Guten morgen!

Godmorgon bloggisar! Här startade dagen ovanligt tidigt med en pigg liten skrutt som inte ville somna om efter 6 målet. Tog med mig kidsen och tassade ner och bullade upp med frukost och njuter av en latte.

Gårdagens pepparbiff med kantarellsås och sallad var en hit! Precis som jag trodde :)

Gårdagens pepparbiff med kantarellsås och sallad var en hit! Precis som jag trodde :)

Ska pigga upp mig med en varm dusch nu och sen kommer mamma & pappa och hämtar upp mig för en tur in till stan!! Några barnfria timmar på stan känns som rena lyxen i bland 😀 Vad har ni för planer för dagen?!

 1. Ja jag hade en massa planer för dagen, bla en tur till stan för shopping. Tänkte handla också, laga god mat m.m. Men jag har vaknat upp med 39,7 i feber och en huvudvärk som heter duga…så det blir nog inte mkt gjort idag. =(

 2. Godmorgon! Jag ska in till Windsor (här i England) för några barnfria timmars shopping (min man som har dåligt samvete tror jag i och med att han ska i väg på BBQ/fotboll i kväll..så det var hans förslag..;)
  Jag är fortfarande så peppad med min LCHF inspirerande diet (tack vare dig) och det funkar verkligen bra! Men jag drack ett glas rött vin i går till maten och vi kommer göra det i morgon också, funkar det med LCHF? Vi åt också en hel del jordgubbar, blåbär, glass och grädde till dessert..känns som det inte borde funka med så mycket fett..? Hur vet man att det inte är för mycket? Jag har gått ner redan ca 2 kg nu på den här veckan, men det var innan all grädde i går..;). Sorry för långt inlägg…Ha en bra dag!

  1. Vin går bra!! Det är inte alls mkt kolhydrater i så njt med gott samvete 🙂 bär och grädde går oxå bra men skippa glassen! (sockret som är boven, socker = kolhydrater). Härligt att det går så bra, heja dig!!! :)Visst är det härligt när man hittar en ”diet”/levnadssätt som inte är någon pina utan snarare tvärt om, och som fungerar!!
   kram

 3. Hej! Hoppas du får en fin dag på stan, vad härligt med lite egentid! Det är lyx.
  Jag ska lga mat, laga mat, laga ännu mer mat och baka hela dagen lång och duka ikväll. konfirmation i morgon och jag börjar bli svettig:) kram!

 4. vad härligt! vi ska faktiskt in till örebro o gå på bio, känns som perfekt väder för det. blir senaste Pirates of the caribbean, kommer bli mysigt!

 5. Härligt med lite barnfri tid, det behöver man ibland.
  Här blev det en sväng till vårt lokala ”torg” för att shoppa skor till mig och lite inför nästa helgs bröllop vi är bjudna på. Nu ska vi snart grilla kycklingklubbor(som jag marinerade tidigare idag) ocjh diverse tillbehör till middag. Till dessert blir det knäckig rabarberpaj med vaniljsås. Rabarberna kommer från vår alldeles egan odling…
  Kram

 6. Gjort cupcakes halva dagen inför mitt firande imorgon :). Lite träning på det och sen grillat kyckling och zucchini med blomkålspuré till. Lite för olikt tävlingsrätten för att tävla men det var gott :). Tack för en inspirerande blogg!

 7. Här bar det av på Matrunda på Österlen, det är dags nu och varar hela veckan ut. Vi var på äppelblomssafari på Kiviks Musteri och fick en otroligt fin guidad tur bland deras odlingar och en god lunch. En hel del shopping blev det också, det går liksom inte att undvika:)

  Ser ut att ha vart en god middag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..