Lax i chilisås

Provade att laga lax efter lovungs tips i kommentarerna: ” Jag brukar blanda creme-fraiche, chilisås och fetaost, släng det över laxen och sen in i ugnen”.

Hade ingen creme fraiche hemma så vi körde på vispgrädde. Kan tänka mig att syrlig cf blir snäppet godare. Men gott blev det!

lala

I kväll blir det färsk krabba med god sås framför Desperate Housewives och till dessert får det nog bli en lchf-chokladmousse. Är sååååå galet chokladsugen!!! Har varit sugen på allt sött jag kan tänka mig, bara för att jag vräkte i mig kolhydrater hela söndagen. Så fungerar jag. Ska bli skönt att bli av med sockersuget snart!!

0

0 reaktioner på “Lax i chilisås”

 • Marie A skriver:

  hej igen om jag hade tänk efter så har jag ju läst om det tidigare sorry

 • krickelin skriver:

  Tack, ska absolut provas omgående! :-)

 • Sarasdelikatesser skriver:

  Pizzabullar, säger jag! Googla på det & du får upp mängder av goa fyllningar. Supergoda att fylla med t ex salami & soltorkade tomater, eller med en god köttfärsröra.

  /Sara

 • appleblossoms skriver:

  Hej Victoria!
  Tack för en inspirerande blogg! Tänkte fråga om du har några tips på ”hållbar” picknick mat som inte är sötsak och som passar både liten och stor. (sötsaker har jag redan, tänkte prova att baka rimbo-bullarna)
  Vi har ingen tillgång till kök el. kyl utan endast kylklampar och kylväskor.

  Tack än en gång för en härlig blogg!
  Kram Karin

 • Sarasdelikatesser skriver:

  Gillar du söt/stark/syrlig lax skall du kolla in min lax som jag lagade igår. Finns under etiketten ”Fisk” & ligger som senaste inlägg.
  Snabbt, enkelt & supergott!

  /Sara på sarasdelikatesser.blogspot.com

 • krickelin skriver:

  Åhhh chokladmousse, har du något bra recept?? Ganska läskigt hur man är beroende av socker. Är också jätte sugen på choklad!
  Måste varit laxmåndag igår :-) gjorde också en av mina favoriter,lax med romsås, är iof ett pasta tillbehör från början men man ju byta ut pastan mot tex broccoli och andra god grönsaker, snabb är den också. Kika gärna in på min blogg om du är sugen att prova.

 • Marie A skriver:

  Hej Viktoia! Såg verkligen gott ut. Har en liten fåga som jag hoppas du kan svara på. Är ute efter en GOD jordnötsås till kyckling som ska vara som en rätt på en studentfest. Har du någon bra på lut? Det vi testade i dag var lite för stark enligt personen i fråga. Kram Marie A

  • Victoria skriver:

   Nej tyvärr. Micke är tok-allergisk mot jordnötter så vi kan inte ens ha det i samma rum. Så nån jordnötssås har jag inte ätit sen vi träffades :-) Lycka till i jakten!
   Kram

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen