Kakburkar

Hittade så söta (budget) plåtburkar på Entré häromdan. Alla 3 för 59 kr. Fynd! Fick följa med hem och flytta in till Olivias lekstuga. Där jag förövrigt ska försöka hinna vårstäda och göra fint i dag.

fil5

Letar efter en liten bokhylla alt hyllor att sätta upp på väggen i lekstugan, för mer ordning. Just nu ser det ut som man släppt in en bomb. Interiörbilder kommer när jag är klar. Nu bär det av till IKEA!

0

0 reaktioner på “Kakburkar”

  • matplatsen_asa skriver:

    Jättefina! Vet du vad det är för märke (så man kan köpa dem någon annanstans)?

  • Frostrosor skriver:

    Vilka söta burkar! Jag har en högre modell av den mittersta burken, med en knopp på locket.

  • Mrs.John skriver:

    Va fina kakburkar ett riktigt fynd!Ser fram emot att se vad du hittar pa Ikea, saknar att kunna strosa runt pa det bla /gula varuhuset. Snart kommer det till oss i thailand, dom haller just nu pa att bygga varat forsta Ikea varuhus! Da kanske vi slipper importera Lingonsylt varje gang vi varit pa sverige besok : D

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen