– 0,2 kg

Godmorgon!! Tro inte att ni slipper undan bara för att det är helgdag 😉 Upp till bevis nu, hur har senaste veckan gått? Här blev det:

– 0,2 kg

Och nöjd med det är jag! Det har varit en riktig kalasvecka med utflykter, möhippa, fester och middagar hit och dit men vågen pekade ändå nedåt. Tjoho. Har lyckats göra bra val ändå helt enkelt. Det går att äta fantastiskt gott men ändå gå ner i vikt.  

 Sammanlagt – 1,7 kg. (Kvar till mål 3,3 kg.)

helsmor
helsmor
helsmor

smor200

 1. – 0,2 kg här oxå.

  Min LCHF vecka gick sådär…
  Supermotiverad måndag tisdag onsdag. Gick långa promenader varje dag och tränade hårt. På torsdagen började det spåra lite, först åt jag en isglass o sen serverades det tårta på jobbet som jag ju inte kunde stå emot. Ja sen gick resten av bara farten tyvärr. Tror att jag åt för lite mat de tre första dagarna för jag mådde nästan konstant illa men kände mej ändå inte direkt hungrig. Har därför tillåtit mej själv att få äta knäckebröd iaf för mådde så dåligt utan kolhydrater. Efter tre dagar hade jag gått ner 1,2 kilo. Brukar du väga dej flera gånger i veckan eller väger du dej bara på måndagarna?
  Tycker det är svårt det där, när vågen pekar nedåt varje dag känner man ju sig grymt peppad men om den nån dag inte skulle peka ner så dör ju motivationen lite…

  Än en gång, tack för en grymt inspirerande blogg med vackra bilder! Ser verkligen fram emot redovisning på måndagarna :)Hoppas denna veckan går bättre…

  1. Man känner sig lätt lite matt/illamående under omställningen de första dagarna men det går över!!!!! Så ge inte efter och börja äta kolhydrater då är du bara tillbaka på ruta ett 😉
   kram och pepp!!!

   1. Och ja jag väger mig bara på måndagar. Man varierar ju i vikt under veckan upp o ner, så att jämföra samma dag över en längre tid ger mest rättvisande resultat än att jämföra den dag i veckan man vägde minst..

 2. Här blev det -1,2!!! Wihoo! Och det trots en vecka med student OCH dop plus vin o choklad igår för att fira semester. Jag är så nöjd, nu är det exakt 3,5 kilo kvar till målvikt (o sen gärna ner ett-två kilo till, men de tar jag efter Teneriffa).

 3. Min första vecka, och vågen visar -1,0 kg! Det är jag helt klart nöjd med och unnade mig choklad på lördagkväll! Trist nog har jag åkt på en förkylning och då brukar jag bli så sugen på sötsaker, ska försöka anstränga mig dock.

 4. Glömde rapportera senast, så 0,6 kg på två veckor blir det då, men då har jag fuskat mycket också och knappt tränat något! Känner mig ändå nöjd 🙂 Grattis till dig, nu är du snart i mål!! Själv har jag ca 7 kg kvar…

 5. Grattis till fina resultat! Själv har jag fuskat för mycket med sockret den gångna veckan och därav resultatet på + 0,2 kg 🙁 Men nu är det ny vecka och nya tag!! 🙂

 6. Min våg stod på -0,7kg denna veckan. Jag mäter ju mig också så här kommer dom resultaten:
  Armar: -0,5cm
  Ben: -1,3cm
  Bröst: -1,3cm
  Mage: -0cm
  Känns väldigt bra! Denna veckan ska jag öka träningen lite. Dom dagar jobbet tillåter så ska jag ta två promenader och sen ska jag köra lite hemmaträning också. Det sätter nog mer fart på det hela 🙂

 7. -0,2 har med! Har atit pyttelite kolhydrater denna vecka i form av min morsdag kaka och mina devil’s food cupcakes, forsta gangen pa nastan 2 manader.

 8. Grattis, du är ju snart i mål! -0,5 visade min våg. Jag hade verkligen tippat på + resultat med tanke på hur slarvig jag har varit. Det blev hamburgare TVÅ gånger denna veckan, jag skyller på husvagnstrippen 🙂
  I dag är jag taggad till tusen och ska köra stenhårt med LCHF denna veckan, jag har tappat 1,9 totalt men har hela 6-7 kilo kvar.
  Ha en bra vecka! Kram

 9. Har minskat ytterligare 2 cm i midjan. Nu har jag alltså minskat 19 cm sammanlagt på 3 veckor och det är mycket, men denna vecka är det ju bara 2 jämfört med 10 och 7 cm de två första veckorna. Nu minskar omfånget sakta, men jag vet att det finns mycket kvar att ta av!
  Grattis till din minskning!

   1. Kan säga att jag har väldigt mycket att ta av<3
    Är bara 1,59 lång och vägde 90 kilo så det gör inget att det försvann så mycket från början… Ställde mig på vågen på jobbet häromdagen och vägde då endast 78,6 kg så jag har minskat nästan 12 kilo. Känns bra trots att jag fuskat lite!

 10. Konstig med vikten det här, fusk vägde mig i förrgår och då stod det minus 0,5 kg. Idag så var den åter på +-0 så jag vet inte riktigt vad jag ska redovisa. Är dock nöjd ändå då jag kommit på mina 3 st löprundor som jag ska efter programmet och får väl då ”skylla” på att jag börjar utveckla lite nya benmuskler. Har dock minskat 2 cm i midjan och 3cm över rumpan så summa kardemumma så är jag nöjd.
  Måste vara skönt att vara så nära ditt mål.
  Själv skulle jag lätt kunna gå ner typ 17kg totalt (- 2kg hittils) så jag har en bit kvar kan man säga…

  1. Ja det varierar ju varje dag lite upp och ner så jag brukar försöka väga mig enbart på måndagar och jämföra de resultatetn. Beror ju på så mkt hur man druckit, rört sig, hur mkt man ätit, hur varmt det är etc etc. Men att väga sig vid samma tid samma dag med en veckas mellanrum ger ju i längden ett ganska rättvisande resultat.

 11. Jag fick oxå ett + tecken imorse 🙁 +0,3 men har oxå fuskat lite grand och även haft mens så jag är glad att jag inte gått upp mer… gått ner 1 kg totalt då på två veckor, 6,5 kilo kvar….

 12. Hej
  Här blev det +0,4 denna vecka. ändå nöjd pga pms och då går jag alltid upp 1 kg så det känns ändå som ett litet minus eftersom det inte är ett helt kilo upp denna gång. har fuskat en hel del också…..tar nu nya tag och hoppas på nytt minus nästa vecka. grattis till ditt minus och nu kämpar vi på till nästa vecka. måste säga också att jag gjorde din glaze i helgen och vi hade en hög med vänner på besök – alla lovordade den….tack för en bra blogg och en massa goa´ recept.
  kram

  1. Vad kul att höra att ni gillade gazen 🙂 Grattis till det lilla pluset 😉 som du säger räknas det ju säkert som ett minus då och ger fint resultat nästa vecka om du fortsätter i samma anda!! pepp pepp
   kram

 13. Vägde mig idag -1.6 sen i torsdags:)
  Ska försöka komma ihåg å väga mig på måndagar nu bara;)
  kramar

 14. Veckans resultat: Minus 1,8kg. Är självklart nöjd med det. =) Fortsätter kämpa då det snart är dags för semester och det då genast blir lite svårare att hålla sig till planen. Tycker att det är kul att se hur bra det går för alla! Fortsätt kämpa på!! Kram

 15. Helt still! varken plus eller minus för mig denna vecka : / En studentskiva och två grillkvällar så jag är rätt nöjd ändå, nya tag denna veckan. Totalt -1,3 av 6 kg.

  Kul att läsa att det går bra för dig och många andra!

  Kramis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..