Stockholm i mitt hjärta ♥

Vi tog kidsen och drog till storstan över dan 🙂 Olivia var laddad till tänderna, glädjen visste inga gränser. Först premiär att åka tåg, sen tog vi båten ut till Grönalund och där åktes karuseller så de små toffsarna stod rakt ut. Vi åt glass i stora lass, vann hela famnen full av gosedjur, åt god mat och hann med en kort sväng på stan. Sebbe den lilla avslappnade gosegrisen sov sig igenom i stort sett hela dan utan ett pip. Vaknade bara till när det vankades mat, för honom eller för oss 😉 Bjuder på lite bilder från en helt fantastisk måndag i ett soligt Sthlm.

gr2

gr1

gr3

gr6

ny1

gr9

gr8

gr10

gr11

pettson

Fantastisk start på veckan! Den här veckan har vi faktiskt en massa skoj inplanerat och det härliga vädret som utlovas är pricken över i:et. Känner mig alldeles glad i hela kroppen 🙂 Glad men trött zzZZZZZZZZ. Dåligt med sömn i natt och en heldag på resande fot. Dags att lägga sig med andra ord. Godnatt!

LOADING..