Peppad till tusen!

Godmorgon kära bloggisar. Vad KUL att ni är så många som hakat på utmaningen att skaka av sig några kilon till sommaren. Det här grejar vi!! Rapportering på måndagar, glöm inte det ;-)

Den här morgonen bjuder på ösregn ute men det gör mig ingenting. Äntligen kan man vara inomhus med gott samvete och ta tag i alla högar som bildats, både av kläder, skräp och damm. Huva så det ser ut här hemma!! Ska ladda upp med bra musik på hög nivå och städa, tvätta, damma hela dagen lång. Men först en latte 🙂

Just nu. En latte och lite egentid framför datorn. Tända ljus och sprillans nya jätterosor som jag köpte till mig själv efter dagislämning i morse. Bacause I´m worth it ;-)

Just nu. En latte och lite egentid framför datorn. Tända ljus och sprillans nya jätterosor som jag köpte till mig själv efter dagislämning i morse. Bacause I´m worth it ;-)

Hoppsan, liten bebis börjar bli hungrig och arg 🙂 Återkommer om en stund med gårdagens (lchf) middag, en ny favorit!!!

Lägger in bästa sommardängan och städ-låten just nu sålänge. Man kan bara inte låta bli att gilla den 🙂

 

 

(ps för er som inte vill äta lågkolhydratskost etc så funkar ju de flesta recept utmärkt ändå, bara att lägga till pasta/potatis/ris eller vad man vill ha för tillbehör. Och recept på godsaker och bakverk kommer naturligtvis fortsätta dyka upp 🙂 )

  1. Hej!

    Hihi ja attans så arga dom kan bli dom små liven då de är hungriga =)

    Jag undrar om du ammar lille ”Sebbe” eller om han får ersättning? Med tanke på att han föddes lite för tidigt.

    Kram

  2. Sååå himla roligt att det är min bror som man ser på iphonen Eric Amarillo håller upp på visningsbilden till videon! hahaha!! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..