Ny kokbok och svenska gubbar

De svenska jordgubbarna som finns att köpa nu är ju riktigt goda!! Söta och smakrika, mums! Bra (lchf) mellis (eller dessert) med en klick vispad grädde till.

Köpte en ny kokbok i dag. Vågar inte ens räkna efter hur många jag har :) Men jag läser dem som andra läser romaner!!

Ny festlig kokbok till samlingen.

Ny festlig kokbok till samlingen.

jord2

Älskar nya skålarna från Green Gate!!! Blir glad i hela själen av att se dem :)

Fixa festen heter den och innehåller allt från drinkar, menyer, dukningar och inbjudningskort. Jag älskar att ordna fester och går gärna in för det till 100 %, så den här boken kommer säkert användas flitigt! Kanske rent av dags att planera en liten sommarfest?! Ja jag tror det.. :-D

0

0 reaktioner på “Ny kokbok och svenska gubbar”

 • elnima skriver:

  Har också samlat kokböcker tidigare, men numera behöver jag inte köpa fler för DU är min kokbok nu!
  Och den kokboken har jag delat vidare till mina döttrar :)
  Tack Victoria för din härliga blogg!
  Såg dig förresten på stan för några månader sedan, ville gå fram och hälsa men vågade inte riktigt :)

  • Victoria skriver:

   Tack ♥ Drömmen är ju att ge ut en riktig kokbok, kanske blir verklighet nån dag :)
   Du skulel hälsat!! Tycker det är så kul att få ansikte på mina härliga läsare!! Säg hej nästa gång :D
   kram

 • Mammasundsdalen skriver:

  Hej, har följt bloggen läääänge men inte kommit mig för att kommentera förut. Men nu såg jag denna bok och har googlat på vart man kan köpa den men inte funnit den? Jag kan lova att min familj har fått provsmaka de flesta recepten härifrån och på tjejmiddagarna har recepten och bloggen rekommenderats varmt, det sprider sig som ringar på vattnet! Tom min svåger som absolut inte lagar mat, tog adressen efter en middag då vi lagat mat från dina recept. Ingen dålig komplimang kan jag lova! Stort tack för all inspiration!

 • emmixad skriver:

  Pick me up -en uppiggande ”dagen efter” fest med grillning, drinkar & skönt häng på terassen :0)

 • mammasegen.com skriver:

  Tack för tipset! Jag måste planera en midsommarfest här i England så jag kan behöva tips! Ha en bra dag!

 • foodelicious skriver:

  Bra bok-tips! Kan vara ett bra komplement till min kokboks samling där hemma också :)
  Skålarna var väldigt söta!

 • emmixad skriver:

  Jag vågar inte heller räkna alla kokböcker som finns i vårt hem ;0) Men jag tror att jag också blir tvungen att slå till på Fixa Festen! Själv planerar vi en Pick me up fest på midsommardagen. Kram em

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen