Hehehe

Måste bara visa denna bilden som togs när vi åkte flygande mattan (i slutet av Lustiga huset. Som Olivia för övrigt inte tyckte var nåt lustigt alls utan satt panikslagen i min famn medan jag fick bära henne snabbt igenom huset). Kolla in minen!! Stackars lilla skräckslagna gullunge ♥ :-)

gl1

Kunde inte låta bli att skratta så jag nästan kissade på mig när jag såg bilden och köpte både stor bild och nyckleringar med motivet på 😀

gl2

Ska upp på fotoväggen som jag håller på att fixa med till övervåningens vardagsrum! 🙂

Kul att det kom in så många bidrag till testlagartävlingen!! Ska försöka fixa med bilderna under dagen. Postar dem så fort jag hinner, så får ni rösta fram vinnarbidraget sedan 🙂

  1. Haha så roligt! Samma sak hände när jag, min syster och min systerdotter (som då precis fyllt 4) skulle gå i Lustiga Huset på Bakken i Danmark. Min systerdotter tyckte det skulle bli roligt, innan vi gick in… När vi väl kom in darrade underläppen och min syster fick bära henne, vi fick nästan skynda oss ut. Hehe.

  2. Hahaha! Underbar bild 😀 Roligt för henne att ha när hon blir stor också. Sådär känner jag mig nuförtiden när jag ska åka något… Blir liksom obehagligt rädd 🙁 Ser fram emot att kunna skylla på sonen i sommar och bara åka typ nyckelpigan osv med honom 😉

  3. Hahaha, åh vi har en likadan bild från förra sommaren, men Tyra ser faktiskt snäppet ÄNNU mer livrädd ut än Olivia! Så då kan du ju bara föreställa dig 😉 Jag skrattar nästan ihjäl mig varje gång jag tittar på den! Det är ren och skär skräck i hela lilla ansiktet. Men skillnaden är dock att Tyra faktiskt tyckte att Lustiga Huset var roligt och att så fort mattan stannat där nere så skrek hon: ”IGEN!!”.

    Stackar lilla Oliven, hihi 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..