Häck!

Ekade tomt i kylskåpet i morse, är det inte lustigt att det plötsligt pang boom är slut på allt?! Så jag satte i väg till affären på tom mage för att handla liiiite frukost och det är ju livsfarligt att handla hungrig så jag kom hem med detta och mkt mer:

Nu klarar vi väl oss resten av dan iallafall :)

Nu klarar vi väl oss resten av dan iallafall :)

 Viktigast av allt var dock detta:

han2

I går råkade jag göra en koffeinfri latte och sen somnade jag både i solstolen och senare i soffan!!? Har inte hänt på år och dar. Så i dag blir det koffein i stora lass 🙂

När jag kom hem stod ett stort lass buskar och väntade utanför huset. I dag ska vi äntligen plantera vår häck!! Micke och grannen är redan ute och gräver, spännande!! Får hoppas vi kan hålla liv i den nu, min svartvinbärsbuske jag planterade ser ut som den ska självtända vilken sekund som helst så torr och vissen är den 😉

Goaste kidsen kikar på Heffaklumpen. Ny film för dagen som gömde sig i fredagsmyspåsen :)

Goaste kidsen kikar på Heffaklumpen. Ny film för dagen som gömde sig i fredagsmyspåsen :)

 Önskar er en riktigt fin FREEEEEEEEEEEEDAG!!!!!!!!

LOADING..