Molnigt ute, solsken inne & en tävling

Godmorgon! Här blev det sovmorgon till kl 10.00 i dag, lyx! Sebastian äter fortfarande var 2-3:e timma om nätterna och det börjar kännas lite att man inte sovit mer än max 3 h i sträck de senaste månaderna ;-) Men nu har vi sommarlov hela lilla familjen ända fram till september så nu kan vi ligga och dra oss hur länge vi vill :-D

Sen frukost framför tv:n. Slog till på lite melon (inte så fasligt mkt kolhydrater i)

Sen frukost framför tv:n. Slog till på lite melon (inte så fasligt mkt kolhydrater i)

Mulet ute i dag och blåser halv storm så vi siktar på en innedag och behövlig storstädning! Hinner jag så ska jag slänga i slite slingor i håret också tänkte jag.

Syskonmys på nya lekfilten. Leksaker i all ära men storasyrran är allt roligast att spana in ♥

Syskonmys på nya lekfilten. Leksaker i all ära men storasyrran är allt roligast att spana in ♥

Olivia har önskat att få baka så jag tror nog vi kör på det först. Fick hem detta roliga cupcake-kit från Panduro Hobby. Här ska pimpas cupcakes!! Och sugarpaste har jag länge velat testa, så till nationaldagen ska jag försöka göra en tårta med den ;-) 

dsc_4058

Fler som gillar att baka och pynta?!! Jag lottar även ut ett sånt här cupcake-kit från Panduro Hobby!!!  Vill ni vara med i utlottningen? Lämna en kommentar här och berätta vilken er favorit-muffinsmak är! Tävlingen pågår t.o.m. söndag 5/6. Lycka till!

0

0 reaktioner på “Molnigt ute, solsken inne & en tävling”

 • Sannaandersson skriver:

  Min favorit är nog hallon och chokladmuffins! Färska hallon med små chokladbitar i. Mmmmm… Blev rätt så sugen på att baka nu!

 • Misha skriver:

  Nu har jag tänkt på det här hela helgen och jag kan fortfarande inte bestämma mig! Men jag har lyckats få ner listan lite och självklart är de gamla hederliga kladdkakemuffinsarna på topp men det finns även ett wildcard som utmanar, nämligen citron-, hallon- och vitchokladmuffins! Såå gott! :)

 • Mamma Sofi skriver:

  Åh vad roligt med tävling igen.
  Våra favvo e kladdkakemuffins eller vanliga med choklad.
  Nu hoppas jag vi vinner så vi kan dekorera fina muffins till alla kalas som e på g.
  Kram

 • apolis skriver:

  Blåbärsmuffins är min favorit. Rikligt med blåbär så de blir saftiga. Sen får det gärna vara lite frosting på toppen – mums!!!!! Tack för en bra blogg och lycka till med tårtan imorgon! / Anna.

 • xsusx skriver:

  Jäg älskar mina lakrits citron muffins!!
  Jag gör citronmuffins och klipper i små små bitar av käck (det heter kick nuför tiden) Man kan ho lite olika topping på, antingen grädde med citonkäck (som smälts ner i innan man vispar eller en citrontopping med philadelpiaost. Underbara!!!

 • helles skriver:

  Mina favoriter är Leilas chokladmuffins fyllda med hallon och tobleronegrädde på toppen. Mums!
  Tack för en bra blogg med många underbara recept.
  / Helena

 • josejako skriver:

  Jag vill så gärna vinna kitet :) Min favvo-smak i cupcakes är den klassiska jordgubbesmaken. Det blir aldrig fel i smaklökarna

 • FallOout skriver:

  Jag vill gärna vara med och tävla! Mina favoritmuffins är stora amerikanska vaniljmuffins fyllda med massa blåbär :)

 • Katriina skriver:

  Den godaste muffinsen är helt klart kladdkakemuffins toppat med en klick av grädde och keselle blandat och smaksatt med vaniljsocker och som pricken över i:et några röda vinbär, både för ögat och för smaklökarna!

 • Min dotter älskar vanliga enkla muffins typ av sockerkakssmet :-) sen brukar vi istället dekorera dem fint ! Så ett kit vore helt perfekt !

 • snigelknott skriver:

  Åh frukosten ser nästan godare ut än alla muffinsarna i världen ;) Men favoriten är nog ändå en riktigt klaaaaaaaaddig chokladmuffins med en frisk jordgubbsgrädde på, MUMS!

 • gelan89 skriver:

  det här skulle jag myket gärna vinna,gud så roligt.min favorit är tråkigt nog choklad, med lite hallon på sidan av. tack för en fantastisk blogg!

 • axman skriver:

  Min favorit är rabarbermuffins med lemoncurdfrosting. Mums!Tack för en inspirerande blogg!

 • ylvasofia skriver:

  För min del blir det dött lopp mellan kladdkakemuffins och muffins med hallon och blåbär. Ha en fortsatt skön helg!
  /Ylva

 • marianaa skriver:

  Vaniljmuffins med banan i och nutella på toppen. Det kan inte bli godare…och enklare. Mvh/Maria

 • m-nilsen skriver:

  min tonårsdotter som är fjorton gör underbara cupcakes med dumlekolabitar i, toppingen är fudge och på toppen hackad krokant. De är grymt goda. Ha en fin dag.

 • alex skriver:

  Tack för en jättefin blogg. Läser den ofta. Jag och min dotter bakade i går jordgubbscheescaken, mums!
  Min favorit är blåbärsmuffins.
  MVH/ Alex och Samantha

 • henemo skriver:

  Min favorit är blåbär. Hoppas på vinst så jag kan baka nåt gott till kaffet på sommarens grillfester. Även mysigt att ta med till värdparet när man är bortbjuden!
  Kram!!

 • Smillas78 skriver:

  Jag har tittat och planerat att baka cupcakes i form av små konstverk men aldrig kommit längre än till tanken… Mina vänner bakar underbara verk till väl barnkalas som vuxenkalas. Med detta kit skulle tanken bli till handling och jag och barnen har att roa oss med när pappi är i Norge och fiskar. Vackra och goda små verk att bjuda på i gröngräset och fira sommarlov :)

 • Blabar skriver:

  Jag har gjort många cupcakes i mina dagar.. Jag trodde först att gamla hederliga citronmuffinsen var min favorit, TILLS DESS att jag provade Leilas gudomligt goda Bounty Cupcakes; chokladmuffins med massor av kokossmak (Bounty-godis bl.a) och chokladfrosting – helt oslagbart goda!!! :D Alla borde testa detta!!

 • glutten skriver:

  Min favorit är pepparkaksmuffins med lingon i. Vill man kan man göra en creeme cheese topping till. Alla mina vänner älskar dom oxå. Tack för en bra blogg

 • EvaHj skriver:

  Kladdkakemuffins är min favorit, mums!

 • trebarnsmamman skriver:

  Hej!
  Vilken rolig underbar blogg du har, jag läser den varje dag :)
  Roligt med en liten tävling… Tyvärr har jag aldrig gjort cupcake så jag vet inte vilken smak som är godast men det är nått jag måste prova göra för det ser så gott och fint ut!!!

 • Mrs.John skriver:

  Klart man ar med & tavlar!Vad lustigt att du skrev om cupcakes, slangde ihop nagra makalost goda igar innan jag kikade in hos dig. Devil’s food cupcakes och jag maste saga att dom nog blev en ny favorit trots att jag annars inte ar sa mycket for choklad utan mer at det syrliga bar hallet. Men sa otroligt luftiga och bara smalter i munnen trots att dom ser gigantiska ut : )
  Satt igar och skulle klicka hem massa nya bakredskap hittade massa roligt har, http://www.strosselannat.se
  Kram

 • thereze skriver:

  Hej allihop! DUMLE CUPCAKES är den absolut godaste smaken. Det måste ni testa. Och eftersom delad glädje är dubbelglädje så skickar jag med receptet; CUPCAKE (ca 24 st):
  – 1,5 dl kakao
  – 3,5 dl mjöl
  – 3,5 dl socker
  – 1 ½ tsk bikarbonat
  – 3/4 tsk bakpulver
  – 2 tsk vanilj socker
  – 3/4 tsk salt
  – 2 stora ägg
  – 1,5 dl varmt vatten
  – 1,5 dl mjölk
  – 1/4 tsk vinäger
  – 3 msk olja
  FROSTING (för 12 cupcakes)
  – 3 dl grädde
  – 180g dumle

  Gör så här:
  CUPCAKE
  Sätt ugnen på 180 grader.
  Sikta ihop alla torra ingredienser (kakao, mjöl, socker, bikarbonat, bakpulver, vaniljsocker och salt) i en stor skål/bunke. Tillsätt äggen, vatten, mjölk, vinäger och olja och vispa lätt tills att allt är väl blandat (ca 3 min).
  Fyll sedan formarna till 1/3 (lägg märke till det, inte 3/4 som det vanligtvis brukar vara) och grädda i ca 15 min, tills en tandpetare som du ticker i mitten kommer ut torr. Är cupcakesen för länge i ugnen blir de lätt torra. Låt svalna.
  FROSTING
  Värm grädde tills den nästan kokar. Ha i dumle och rör om tills de smält helt, det kan ta en stund.
  Låt stå i kylen i minst 5-6 timmar men helst över natten. Vispa sedan upp som vanligt grädde. Bre eller spritsa över cupcaken. Ha på valfri dekoration (choklad mönster, riven choklad mm.). Klart!
  Ha en riktigt härlig helg!

 • Jennifiero skriver:

  Citronmuffins!!!!! :)
  kramar

 • trollan skriver:

  Hjälp vad med kommentarer!
  Min favorit är av det enklare slaget, men ack så gott. Blåbär :-)

 • jozzihanna skriver:

  Min favorit är Chokladmuffins i alla dess former. Lycka till med bakningen! Tack även för alla inspirerande recept och tips!

 • EbbaLoke skriver:

  Wow. Jag är gärna med och tävlar om detta kit. Har både 2års kalas och dop för lillebror i sommar, då är det kanon med cupcakes.
  Min favoritsmak är nog vanliga kladdkakemuffins (med grädde och hallon) eller ”Leilas” Äppelmuffins med smulpajstopping.
  Tack för en trevlig blogg!

 • flippan skriver:

  Bakar mycket muffins men återkommer alltid till min favoritsmak: Hallon och vit choklad.

 • Sofie Mumsfillibaba skriver:

  Choklad + choklad!!!

 • Lisette_e skriver:

  Det godaste jag vet är muffins med banan och små chokladbitar i. ;)
  Kram

 • redbullis skriver:

  Jag gillar chokladmuffins men det ska vara grädde i smeten då blir dom saftigare :)
  Kram kram

 • jenmak skriver:

  Åh vad kul…Jag vill tävla!
  Mina favoritmuffins är helt klart med kokos och banan. Jättegott! Smaken bryter lite med varandra och det är det som gör det hela så gott!

 • jessicasundberg skriver:

  Min favoritmuffins är muffins fylld med härligt god vaniljkräm – underbart gott!

 • Mi skriver:

  glömde skriva att det ska vara kladdiga chokladmuffins till mariannegrädden;)

 • Mi skriver:

  Godis i muffins är verkligen en succé. En ny favorit ät med marianne karameller i. Gör riktigt kladdiga muffins med krossad marianne i grädde ovanpå, avsluta det hela med små marshmellows på toppen =)

 • emmahansson skriver:

  Min bästa cupcake det måste vara när man har några gamla bananer hemma som blivit bruna och dom kan komma till användning istället för att åka i soppen! Bred över en jordnötssmörs frosting och du är hemma! MUMS

 • Kotta skriver:

  Jag gillar vanilj med chokladbitar i. Ljuvligt gott. Enkelt oxa. Perfekt

 • MariahG skriver:

  FIN ÄGGKOPP!!! Enkel o snygg. Vart köper man såna? :)

  Smäl vitchoklad i muffins smeten är galet gott!!!

 • Cath80 skriver:

  Egentligen är jag inte så förtjust i muffins, men när det heter cupcakes och får frosting på sig, DÅ är det GOTT! Extra roligt att göra de fina med spritsad frosting och olika dekorationer på… Man äter ju med ögat ;-)
  Godaste smaken är amerikanska cupcakes där det är yoghurt i smeten, och blåbär. Lite rivet citronskal också, mums! På det ska det vara vit chokladfrosting… En liten bit av himmelen!

 • bluesea skriver:

  Dumlemuffins så klart :) Kram Åsa

 • carolineh skriver:

  Självklart vill man vara med och tävla!
  favorit smak var svårare, finns ju så mkt gott men jag skulle nog säga hallon.

 • Linn66 skriver:

  Jag vill vara med och tävla! Min favorit är choklad helt klart! Jag bara älskar allt med choklad :-)

 • Josefina82 skriver:

  Åååh vilken rolig tävling! Jag ÄLSKAR bakverksdekorationer av alla de slag så ett sånt där kit hade gjort mig som ett barn på julafton =)
  Min favvo när det gäller muffins måste nog vara morot, med cream cheese frosting på som pricken över i:et!

 • LillyL skriver:

  Åh vad spännande med en ny tävling =) Att få baka och dekorera cupcakes är så kul! Min absoluta favorit smak på muffins är med hallon i smeten och sen en ”tosca” glasyr med kokos :) Så smarrigt och man kan faktiskt äta fler än 1…hehe
  Hoppas att du får en riktigt fin fortsatt dag. Kram Leila

 • Camme skriver:

  Hej Victoria!
  På Mormors Bageri i Lund bakar dom världens godaste äppelmuffins och dom är sååååååå goda och stora, mums.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

 • DJ skriver:

  Stora, maffiga blåbärsmuffins med blåbär i smeten och blåbärsfrosting är inte helt fel :)

 • Mamma4 skriver:

  Hejsan! Klart man vill vara med i denna tävlingen! Min favorit är nog ändå kladdkaksmuffins! Är väldigt svag för choklad! Gärna med vispgrädde och varma hallon till! Kram kram

 • fembarnsmamma skriver:

  Hejsan!

  Min favorit är med hallon & vit blockchoklad
  Mums!

 • MsDemoch skriver:

  Min favorit cupcake har alltid varit choklad med mocca glasyr, men för ett tag sedan hittade jag ett recept på Vaniljmuffins som bara är så där härligt goda. Enkla rena smaker ska det var… Åh blev lite sugen på cupcake, kanske måste slänga ihop en sats.

  KRAM

 • HannahA skriver:

  Favvisen är nog blåbär eller choklad med vitchoklad o Philadelphia topping! Eller hallon, eller rabarber…. Eller typ alla! Äääääääälskar muffins!! Hoppas på vinst denna gång! Kram o tack för en fantastisk blogg! E i Örebro denna helg ska nog ta mej till ngt av de ställen du skrivit om i din blogg! Kram igen!

 • Teres skriver:

  Min favorit är kladdkaksmuffins med vaniljfrosting på :)

 • Avantgirl skriver:

  Jag kanske är lite tråkig, men jag gillar vaniljmuffins med en citron/philadelphia fyllning ovanpå dekorerad med färgglada saker. :)

 • Charlie skriver:

  Åh! Min favvo är med fyllning bestående av philadelphia och färska hallon, mums!

 • Busan skriver:

  BLÅBÄRSMUFFINS är min absoluta favorit! Även om jag själv misslyckats så totalt att de såg ut som russin :)

 • Dragi skriver:

  Hej den bästa av alla matplatser,
  en dag utan att gå in på denna blogg är en ”tom” dag.
  Den bästa smaken är en ganska maffig citronmuffins med en frosting med ytterligare lite citron i.

 • Frida Cecilia skriver:

  Åh, vilket härligt kit!
  Jag älskar vaniljmuffins med banan, hackade valnötter och riven choklad.Sedan en frosting med vit choklad. Mums

 • Invidia skriver:

  Ohh, bästa utlottningen hittills! Min favorit är Piña Colada cupcakes med ananas- rommuffin med cocosfrosting!

 • Lillaste skriver:

  Halloj! Min favorit är nog faktiskt amerikanska stora chokladmuffins, med vitchokladbitar i, som väller över sådär perfekt i muffinformen. :) Det ska helst vara en god frosting på också, philadelphiaost/vitchoklad är en favvo! :)

 • Askungen skriver:

  Hej! Absoluta favorit muffins är kladdkakemuffins. Man får liksom både en kladdkaka och muffins i ett. Stor favorit i vårt hem både för stora & små ;)
  Ha en underbar helg! :)

 • LinnZ skriver:

  Häromdagen gjorde jag muffins av receptet till saffranskladdkakan, så det blev saffranskladdkakemuffins! Så saffran är min nya favvomuffinssmak! Älskar saffran! :)

 • lillamor74 skriver:

  Mycket lätt :) Kladdkakemuffins med ett hallon nerstoppat (efter gräddning) och vit chokladfrosting. Det godaste som finns och som bakas liiiite för ofta här hemma :/

 • FruLaurin skriver:

  Hmmmm… svårt val, morotscupcakes, chokladcupcakes, morotscupcakes, chokladcupcakes….. men efter noga övervägande säger jag choklad och då ett recept jag hittat som är en variant av klassiska Kärleksmums med härlig chokladglasyr och kokos

 • elimeni skriver:

  Åååh vore roligt att vinna detta kit! Det ska finnas såå mycket choklad det bara går i de muffins jag bakar. Så jag gillar choklad cupcakes!

 • minymo skriver:

  Jag älskar vaniljmuffins med crumble på toppen och kanske blåbär, vit choklad i fyllningen.

 • proppelina skriver:

  Det bästa med muffins är ju att de går att göra efter vad som är i säsong så att säga. Just nu, ja då är det ju rabarber så klart! Snart kommer jordgubar o hallon, sen lite blåbär osv osv… men ja, Rabarber är smaskigt!

 • Pimkie skriver:

  chaicupcakes med vitchokladfrosting allra helst med marabou vintervit!

 • neapea skriver:

  Jag älskar vanliga hederliga blåbärsmuffins, det blir aldrig fel!! :)

 • Kimmie skriver:

  Åh, svårt att välja, men fluffiga amerikanska blåbärsmuffins. Supergoda, saftiga och snygga det gillar jag. Vore så himla roligt att vinna det här setet eftersom vi älskar att baka. Barnen kunde få dekorera vilt och fantasifullt och sen få bjuda på spontankalas. Hur mysigt som helst oavsett om det blir utomhuspic-nic eller innemys.

 • missindia skriver:

  Klassiska chokladmuffins med bitar i är ju bara bäst!! :) alla andra smaker kan dra.. hi hi!

  Mysigt med sommarlov..jag ska med snart ta det! 8 hela härliga månader.

 • Molle80 skriver:

  Åh! Jag fick äran att göra cupcakes till min brors bröllop och jag måste säga att de är favvosmaken fortfarande!
  Chocolate fudge muffins med hallonmousse fyllning och en choklad/mocka frosting som påminner om chokladboll! :-)
  kramen

 • Linneas mamma skriver:

  Äppel och kanelmuffins klarar jag mig inte utan :)

 • cissi74 skriver:

  Min favorit är kladdkakemuffins o sen lägger jag grädde uppepå o mandarin eller vindruvor o de är så goda :)
  Kram

 • Carla skriver:

  Hej!

  såg att de fått in sånt på panduro, så kul. Det vore kul att vinna. Så skönt att vara lediga hela sommaren!

  Kram

 • SaraL skriver:

  Jag tar studenten om 8 dagar och skulle så hemskt gärna vinna produkterna!
  Min favorit cupcake är Leila Lindholms, de med choklad i själva muffinsen och så chokladfrosting med phiadelphiaost i, som grädden på moset, som jordgubbar på midsommarafton, ja som pricken över i:et – har man rosa hallonströssel på! Eventuellt även ett litet citronmelissblad.

 • Jenny Yang skriver:

  Kladdiga chokladmuffins är det bästa! :-)

 • marolas skriver:

  Oj vad roligt pysselset att använda till en massa goda muffins, är ju beroendeframkallande med muffins. Bästa muffinsen som går ner fort som bara den hos barnen o även de vuxna är kladdkaksmuffins. Tack för en rolig blogg.

 • krickelin skriver:

  Hittade ett nytt recept för ett tag sedan på vitchoklad och päronmuffins som genast blev en favorit. Lagom smak och var väldigt fräscha och enkla. Ps. Har fått din chokladmousse som lite av en favvo nu när jag kör lchf, provade att slå i 2 kapsyler med mörk rom för att ”hotta” till den lite och det blev super gott. Ha en fortsatt trevlig helg!

 • SusannaS skriver:

  Lakrits är det godaste som finns i muffins :) Tillsammans med jordgubbar och dagen är räddad!

 • Bullmamma skriver:

  Åhh, jag älskar att baka och jag älskar cupcakes! Favoriten är helt klart Leilas morotscupcakes med valnötter och philadelphiafrosting! :)

 • Marypoppins skriver:

  Min favorit är kladdkakemuffins. Bakade din svärmors recept på mors dag, och dom va verkligen fantastiska.
  Ha en fin sommar!!!

 • drutten skriver:

  Vilken kul vinst, den vill man ju ha :)
  Min favorit är choklad, i all dess form. Har ett favvorecept, med stora amerikanske muffins med hackad choklad i och glasyr på, mums!

 • Biia skriver:

  Åå va roligt med en tävling :D
  Jag får nog säga att morotsmuffins med philadelphiaostglasyr med kokos är favoriten :)
  Håller tummarna på vinnst :D
  Ha en kanon kväll!
  Kram!

 • ofverstrom skriver:

  Jag gillar saftiga banan cupcakes med cream cheese frosting, dekorerade med små blommor och handgjorda bin=)

 • Betania skriver:

  Hoppas ni får sova mer snart! Jag har precis slutat amma min 5,5-månaders och det är faktiskt väldigt skönt att kunna lämna över vissa nätter till maken…

  Testade att göra cupcakes för första gången idag, väldigt basic men gott! Älskar hallon-kardemumma-muffins. Har dock aldrig bakat själv, bara ätit på Espresso House :-D. Kanske ska testa att baka det med, behöver bli mer bullmamma och mindre köpa-bull-mamma…
  http://blogg.mama.nu/beatatjata/

 • Cupcakesfluffan skriver:

  Min favoritmuffins är Oreo Cupcakes, dvs en maffig chokladmuffins med en halv oreokaka i botten, fylld med marshmallowsfyllning och spritsad med Oreofrosting och garnerad med en oreokaka, mumsigt värre :-)

  Se här: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/2010/08/oreocupcakes.html

 • JennyL skriver:

  Jag vill tävla. :) Jag har en förkärlek till blåbär, så himla gott!

 • eeyore78 skriver:

  Min favorit muffis är helt klart choklad muffins med kladdkake konsistens Himmelskt =)

  Tack för en mycket fin blogg Förgyller min vardag =)
  Kram

 • Malinapralina skriver:

  Om du är i Stockholm någon gång och ska äta DEN GODASTE CUPCAKE I HELA UNIVERSUM ska du äta den här White chocolate strawberry från
  http://www.hellosugar.se/cupcake-meny/
  Var på bröllopsmässan på Grand hotel i vintras och de hade en monter där och efter ätit denna så tänkte jag -Dör jag nu, dör jag LYCKLIG..:)

 • Jenny H skriver:

  Vaniljmuffins med färska jordgubbar i botten, toppas med färskostglasyr, digestivesmulor och en liten jordgubbe på toppen. Det är sommar i en muffins det :-)

 • nikita76 skriver:

  Oj det blir inte lätt att vinna här…. Såå många goa smaker det finns. Min är sådana där vuxen muffins som vi brukar säga. Det är vanlig smet med lite Amaretto i eller cointreau (vet inte hur det stavas) och sen petar man i en ruta av Marabou mjölk choklad. Mums…!

 • darlinng skriver:

  Oh, bästa tävlingen! Jag älskar muffins, men avskyr choklad. Mina bästa muffins gör jag på mjuk pepparkaka som jag gör från scratch, sen gör jag extra mycket morotskaketopping och spritsar på. Självklart måste man ha fina formar att ha dem i. KRAM!

 • Cizzi skriver:

  Åh vilken rolig tävling!!
  Min favorit-muffin är chokladmuffins med dulce de leche-klick i.

 • Mirva skriver:

  Hej Vickan! :D

  Mina favoriter är GEISHA-muffins, då stoppar jag i minst 2 bitar Geisha i varje muffins… gillar du Geisha så älskar du dessa muffins. Alltid lika poppis! :)

  KRAM Mirva
  [email protected]

 • getiton skriver:

  Jag gillar muffins med blåbär och vit choklad :)

 • Katjas skriver:

  Min favorit är nog kladdiga choklad muffins men även blåbär svårt att välja.
  Ha en bra kväll

 • asaohl skriver:

  Jag menar inte att smöra ;) eller jo lite…men dina halvfrusna kladdkakemuffins är såååå goda.

  Annars älskar jag Leilas Banan och choklad, som jag brukar toppa med peanutbuttertopping, mums!

  Vill mer än gärna vinna då cupcakes och muffins är min grej just nu. Bakar ofta till tjejerna i fotbollslaget som jag tränar och då är muffins perfekta!

  Kram kram

 • Petra82 skriver:

  Favoriten är amerikanska muffins med citron och vallmofrön! SÅ goda!Cup-cake kitet såg ju fantastiskt trevligt ut, vinner jag inte blir det till att inhandla själv! Ha en fin helg =)

 • jeanettebok skriver:

  Jösses så tokigt de blev, Vit choklad kladdkakemuffins ska de ju va hihi

 • jeanettebok skriver:

  Gokväll! Svårt att välja..hmm jag tror nog att vinnaren blir en Vitchoklad kladdkakemuffis med hallongrädde på toppen <3 Tack för alla dina goda recept

 • Mischyeva skriver:

  Storasyster verkar riktigt rolig. Vilket skönt leende han har.

  Favorit svårt när allt sött ska vara så attans gott. MEN choklad går nog lite före allt annat.

 • ladyluck skriver:

  Vilken kul tävling! Min favoritmuffins är vanliga vaniljmuffins fyllda med färska hallon & vit choklad, en oslagbar kombo!

 • Tess79 skriver:

  Hallonmuffins!

 • Linnean skriver:

  Tycker nog om de mesta i smakväg på muffins, men om jag måste välja får de bli choklad. Gärna lite kladdig å hallon till.

 • tara100 skriver:

  Hej
  jag vill vara med i tävlingen och min favoritmuffins är med hallon, choklad och pekantötter med hallonfrosting

 • Elinathea skriver:

  Oj vilken drömvinst!
  Mina favoriter just nu är geisha cupcakes med nutella frosting och cupcakes med hallon och vit choklad och vit choklad frosting!
  Måste också passa på att tacka för all inspiration jag har fått genom din blogg!

 • HM skriver:

  Hej!!

  Brukar läsa din blogg dagligen och provar alltid recept ur den, både desserter och maträtter – och det blir alltid supergott :)

  Min favoritmuffins är en vanlig, hederlig chokladmuffins som min älskade farmor alltid bakade till mig när jag var liten och hon fortfarande var frisk. Ovanpå muffinsen hade hon glasyr gjort på vatten och florsocker med lite mintessens i, samt karamellfärgat strössel på det. Både fina och goda! :) Receptet ska, enligt mig, vara så enkelt som möjligt eftersom jag gillar när det går fort och lätt att baka. Istället tar jag sen piffiga muffinsformar för att göra dem roligare :)

  Kram!

 • Erika B skriver:

  Jag är gärna med i tävlingen. Min favorit muffinssmak är choklad.

  Lycka till med tårtan. Jag arbetar gärna i sugarpaste och tycker att det är jättebra att jobba i. Nu vet jag inte vilket märke det är på den du har men det är nog ingen större skillnad.

 • Maline skriver:

  Jag vill verkligen vara med att tävla :)Jag älskar att baka, speciellt cupcakes :) Mina favorit cupcakes just nu är nutellacupcakes med chokladforsting! YUMMIIE :)

 • Heddan skriver:

  Vilket fint cupcake-kit! Måste vara mkt enklare att göra fina cupcakes med ett sånt! :) Favoriten ärblåbärsmuffins med crunch på toppen!

 • Thelma skriver:

  Klar favorit bland alla smaker är just nu Pollymuffins. Om jag har turen att vinna ska mina barnbarn få dela priset med mig.Vi ska baka så det står härliga till :)

 • Miss T skriver:

  Åhh, vad härligt att ni haft turen att få ett så mysigt bakset.

  Min bästa smak på cupcakes är banan/choklad. Men jag gillar även choklad med chokladkross. Mums!

  Kram

 • Sommarmamma skriver:

  Citronmuffins med syrlig glasyr – såååå gott!

 • mysmarie skriver:

  Jag vill också vara med och tävla. Min favoritcupcakes är med dumle/banansmak. Ha en fin dag!

 • johanna_soderlund skriver:

  Vilket roligt kit!!
  Min favorit är heltklart chokladmuffins. I alla dess former men allra mest är det nog Hi Hat Cupcaks.. Alltså sådana som är en chokladmuffins med liten mums mums liknande topp ovanpå!
  Farlig goda! :)

 • Madelene88a skriver:

  Åhå vilket roligt kit :) Min absoluta favorit cupcake är den hedliga kladdkakecupcaken :)

 • Jag är med och tävlar såklart! Hm.. Godaste muffinsen är nog dumlemuffins med en klick grädde och hallon. Såna där härligt sega chokladmuffins med en dumle i mitten. Smarrigt värre!

 • Carolina87 skriver:

  Jag älskar alla sorters muffins/cupcakes, men favoriten är morots muffins med frosting. Sååå gott! Vore superkul att vinna detta setet!

 • luddtuss skriver:

  Mina favvomuffins är stora härliga blåbärsmuffins=)
  Håller nu tummarna stenhårt för att vinna!!

  Trevlig helg!!!

 • Annelieh skriver:

  Jag gillar choklad muffinsar, gärna kladdiga sådana. Med grädde och mandariner till :)
  Jag vill gärna vara med i utlottningen!!

 • gallebo skriver:

  Jag gillar blåbärsmuffins bäst.
  Det är ju alltid kul att pimpa muffins med massor av fint, så detta vill jag vinna!

 • SusanneSj skriver:

  Vilken härlig bild på syskonen : )

  Vill jättegärna vara med i din tävling.
  Min favorit är chokladmuffins med hallon, saftigt och gott.

  Trevlig helg!
  Kram Susanne

 • Mia75 skriver:

  Åh vilken rolig tävling! Jag älskar att baka, har precis avslutat dagens bullbak :-)

  När det gäller muffins, så är nog kladdkakemuffins min favorit, gärna med bär och grädde till!!

  Försöker just nu fylla frysen med div. kakor & bullar. Tänkte det kunde vara bra att ha då vi väntar tillökning om ca 2veckor :-)
  /Mia

 • Rebecca9 skriver:

  En favorit är helt klart muffins med äppel och kanelfyllning med topping av pärlsocker och kardemumma. Mums :)

 • Elin W skriver:

  Jag älskar morotsmuffins med mycket frosting på. =)Önskar dig och din lilla familj en trevlig helg. Nu åker jag hem till Dalarna på sommarlov! Kram

 • elinja skriver:

  Har aldrig varit jätteförtjust i muffins/cupcakes tills jag fick smaka nutellacupcakes som en kompis bakat- jag blev helt fast! Har köpt en muffinsplåt men inga ingredienser ännu, skulle ju därmed sitta perfekt med ett sånt där kit :) Förutom nutellacupcakes älskar jag allt som har med kokos och vit choklad att göra, kan tro att det skulle funka i cupcakes sammanhang :)

 • anna63lena skriver:

  Allra bästa muffinsen är choklad eller nä hallon eller förrresten kladdkakemuffins nope godismuffinsen är bäst eller …. så svårt att välja gillar nog allt i muffinsväg :)

  Mysig liten familj du har :)

 • jenpa74 skriver:

  Har gjort lchf muffins som var helt okej, med pofiber mm. Men godaste är nog ett recept från Dn med kakao, hackad mörk choklad, kaffe och hallon, med en härligt rosa frosting.

 • Gabriel skriver:

  Min favorit är chokladmuffins med Lindt’s Mint Supreme choklad som jag stoppar i varje muffins innan jag gräddar dem i ugnen så chokladen smälter och sprider sig inuti muffinsen. Sen gör jag en glasyr med bl. a mörk choklad och pepparmyntsolja. Så otroligt gott :D!

 • Hanah skriver:

  Choklad i alla tänkbara former! Jag skulle vilja prova att baka något med både mörk, ljus och vit choklad. Mums!!! :)

 • Ponkan skriver:

  min favorit är en smak jag ”sprang” på förra sommaren! Fick ett receptpapper när jag var och plockade färska jordgubbar! Muffins med jordgubbar, lemon curd & vit choklad! It´s to die for!!

 • Nufflan skriver:

  Åh jag vinner verkligen aldrig något och det här skulle verkligen behövas just nu! Jag fick en son ungefär samtidigt som du och ska ha dop för honom om ca 3 veckor. Samtidigt som vi ska försöka kombinera dopet med vår dotters 5 års kalas. Med hjälp av detta kit kan jag göra favoriterna choklad cupcakes men pimpa dem så de passar till både dop och kalas, kille och tjej! Tack för en inspirerande blogg!!!/ Camilla

 • Coquina skriver:

  Min favoritmuffins är nutellamuffins! Håller på att baka dessa för fullt då det vankas 1 års kalas här på lördag :)

 • Linas liv skriver:

  Chokladmuffins med hallon är min favorit! Mums! :)

 • Livsnjutaren skriver:

  Min absoluta favorit är banan/chokladmuffins med nutella i mitten. Ljuvligt gott:)

 • KatarinaS skriver:

  Härlig bild på barnen :)
  Mina favoriter är choklad-, hallon & vit chokladmuffins! Och nu på senare tid har jag blivit förtjust i oreomuffins!

 • zingolina skriver:

  Så roliga saker Panduro har hittat på! Min favoritmuffins är konstigt nog från Icas egna bageri, med äppelbitar i och krisp på toppen! Supergoda! Kanske för att man är extra hungrig när man kommer hem efter en shoppingtur =). Kram!

 • Botima1 skriver:

  KLART JAG VILL VARA MED!!!
  Mina favomuffins är kladdkakemuffins!
  Chokladoholic som jag är så smakar det alltid gott.
  Hoppas vinna detta underbara kit så man kan få experimentera lite.
  Tack för en toppen blogg!

 • Lillamy skriver:

  Åh vad kul!!! :-D Mina favoritmuffins är nog blåbär :-) Gillar även Leilas äpple med kanel och smuldeg på… Å dina mumsiga kladdkakemuffins! De var en hit här hemma!!! :-D kram kram

 • fridur skriver:

  min favorit är nog vaniljmuffins med hallon och mycket vit choklad, hur gott som helst!
  http://fridasmat.wordpress.com/

 • Noime skriver:

  Hembakat i all ära men mina favoritmuffins finns faktiskt på Donken ;). Deras chokladmuffins med bitar i får det att vattnas i munnen bara jag tänker på det :D.

  Kram Noomi

 • amandaina skriver:

  Har du bullar? Nej, men muf – finns…. Var bara tvungen, så dålig att den blir bra!

  Skämt åt sido. Min favoritsmak på muffins är helt enkelt citron. Vanliga, klassiska och goda citronmuffins. Att öppna en påse med dessa och dra in doften är helt underbart OCH att doppa dem i kaffe ger mig gåshud!

  Njut nu av den stundande tiden tillsammans.

  vh
  Mamma Monika

 • lihasa skriver:

  Åh, jag älskar muffins och att testa nya sorter. Jag har många favoriter men min absoluta är nog en jag komponerat ihop själv med banan & blåbär med kokos i också, supersmarrig!! Ha de bra!

 • KarroQ skriver:

  Chokladmuffins!!!

 • Sarasdelikatesser skriver:

  Skulle just göra en beställning på sånt här, men beställningen avbröts…besökte din sida istället & vips, vad ser jag? Den här tävlingen. ÖDETS ironi :-)

  Favvosmaken är choklad! Gärna med en chokladfudgefrosting! (se gärna min blogg)

  Tack för en inspirerande blogg! /Sara

 • lillmian skriver:

  Jag vill vara med och tävla :) Min favoritsmak på cupcake är jordgubb, jorgdgubbssmak i massor! Så somrigt men min man friade även till mig med en jordgubb i mun istället för en ros, just för att han vet att jag älskar jordgubbar mer än allt annat :)

 • puffizen skriver:

  Tigermuffins med vanlij & choklad är min favorit. Slinker ner en och annan nu när jag är gravid!

 • Havrefrasse skriver:

  Lätt med! Min favvo är mint-krokant ( fast i mitt fall då inte nötkrokant, utan jordnöt). Vilken ursöt liten Sebbe! Har han blivit ljusare på skallebonken nu? Kram!

 • emmgun skriver:

  Min lilla Tuva ska ha namngivningsfest på midsommardagen & då vore ju ett sånt här kit super! Vår favorit är med hallon & vanilj. Jordgubbar & vanilj är nog inte heller så dumt & går i lite midsommaranda : ) Så söta barnen är.

 • rasvafla skriver:

  Jag är väldigt gärna med och tävlar :)
  Jag älskar chokladmuffins i alla dess former

 • Victoriasprovkok.se skriver:

  Min favorit är nog Morotscupcakes med frosting… Jag gjorde precis ett inlägg i min blogg om de, innan jag läste ditt inlägg;)
  ha en fin dag och kolla gärna in på mina favoriter..
  Kramar Victoria http://www.victoriasprovkök.se

 • Carolina1979 skriver:

  Åh, vilken underbar vinst – älskar ju att baka cupcakes! Min favoritsmak på muffins är banan! :-)

 • Solsidan skriver:

  Åh såg inte dumt ut. Självklart är jag med! Min favorit är den senaste jag provade. Chocolate cupcakes, från Leilas bok.

  Ha det gott!! // Pernilla

 • Ullebulle skriver:

  Hej på dig!
  Mums vad gott med nybakat. Jag ska vara ledig hela helgen och har oxå tänkt att hinna med lite bullbak mm. men men det beror väl på vädret förstårs, nu stålar solen och det är 22 grader varmt – inte direkt bakväder.
  Jag blir lite nyfiken vad ni har för yrken maken och du. Har för mig att du pluggade nåt innan du gick på mammaledighet??
  Ha en fin helg!
  Kram kram

 • Frostrosor skriver:

  Jag har blivit totalt förälskad i rabarbermuffins med kanel! Bakade det för första gången nu i våras och oj så gott det är!

 • Solin skriver:

  Gudars vad svårt!! Jag älskar alla muffins men högst på listan står nog chokladmuffins. Men inte för torra, big nono! Kladdiga ska de va. Gärna med bär till :)
  Trevlig sommar.

 • Ulrikas Mat skriver:

  Hmm svårt att välja…. En god chokladmuffins är svår att motstå, men en somrig muffins med smultron och vit choklad är också fantastiskt gott. Någon god muffins med lite riven vit choklad och citron är också svår att motstå. Kan inte välja :D

 • SoldMySoul skriver:

  Vill absolut vara med och tävla! Jag har precis upptäckt att baka är min passion :) Älskar cupcakes och godast är nog morotsmuffins med creamcheese frosting!

 • Girle skriver:

  Vad söta kidsen är o vad stor sebbe blivit! Självklart vill jag vara med o tävla, jag ääälskar cupcakes, både o baka o smaka. Min favorit är mina pina colada-cupcakes, då blandar jag krossad ananas o kokosflingor i vanlig sockerkakssmet. Toppar med frosting jag gör på 100 g Philadelphia o 100 g smält vit choklad, lite vackert strössel på det sen är de färdiga!

 • Fialotta skriver:

  Min favorit-muffinsmak är mandelmassa och hallonmuffins, saftig och fräsch i smaken. Pricken över i är att göra den med en vanilj- och citronfrosting, mums :)

 • Nazima skriver:

  Vilka härliga bilder på dina småtroll, så söta :-)
  Härligt med långledigt hela familjen i sommar,lite så kommer vi ochså ha i sommar, då mannen i huset ska vara pappaledig större delen av sommaren.
  Jag bakar ofta cupcakes och vill hemskt gärna var med och tävla om ett av de fina kiten från Panduro Hobby (som f.ö är en av mina favoritbutiker!)
  Här blir det oftast chokladmuffins/cupcakes när det bakas muffins/cupckaes härhemma, med divers olika smaksättningar på toppingen/frostingen.
  Kram o ha en skön helg!

 • tristanmika skriver:

  Denna tävling måste jag vara med i :) jag e en riktig cupcake-girl! Har testat att baka de flesta sorter men har två favoriter, hi-hat cupcakes och minicupcakes med lime & vit choklad. Men måste jag välja en så blir den absoluta favvon de med lime & vit choklad.Så fräscha nu till sommaren med en jordgubbe på toppen..mums!

  Kram Linda

 • mmemeli skriver:

  Jag gillar Leilas recept på morotsmuffins =) Supersaftiga!
  Trevlig sommar!

 • Sandracarlsson skriver:

  Cupcakes är bland det godaste som finns och går alltid hem när det kommer fikasugna gäster. Saftiga bananmuffinsar med chokladfrosting är riktigt gott. De blir nästan ännugodare om de är dekorerade med sugerpaste blommor och silverkulor!

 • fridajgirl skriver:

  Åh va god frukosten såg ut! Enkelt och gott!

  Jag är gärna med och tävlar! älskar muffins och min favorit är choklad muffins med polly i :D
  Att baka är det bästa jag vet så detta kit hade passat mig perfekt!

 • Millen skriver:

  Vilket härligt set, det vill man absolut tävla om :-)
  Min absoluta favorit måste nog bli morotskakemuffins med frosting på, den är ju bara föööör god! Slår det mesta med hästlängder… :-)

 • Lillanina skriver:

  Klart man vill vara med och tävla speciellt när priset är för bra för att vara sant! Jag älskar muffins och den bästa smaken är helt klart kladdkaksmuffins med vitchokladfrosting, det bästa av allt det goda!

 • emeelly skriver:

  Hallonmuffins! med stora färska trädgårdshallon som man precis vart ute och plockat i trädgården! Det saftas i munnen bara jag tänker på det! :) lite trist väder är det allt, men det är då man ska ta vara på sådan man kan göra innomhus! som att baka! :)

 • elsklingen skriver:

  Jag vill vara med och tävla. Jag älskar chokladmuffins med banan och nötter.

 • lotte skriver:

  Jag är gärna med och tävlar och Jag älskar blåbärsmuffins!!
  Nere i Småland lyser solen men blåser tyvärr lite.
  Kram

 • Liselottan skriver:

  Vilket härligt tillfälle att kunna få ett bra start-kit..Jag bakar aldrig muffins..:o). Chokladmuffins är sååå gott! Ha en toppen dag och hoppas solen tittar fram i Örebre idag!

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen