Sommarminnen och semesterlängtan

I kväll slutade det med indisk hämtmat, det var såååå gott! Favoriten Korma med naanbröd (en liten bit, det är ju helg ) och till det en Breezer (som sagt, helg… 😉 ). Smakar Breezer sommarminnen eller vad?!! 

 

sommar1

Är glad att apelsin Breezer inte gick att köpa här i Sverige förrän nyligen, för jag förknippar den smaken med semester. Är ingen öldrickare, men en iskall apelsin Breezer vid poolkanten, det är utlandssemester det! Och bara att öpna kapsylen på denna fick mig att längta efter semestertrippen i sommar. Till Mallis bär det av. Samma hotell och samma slags rum som förra året. I år dessutom tillsammans med goda vänner. Blev sååååå förtjusta i Cala Bona, och Sunwing är verkligen the shit när man reser med barn.

Vår terass i bakgrunden ( den längst hit på hörnet)

Förra sommaren. Samma hotell, samma slags rum. Denna gång med Sunwing inklusive!

(Bilder från den resan hittar ni bl a HÄR)

 1. Hej Victoria!

  Varifrån köpte ni den indiska maten? Är nyfiken på att prova det, har faktiskt aldrig testat just indiskt. Såg jättegott ut!

  Ha en fortsatt trevlig helg!

  /Sara

 2. Oh har förstått att ni gillade det hotellet. Nyfiken eftersom vi planerar en resa till Mallis. Vad var det som var bra med det hotellet? Barnpool? Barnaktiviteter? Vuxenvänligt? 🙂

  Såå fin klänning du hade på bilden förresten.

  1. Allt detta 🙂 Bra läge, goood mat, pooler för alla åldrar, underhållning (för barn resp vuxna) aktiviter dagtid för kidsen, vattengympa, mysigt område, nära till hamnen och stan (där det finns mkt shopping och restauranger) fina områden att promenera i etc etc etc. Bra uppdelat hotellområde, det mer barntäta ligger en bit bort och störs inte av det mer livliga huvudbyggnadsområdet. Dessutom ääääääälskar Olivia Lollo & bernie och deras discon etc så något annat än sunwing var inte aktuellt. Vi har varit på flera sunwing hotell (rhodos, gran canaria, teneriffa, mallis) och detta är det vi gillat klart bäst!
   kram!

 3. Gillar också sunwing. Vi var på Alcudia förra året och bodde då på sunwing resort. Vi hade inc också och visst är det smidigt speciellt när man har barn som kan va lite petiga med maten.

 4. Så härligt med solsemester!! När åker ni? Vi har en resa inbokad till Lanzarote i höst (blue village med all inclusive och barnklubbar o dyl) ska bli kul att testa hela konceptet en gång!

 5. Jag kan verkligen rekomendera Cala Bona.
  Ska själv dit i sommar och mysa:-)
  När ska Du dit?
  Något som är mysigt är att ta en taxi upp till den lilla byn Son Servera (Plaza=torget)där finns några bra och mysiga restauranger. Tar ca 7 min dit. Om man har bil finns det fina paradis stränder på denna kust. En av mina favoriter är Cala Agulla – kristall klart vatten och vit sand.
  Ha en fin måndag!
  Kram Helene

 6. hej, jag har bara en fråga. Vi ska boka Mallorca & sunwinghotellet ni varit på, vilken byggnad rekommenderar du om man åker med två barn? spelar det någon roll? Det finns lägenheter som passar i både i Mimosa & Bouganvilla.

  Förresten, tillhör dem som gärna läser massvis med bloggar för att få inspiration, men aldrig kommenterar, men nu kunde jag inte låta bli:-) Din blogg är verkligen rolig att läsa, varierande recept/inlägg & jag kollar in här varje dag!

 7. Vi var oxå där förra året i Maj med vår son som då var 20 månader och dottern i magen:-) Vi älskade det oxå. och vad man längtar till maten. Vi hade oxå Sunwing inclusive så det gjorde ni helt rätt i att välja till.Hoppas ni får en härlig resa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..