Kosläpp och mjölkfest

 I dag har vi varit på kosläpp!! Första gången för mig. Är det något ni brukar göra?? Verkar vara värsta flugan just nu att åka på kosläpp, sjukt mkt folk! Korna släpptes ut, skuttade några steg och sen var det färdigt. Inte det mest spännande jag varit med om ;-) men kidsen gillade det, och det var ju för deras skull.

ko2

ko3

Mysigt med picknick i det gröna dock ;-)

Mysigt med picknick i det gröna dock ;-) Arla bjöd på mjölk och bullar.

Efteråt släppte Micke av mig och kidsen på Marieberg där vi mötte upp mina föräldrar och spenderade nästan 6 timmar. I gummistövlar!! I kväll blir det isbad för fossingarna..

  1. Jo, det var ju rätt snabbt över, men en mysig liten utflykt… vi hade dessvärre lite otur med vädret när vi var iväg men kommer absolut åka nästa år igen om det finns möjlighet.

  2. Haha!! Kosläpp ja, det har vi varje dag här utanför då korna släpper loss och brallar iväg så de sjunger i markerna! 😉 Här på bonn-vischan där vi bor är det inte mkt till uppståndelse eftersom det är ungdjur, kossor och köttdjur i var o varann hage härikring men visst är det en mysig tillställning för barnen som inte är så vana vid djur så! Sommarlov för korna ju! ;o) Sen framåt hösten när dom vill in smiter de från sina hagar och hälsar på oss här på trädgårn istället, det är väl sisådär mindre kul när man snabbt ska springa ut med en soppåse eller nåt och råkar krocka med en ko runt husknuten! ;o)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..