Middag på terassen.

Eller altanen. Uteplatsen. Soldäcket. Vad kallar man det?! Fredagkvällen avnjöts iallafall där i det fina vädret med goda vänner och god mat. Vi grillade marinerad ryggbiff med pommes, sallad, Jack Daniels glace etc. Och pannacotta med bär till dessert. Mums. Sen vips försvann solen och det blev svinkallt så nu sitter jag här och huttrar och måste nog ta en varm dusch innan jag lägger mig.

mid2

mid4

mid5

Kidsen åt middag inomhus framför Tarzan. Den går fortfarande varm här hemma (inte ens vi vuxna har tröttant på den än 🙂 ).

mid3

4 trötta busfrön som vänt upp o ned på halva huset ;-)

Fredagsmyspåsar till småttingarna. Poppis!

Fredagsmyspåsar till småttingarna. Poppis!

I morgon vankas kosläpp! Spännade värre 🙂 Och sen ska jag laga den där middagen som inte blev av i dag.. Man får ju passa på att grilla när solen skiner 😉 Men nu måste jag nog tina upp med en dusch.. Godnatt!

 1. Men gud så gulligt med fredagsmyspåsar!
  Det ska jag också fixa nån fredag, för jag kan tänka mig att det var poppis. Som värsta kalaset! 🙂

 2. Underbara fredagar! Va mysigt ni haft de ikväll och mys-påsar till barnen kör vi också med! Godis, snacks eller både och eller leksak och pyssel eller festis mm! Det är uppskattat och sätter verkligen ”fredag-mys” på kartan hos barnen! 😉

  De där med altan, och veranda och uteplats kan nog diskuteras i evighet. Här hemma har vi en framsida och DÄR är verandan, en mindre ”för-terass” till yttterdörren. Eller om du frågan mig personlig så ska vi sätta oss ”på bron” och njuta i kvällssolen. ”Bron” är det ingen som förstår här nere… Det är norrländskt. ”Ställ ut de på bron!” typ… Det är väl en förkortning av farstubron, men då ska de va inbyggt och utan värme och där kan man förvara mejeri och kylda livsmedel vintertid. Men de är i norrland de!

  Däremot på baksidan har vi altan, eller terass, men soldäck heter de väl när det är nån våning upp, typ på ett tak? Vi säger ”på altan”!

  Kollade nyss på filmen med Olivia i lekstugan, herregud va stor hon är nu, och pratar och fejjar och fixar och dukar och ändrar och bestämmer och styr precis som de ska va! Hon är för härlig alltså! Ha nu en fin helg och hoppas solen skiner på er! Kram från Öland!

  Fler bilder på lilleman!! <3

 3. Härligt att kunna njuta igen av altan & trädgården . Skall olja lite trädgårdmöblerna med olja så de snyggare…. Vi har ekkorrar och harar som springer på gården och ett ringduve par som kommer varje vår till vår gård ; )Har planterat örter i en kruka men bara lite att börja med. Skulle gärna vilja ha jordgubbar planterade med i trädgården men när vi åker till holmen kommer alla djur och äter de såklart när man inte är där och ”vaktar”som en hök ; )
  härligt när din Olivia har ett litet sött ”eget” hus.
  Ha en härlig helg

 4. Ni måste ha en stor terrass! Härligt att kunna sitta ute så många. Och världens sötaste fredagsmyspåsar! Förstår att de blev omtyckta.

 5. Härligt det ser på eran uteplats! En liten fråga, de jättefina vita barnmöblerna som kidsen sitter vid, vart är de köpta? Letar just efter barnmöbler till mitt lilla troll som fyller 2 i sommar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..