Supertips!!

Jag äääälskar mina Jamie Oliver/tefal stekpannor!! Har länge tänkt köpa en teflonkastrull i samma serie men de kostar ju en slant.. så happy me när jag såg att Camprade kör en Jamie Oliver kampanj nu.* klick klick*

jam

Har blivit helt frälst i denna sida på sistonde, klickat hem fina Lundmyr of Sweden kläder till Sebbe, Odd Molly kläder, smycken, Jamie Oliver och mkt mer till superpriser! Alltid kul att fynda :) Så det blir dagens tips! Klicka HÄR för att bli medlemmar. Sen kan ni shoppa loss till fyndpriser i alla möjliga kampanjer!

kan3

I min lilla Jamie-panna puttrar i kväll en kantarellsås. Perfekt size för en omelett annars!!

0

0 reaktioner på “Supertips!!”

 • Girle skriver:

  Vi köpte ”hans” mixer för ett tag sedan, så bra! Smoothies på ett kick! Vi klickade hem Majas superbra vårskor därifrån från tretorn. Missade lundmyr, trist!

 • Annrid skriver:

  Å nice, de är ju kanon fina, vilka storlekar har du på dina?? Ha en bra dag!!

 • saka skriver:

  Vi har stekpannan, och jag är också supernöjd med den!

 • Martina K skriver:

  Har länge funderat på att köpa hans pannor, kanske ska ta tag i det nu, får kika på sidan….

 • Carla skriver:

  Hej

  jag var inne där förr, men sen glömde jag bort den sidan ;) Vilken tur du påminde mig :-) Har länge funderat på en sån stekpanna. Vår börjar bli utsliten.

 • Nazima skriver:

  Är reggad på den sidan sedan ett bra tag, så himla smidigt med en ”outlet” på nätet… Jag försöker undvika att gå in där för ofta, det kan bli på tok för dyrt då man som jag är lagd åt ”shopoholic”-hållet ;-)
  Vaf god såsen ser ut!
  Ha en fin kväll, här ska vi blanda Mojitos med mynta från vår lilla altanodling….
  Kram

 • Katjas skriver:

  Godkväll.
  Ha en härlig fredag kväll.

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen