jag kan ju inte ens skylla på gravidkilon längre…;)Vi får peppa varandra!

 3. Jag har med 5 kilo att gå ner men de sista är inte lätt!! Fast mina är ju inte heller gravidkilo eftersom lillkillen är 4…. Men lycka till och jag är med 🙂
  Måste ju säga att guuu vilka fina ögon du har!! De lyser ju 🙂
  Kram

 4. Det låter som en bra plan Victoria! Liiite måste man nog unna sig, då tror jag det blir lättare att hålla strikt på vardagarna.
  Så rolig du är som laddade med skräpmat innan, så hade jag säkert också gjort 🙂
  Lycka till med projektet! Kram

  1. Ja så länge vågen pekar neråt tycker jag gott man kan unna sig lite 🙂 Vi får se hur det går. Det bästa med lchf är att man inte VILL sätta i sig massa sötsaker etc, man har noll sockersug efter ett tag.
   Tack!

 5. Polkagrispajen ser otroligt smarrig ut. Skulle man möjligtvis kunna få receptet på den? 🙂

  Lycka till med ditt projekt!
  Kramar

 6. Åh va kul! Jag hänger på! Har sex gravidkilon att gå ner! Fast Jag blev sjukt sugen på att göra polkagrispajen, men den får vänta till helgen då! 😉

 7. Jag har redan börjat har gått ner 3 kg på två veckor när jag vägde mig idag. Är sååå himla nöjd när man känner det på kläder mm. Några kilo till sen är jag nog nöjd ; )

  Ha en skön dag!

  Kram kram

 8. Ååh perfekt bild för att vilja börja idag! *s*
  Polkagrispajen ser ju så gudomligt smaskig ut så det är inte sant!

  Här har det fuskats en hel del med kolhydraterna så detta låter perfekt för mig!
  Jag är på. 🙂

  10 kilo säger min våg, och gärna några till!

  Ps. Gjorde rimbobullarna igår, kan säga att de älskades utav alla som smakade! Käre nån vad alla åt. Av 50 bullar har jag bara 10 kvar!

 9. Kör hårt och ge järnet… Jag har många kilo att gå ner så jag hänger på. Har redan slutat med godis och läsk vilket jag åt typ varje dag förut.
  Jag kan inte kalla mina kilon graviditetskilon heller då mina barn är 6,12,14. Känns redan efter några veckor att man minskat i omfång. Mina byxor sitter löst och jag kommer i shorts nu som jag inte gjorde förra sommaren:)
  Kram och lycka till till oss båda!

 10. Man kan absolut inte se några extra kilon på dig. Du ser helt sund och frisk ut som du är. Du får köpa större kläder i stället. Kram på dig!

 11. Jag hakar pa min andra son ar 5 veckor och jag forsoker ata LCHF, kolhydrater i form av pasta, ris och potatis kan jag leva utan men det har blivit lite gott till fikat. Jag har dock mer an 5 kilo att bli av med snarare 15! Gick upp 29 kilo med bada killarna. Men jag hoppas vi kan hjalpas at & peppa varandra har alla som hakar pa! Lycka till allesamans!

 12. Härligt – jag är med. Jag har också 5-6 kilo att tappa och började idag med egen variant som ligger mellan GI och LCHF. Har tappat 5 kilo med denna metod innan och nu tar vi sista 5 kilona också innan sommaren. Kul att ha ett forum som man kan sporras extra av. Nästa måndag återkommer jag med ett minustecken efter vägningen – hoppas jag ;). Lycka till allesammans som hänger på.

 13. Åh, vad bra att följas åt!!! Har själv precis satt igång med LCHF sen några dagar tillbaka. Har 5 kilo att tappa,och ett enormt sötbegär som jag vill bli av med.. SUCK. Det är ju så gott!! Lycka till alla

 14. Det var en bra idé om vi kan följas åt för jag är värdelös på att inte fuska när jag kör själv.
  Jag har 7-8 kilo som jag vill bli av med, jag hade tänkt att köra en GI-variant så får vi se hur det går. 🙂
  Lycka till alla ni andra som också hänger på.

 15. Jag hakar absolut på jag med! Har kört LCHF flera ggr innan, men har haft ett lååångt uphåll och gått upp en stor del av det som jag lyckades gå ner.. (ca 12 kg). Startar om imorgon!!
  Lägg gärna upp MASSA lchf recept, jag har idetorka. 🙂
  Nu j***ar!!
  Lycka till alla…!!!

 16. Kan absolut tänka mig att hänga på också, har dock lite fler kilon att gå ner och har tyvärr ingen våg så jag får väga mig när jag kan… Tar gärna emot bra recept på LCHF även om de flesta måltider går att ”pimpa”. Har dock riktigt svårt med frukosten, blir väldigt enformigt oftast.
  Lycka till!

 17. jag är självklart med!! Har dock några fler kilon att beta av ca 12kg men allt har en början… Kommer också köra min egna version och hoppas och tror på den. Tänker vi nämna vår vikt eller kilona som ramlar av?
  Lycka till nu!

 18. Jag är på! Började med lchf i morse, taggad till tänderna 🙂 6 kilo får gärna försvinna snart! Lycka till

 19. Jag är med:-)
  Har en liten kille här och behöver gå ner 10kg. ar blivit mycket mycket, läsk och godis, så imorgon börjar jag på allvar, måste när vi åker utomlands i aug, så man vågar visa sig i bikini.
  Mvh Johanna

 20. heja dig! och 5 kg är ju ingenting – även om de där sista alltid brukar vara de jobbigaste kilona att beta av.

  polkagrispajen såg ju löjligt god ut. sluta peppra bloggen med sånt 😉 haha.

 21. Heja, kör hårt. Känns som det är sista chansen inför sommaren, iaf för mig. Antar utmaningen och har själv 6kg att jobba med. För mig funkar också GI eller LCHF bäst. Mvh Fia

 22. Jag vill också vara med! Behöver en rejäl spark i baken : ) 6 envisa gravidkilo som hängt kvar i två år snart behöver bort!

  Nyttigt på vardagarna för min del, lite friare på lördagar!

 23. Jag vill vara med! Jag vet inte riktigt hur mycket jag har att gå ner. 8 kg till när jag var som smalast, men jag har en hel del mer muskler den här gången så jag vet inte om det finns så mycket att ta av. Det får vi se! Jag vill dock göra en specialare, jag vill ha invägning lördag morgon. Jag har nämligen ätardag på söndagar = kroppen binder vatten = jag går upp i vikt. Jag vill väga mig när jag är som lättast på veckan. Hoppas att det går bra! Heja oss!

 24. JAG HÄNGER PÅ!!
  SJÄLV VILL JAG GÅ NER TILL 55 KG O VÄGER NU 61
  LÄNGTAR REDAN EFTER DINA INSPIRERANDE RECCEPT!
  DOCK ÄR JAG LESS ÄGG….. SYND EFTERSOM DET ÄR SÅ HIMLA BRA NÄR MAN KÖR KOLHYDRATSNÅLT.
  mitt största problem är kvällsätningen sen barnen somnat
  lycka till allesammans!!

 25. Jag vill gärna hänga på! Jag har nu i 2 veckor slutat att äta pasta, ris , potatis & bröd. Givetvis (försöker)jag att inte äta godis, glass, bullar & kakor i veckorna. Smågodis älskar jag, så det äter jag lite av på helgen, det andra låter jag bli utan större problem.
  Under de här 2 veckorna har jag gått ner ca 2kg =) & jag har som första mål att gå ner 5kg. När jag har nått det så vill jag gå ner ytterligare 4-5kg.
  Nu kämpar vi tillsammans för att nå våra mål!!! HEJA HEJA HEJAAAAAAAA!
  Kram Klara

 26. Jag är också på!! Har försökt köra lite åt lchf-hållet här hemma ett tag och tyckte mig märka skillnad ganska omgående. Men fortfarande är det det 10 kg kvar innan jag är nöjd ;p
  Helgerna kommer jag nog tillåta mig att unna mig någonting gott, men inte så mycket.

  Kom igen nu, det här fixar vi!!

 27. Hellu, tänkte bara säga att jag är PÅ! Modigt av dig att vara så öppen och nu tänker jag göra detsamma. Jag tror att jag har 5-6 kilo kvar och nu ska de BORT! Kör ett liknande upplägg som dig. Bye bye mammakilos, hello milf!
  /Stina http//girle.blogg.se

  Ps. Är det ok att käka lchf när jag ammar?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..