Kakburkar

Hittade så söta (budget) plåtburkar på Entré häromdan. Alla 3 för 59 kr. Fynd! Fick följa med hem och flytta in till Olivias lekstuga. Där jag förövrigt ska försöka hinna vårstäda och göra fint i dag.

fil5

Letar efter en liten bokhylla alt hyllor att sätta upp på väggen i lekstugan, för mer ordning. Just nu ser det ut som man släppt in en bomb. Interiörbilder kommer när jag är klar. Nu bär det av till IKEA!

Print Friendly

Inga kommentarer

  1. matplatsen_asa skriver:

    Jättefina! Vet du vad det är för märke (så man kan köpa dem någon annanstans)?

  2. Frostrosor skriver:

    Vilka söta burkar! Jag har en högre modell av den mittersta burken, med en knopp på locket.

  3. Mrs.John skriver:

    Va fina kakburkar ett riktigt fynd!Ser fram emot att se vad du hittar pa Ikea, saknar att kunna strosa runt pa det bla /gula varuhuset. Snart kommer det till oss i thailand, dom haller just nu pa att bygga varat forsta Ikea varuhus! Da kanske vi slipper importera Lingonsylt varje gang vi varit pa sverige besok : D